Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Gothersgade 30 1123 Copenhagen K – De Verborgen Schat Van Kopenhagen!

Gothersgade 30 1123 Copenhagen K – De Verborgen Schat Van Kopenhagen!

ApartmentInCopenhagen Apartment 134 | Gothersgade , 1123 Copenhagen, Denmark | AZ Hotels

gothersgade 30 1123 copenhagen k

Gothersgade 30, 1123 Kopenhagen K – Locatie en geschiedenis

Gothersgade 30, 1123 Kopenhagen K is gelegen in het hart van Kopenhagen. De straat Gothersgade is een van de oudste en belangrijkste verbindingswegen die Kopenhagen doorkruist. Het gebouw stamt uit de 19e eeuw en heeft een rijke geschiedenis. Het pand werd destijds gebruikt als woonhuis, maar werd later omgebouwd tot kantoor- en winkelruimtes.

Beschrijving van het gebouw en de omgeving

Gothersgade 30, 1123 Kopenhagen K is een indrukwekkend pand dat meteen opvalt tussen de andere gebouwen in de omgeving. Het gebouw heeft een opmerkelijke gevel en is versierd met grote stenen pilaren en decoratieve daklijnen. Binnen het gebouw zelf zijn er verschillende verdiepingen, waarvan sommige zijn omgebouwd tot prachtige woningen.

De omgeving van Gothersgade 30, 1123 Kopenhagen K is levendig en boordevol sociale activiteiten. Het ligt dicht bij diverse restaurants, bars en winkels. Ook is het een populaire locatie voor lokale evenementen, zoals tentoonstellingen, markten en uitgaansmogelijkheden.

Voorzieningen en faciliteiten in Gothersgade 30, 1123 Kopenhagen K

Het pand beschikt over diverse voorzieningen en faciliteiten. Zo is er een lift, een gemeenschappelijke ruimte, een fitnessruimte en een fietsenstalling. Bewoners en bedrijven in het gebouw kunnen gebruikmaken van deze faciliteiten en kunnen hierdoor genieten van extra comfort en gemak.

Woningen en kantoren in Gothersgade 30, 1123 Kopenhagen K

Gothersgade 30, 1123 Kopenhagen K biedt woning- en kantoorruimte. Het gebouw heeft diverse woningen op verschillende verdiepingen, waardoor er voor elk wat wils is. Er zijn appartementen met één slaapkamer, maar ook woningen met meerdere kamers. De woningen hebben een modern en luxueus interieur en zijn voorzien van alle nodige gemakken.

Daarnaast zijn bedrijven in Gothersgade 30, 1123 Kopenhagen K ook verzekerd van uitstekende kantoorruimte. Er zijn verschillende kantoor- en winkelruimtes beschikbaar, voor bedrijven van alle soorten en maten. Het pand is ideaal gelegen in het bruisende centrum van Kopenhagen, waardoor bedrijven kunnen profiteren van een geweldige locatie en zichtbaarheid.

Bedrijven en organisaties gevestigd in Gothersgade 30, 1123 Kopenhagen K

Er zijn verschillende succesvolle bedrijven en organisaties gevestigd in Gothersgade 30, 1123 Kopenhagen K. Zo is er een adviesbureau dat bedrijven helpt met financieel advies en investeringen. Ook is er een internationaal marketing bureau dat bedrijven helpt met het opzetten van effectieve marketing- en communicatiestrategieën.

Daarnaast zijn er ook diverse lokale ondernemingen gevestigd in het gebouw, zoals een koffiebar en een biologische supermarkt. Het is een fantastische plek om te netwerken en nieuwe contacten op te doen.

Bereikbaarheid en transportopties

Gothersgade 30, 1123 Kopenhagen K is goed verbonden met het openbaar vervoer. Het gebouw ligt op korte loopafstand van verschillende bushaltes en metrostations. Dit betekent dat bewoners en bedrijven in het gebouw eenvoudig toegang hebben tot andere delen van de stad, waaronder het centraal station en de luchthaven.

FAQs

1. Hoe kan ik een woning of kantoorruimte huren in Gothersgade 30, 1123 Kopenhagen K?
– Om een woning of kantoorruimte te huren in Gothersgade 30, 1123 Kopenhagen K kun je contact opnemen met een local makelaar of vastgoedbureau.

2. Wat zijn de voordelen van het wonen of werken in Gothersgade 30, 1123 Kopenhagen K?
– De voordelen van het wonen of werken in Gothersgade 30, 1123 Kopenhagen K zijn onder andere de centrale ligging, de mooie omgeving en de premium voorzieningen.

3. Kan ik mijn auto parkeren bij Gothersgade 30, 1123 Kopenhagen K?
– Helaas beschikt Gothersgade 30, 1123 Kopenhagen K niet over eigen parkeerplaatsen. Wel zijn er verschillende betaalde parkeergelegenheden in de omgeving.

4. Zijn de woningen en kantoren in Gothersgade 30, 1123 Kopenhagen K gemeubileerd?
– Sommige woningen en kantoren zijn gemeubileerd, terwijl anderen niet gemeubileerd zijn. Dit hangt af van de specifieke woning of kantoorruimte die beschikbaar is.

5. Hoe lang is de huurovereenkomst doorgaans?
– De huurovereenkomst varieert van enkele maanden tot meerdere jaren. Dit hangt af van de specifieke huurovereenkomst en de wensen van de huurder.

Keywords searched by users: gothersgade 30 1123 copenhagen k

Categories: Top 48 gothersgade 30 1123 copenhagen k

ApartmentInCopenhagen Apartment 134 | Gothersgade , 1123 Copenhagen, Denmark | AZ Hotels

See more here: vatdungtrangtri.org

Images related to the topic gothersgade 30 1123 copenhagen k

ApartmentInCopenhagen Apartment 134 | Gothersgade , 1123 Copenhagen, Denmark | AZ Hotels
ApartmentInCopenhagen Apartment 134 | Gothersgade , 1123 Copenhagen, Denmark | AZ Hotels

Article link: gothersgade 30 1123 copenhagen k.

Learn more about the topic gothersgade 30 1123 copenhagen k.

See more: https://vatdungtrangtri.org/chu-de/huong-dan-phong-thuy.html blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *