Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Gosch Flensburg aan de hafenspitze: genieten van verse vis met zicht op zee

Gosch Flensburg aan de hafenspitze: genieten van verse vis met zicht op zee

HAFENHELDEN live [11/06/22 Gosch Flensburg]

gosch flensburg an der hafenspitze

Gosch Flensburg an der Hafenspitze is een van de meest bekende visrestaurants in Flensburg, gelegen aan de kust van de Baltische Zee. Dit restaurant biedt een breed scala aan culinaire genoegens, die aan de hoogste normen voldoen en zijn ontworpen om de zintuigen van elke gast te prikkelen. Gosch Flensburg an der Hafenspitze heeft een lange geschiedenis achter zich en biedt ervaringen die onvergetelijk zijn. Dit artikel geeft de lezers een diepgaande kijk in de Geschiedenis van Gosch Flensburg an der Hafenspitze, Bekendheid van Gosch Flensburg an der Hafenspitze, Menu en culinaire ervaring bij Gosch Flensburg an der Hafenspitze, Locatie en Sfeer van Gosch Flensburg an der Hafenspitze, Personeel en Klantenservice bij Gosch Flensburg an der Hafenspitze en Marketing en Promotie van Gosch Flensburg an der Hafenspitze.

Geschiedenis van Gosch Flensburg an der Hafenspitze

Gosch Flensburg an der Hafenspitze is een van de oudste visrestaurants in Flensburg en heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1955. Bijna zeventig jaar geleden opende de oprichter van het restaurant, Uwe Gosch, zijn eerste viswinkel in List op Sylt. Na enkele jaren besloot hij uit te breiden en opende hij in 1966 zijn eerste restaurant in List. Sindsdien zijn er vele Gosch vestigingen geopend, waarvan de meeste zich in de kustgebieden van Duitsland bevinden. Gosch Flensburg an der Hafenspitze kwam later in 1998 na het succes van Gosch-vestigingen in Westerland, Kampen, List en Sierksdorf.

Bekendheid van Gosch Flensburg an der Hafenspitze

Gosch Flensburg an der Hafenspitze is een van de meest bekende visrestaurants in Flensburg. Het menu is verfrissend en biedt een breed scala aan gerechten dat het gehemelte van elke gast tevreden zal stellen. Het restaurant biedt ook specials die afgestemd zijn op het seizoen en gebruikt alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De visgerechten zijn zeer populair en bieden de meest verse vis, evenals zelfgemaakte sauzen, soepen en salades. Naast vis staat Gosch Flensburg an der Hafenspitze ook bekend om zijn heerlijke hamburgers, schnitzels, en andere vleesgerechten, die allemaal plezieren.

Menu en culinaire ervaring bij Gosch Flensburg an der Hafenspitze

Het menu van Gosch Flensburg an der Hafenspitze biedt een breed scala aan culinaire gerechten die de gasten zeker zullen bevallen. Het menu heeft zowel traditionele als moderne combinaties van vis, vlees en groenten die afgestemd zijn op de smaak van elke gast. Een van de meest populaire gerechten is bijvoorbeeld de gefrituurde vis van de dag, die wordt geserveerd met frietjes en een heerlijke zelfgemaakte tartaarsaus. Het restaurant biedt ook seizoensgebonden gerechten die zo vers zijn dat het voedsel van de dag nog rechtstreeks uit de zee kan komen. Het restaurant biedt ook andere gerechten dan vis, zoals heerlijke vleesgerechten, pizzas, pastas en salades. U zult zich absoluut niet vervelen door de talloze opties op het menu.

Locatie en sfeer van Gosch Flensburg an der Hafenspitze

De locatie van Gosch Flensburg an der Hafenspitze is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een prachtig uitzicht op zee en een adembenemende sfeer. Het restaurant is gelegen in de stad Flensburg aan de kust van de Baltische Zee. De locatie biedt een perfecte plek voor alle gasten die het uitzicht op de zee en de frisse lucht willen genieten. Het restaurant bevindt zich op een schiereiland en biedt gasten de mogelijkheid om het direct aan de kust te proeven. Het restaurant zelf is zodanig ingericht dat alles in harmonie is met het omliggende landschap en de zee. Zo geniet u niet alleen van heerlijk eten, maar ook van een unieke atmosfeer.

Personeel en klantenservice bij Gosch Flensburg an der Hafenspitze

Het personeel van Gosch Flensburg an der Hafenspitze is uiterst vriendelijk en attent. Het personeel is er altijd om te helpen en ervoor te zorgen dat de gasten zich op hun gemak voelen. De bediening is zeer attent en zal uw tafel regelmatig controleren om ervoor te zorgen dat alles in orde blijft. Als u vragen heeft over het menu of bijzondere dieetwensen, is het personeel er altijd om u te helpen. Zelfs als het druk is, blijft de klantenservice bovenaan staan en wordt u altijd bedient met een glimlach.

Marketing en promotie van Gosch Flensburg an der Hafenspitze

Gosch Flensburg an der Hafenspitze is voornamelijk via het internet goed bereikbaar. Het heeft actieve pagina op Facebook, TripAdvisor, Google, en andere platforms. Op de website van Gosch Flensburg an der Hafenspitze vindt u de menukaart, actuele evenementen en gastenboek . Hier ziet u de positieve feedback van de gasten. Er zijn ook speciale promoties die regelmatig verschijnen en die vaak een aanzienlijke korting op het menu bieden. Kijk op de website voor de openingstijden, prijzen en andere belangrijke informatie.

Gosch Flensburg Speisekarte PDF en Gosch Flensburg Speisekarte Preise

Er is een speciale pagina op de website waar u de actuele menukaart van Gosch Flensburg an der Hafenspitze ( Gosch Flensburg Speisekarte PDF ) kunt bekijken. U kunt hier ook gedetailleerde informatie vinden over de prijzen van elk gerecht op de lijst van het menu. Het restaurant biedt een breed scala aan betaalmogelijkheden, waaronder contant, Visa, Mastercard en EC-card.

Gosch Flensburg Parken

Het restaurant biedt een parkeerplaats in de directe omgeving van het restaurant die het parkeren voor haar gasten gemakkelijk maakt. Als u op zoek bent naar een plek om uw voertuig te parkeren dan hoef je je geen zorgen te maken. Er is ruimte voldoende.

Gosch Flensburg Veranstaltungen en Hafenspitze Flensburg Veranstaltungen

Als u op zoek bent naar een speciale gelegenheid, zoals bruiloften, verjaardagen, of andere evenementen, dan biedt Gosch Flensburg an der Hafenspitze ook uitgebreide mogelijkheden voor evenementen. Het restaurant biedt een unieke sfeer voor evenementen en feesten. U zult genieten van een adembenemend uitzicht op het water en de perfecte ambiance. Op de website van Gosch kunt u meer informatie vinden over de evenementen en feesten in Flensburg aan de Hafenspitze.

Gosch Flensburg Öffnungszeiten en Flensburg Hafenspitze Webcam

Gosch Flensburg an der Hafenspitze is zeven dagen per week open. De openingstijden zijn van maandag tot donderdag van 11.30 uur tot 22.00 uur, op vrijdag en zaterdag van 11.30 uur tot 23.00 uur en op zondag van 11.30 uur tot 22.00 uur. Op de website van Gosch Flensburg kunt u ook de webcam bekijken die u een prachtig beeld geeft van het restaurant en de zee in de omgeving.

FAQS

Wat is Gosch Flensburg an der Hafenspitze?

Gosch Flensburg an der Hafenspitze is een goed bekend visrestaurant gelegen in Flensburg, aan de kust van de Baltische Zee. Het restaurant biedt een breed scala aan culinaire gerechten die de gasten zeker zullen bevallen. Het restaurant heeft een lange geschiedenis achter zich en biedt unieke ervaringen die onvergetelijk zijn.

Is er een Gosch Flensburg Speisekarte PDF?

Ja, u kunt op de website van Gosch Flensburg an der Hafenspitze de actuele menukaart vinden inclusief prijzen.

Waar kan ik parkeren bij Gosch Flensburg an der Hafenspitze?

Het restaurant biedt een parkeerplaats in de directe omgeving van het restaurant die het parkeren voor haar gasten gemakkelijk maakt.

Biedt Gosch Flensburg an der Hafenspitze ook evenementenruimtes?

Ja, het restaurant biedt uitgebreide mogelijkheden voor evenementen en feesten. Het restaurant biedt de perfecte atmosfeer voor alle feestelijke gelegenheden van bruiloften tot verjaardagen en andere evenementen.

Wat zijn de openingstijden van Gosch Flensburg an der Hafenspitze?

Gosch Flensburg an der Hafenspitze is zeven dagen per week geopend. De openingstijden zijn van maandag tot donderdag van 11.30 uur tot 22.00 uur, op vrijdag en zaterdag van 11.30 uur tot 23.00 uur en op zondag van 11.30 uur tot 22.00 uur.

Heeft Gosch Flensburg an der Hafenspitze een webcam?

Ja, op de website van Gosch Flensburg an der Hafenspitze kunt u een webcam bekijken die u een prachtig beeld geeft van het restaurant en de zee in de omgeving.

Keywords searched by users: gosch flensburg an der hafenspitze gosch flensburg speisekarte pdf, gosch flensburg speisekarte preise, gosch flensburg parken, gosch flensburg veranstaltungen, gosch speisekarte pdf, hafenspitze flensburg veranstaltungen, gosch flensburg öffnungszeiten, flensburg hafenspitze webcam

Categories: Top 91 gosch flensburg an der hafenspitze

HAFENHELDEN live [11/06/22 Gosch Flensburg]

See more here: vatdungtrangtri.org

gosch flensburg speisekarte pdf

Gosch Flensburg Speisekarte PDF – Discover Delicious Seafood Dishes

Gosch is an iconic seafood restaurant that has been serving its patrons for over 100 years. Located in Flensburg, Germany, Gosch has become one of the most popular seafood restaurants in the region. The restaurant prides itself on serving fresh seafood dishes that are prepared using traditional cooking methods.

For those who wish to explore the delicious seafood dishes offered at the restaurant, the Gosch Flensburg Speisekarte PDF provides a menu that showcases the wide range of dishes available. In this article, we will explore the Gosch Flensburg Speisekarte in detail and give an overview of the dishes that are available.

The Gosch Flensburg Speisekarte PDF – A Comprehensive Menu of Seafood Delights

The Gosch Flensburg Speisekarte PDF is a comprehensive menu that offers patrons a wide range of seafood dishes. The menu includes salads, soups, starters, main courses, and desserts. From classic seafood dishes such as fish and chips to more exotic dishes such as squid and octopus, there is something for everyone.

One of the most popular dishes on the menu is the Fish Burger. Made using the freshest fish, the Fish Burger is served with a variety of sauces and toppings. Another popular dish is the Lobster Soup, which is made using fresh lobster and served with crusty bread.

For those who prefer something more traditional, the menu also offers a range of fish dishes. From grilled salmon to fish and chips, there are a variety of fish dishes available for every palate. Vegetarians are also catered for with a range of vegetarian dishes available on the menu.

One of the unique features of the Gosch Flensburg Speisekarte is the inclusion of a section on Sylter Austern. Sylter Austern are oysters that are harvested from the island of Sylt and are known for their unique taste and texture. The oysters are served fresh and are a must-try for those who are looking to explore the flavors of the region.

Gosch Flensburg Speisekarte FAQs

What is Gosch Flensburg Speisekarte?

Gosch Flensburg Speisekarte is a menu that showcases the wide range of seafood dishes available at the Gosch restaurant in Flensburg, Germany. The menu includes a range of dishes from salads and starters to main courses and desserts.

What types of seafood dishes are available on the menu?

The menu features a range of seafood dishes such as Fish Burger, Lobster Soup, grilled salmon, fish and chips, and oysters from the island of Sylt. Vegetarian dishes are also available for those who prefer a plant-based diet.

What are Sylter Austern?

Sylter Austern are oysters that are harvested from the island of Sylt in Germany. These oysters are known for their unique taste and texture and are a must-try for those who are looking to explore the flavors of the region.

Are there any vegetarian dishes available on the menu?

Yes, there are vegetarian dishes available on the menu. The menu caters to all dietary requirements and preferences.

What is the price range of dishes on the menu?

The price range of dishes on the menu varies depending on the type of dish and the size of the portion. Dishes on the menu start at around €8 and can go up to €30.

Conclusion

The Gosch Flensburg Speisekarte PDF is a comprehensive menu that offers patrons a wide range of seafood dishes. From classic fish and chips to more exotic dishes such as Sylter Austern, there is something for everyone. The menu caters to all dietary requirements and preferences and is a must-try for anyone looking to explore the flavors of the region.

gosch flensburg speisekarte preise

Gosch Flensburg, gelegen in de buurt van de Duits-Deense grens, is een van de meest iconische visrestaurants van Noord-Duitsland. Het restaurant is beroemd om zijn verse vis en zeevruchten, die direct van de lokale vissersboten worden geleverd. Gosch Flensburg’s menu bevat een breed scala aan gerechten, waaronder verschillende soorten vis, zeevruchten, salades, soepen en specialiteiten uit de regionale keuken. In dit artikel bespreken we de verschillende gerechten op de Gosch Flensburg Speisekarte en de prijzen.

Visgerechten

Gosch Flensburg is vooral bekend om zijn visgerechten. Het menu biedt verschillende soorten vis, waaronder schelvis, kabeljauw, zalm, forel, makreel, haring en nog veel meer. De gerechten worden geserveerd met bijgerechten zoals frietjes, aardappelpuree, groenten- en/of salades. De meeste visgerechten kosten tussen de € 10 en € 20.

Zeevruchten

Gosch Flensburg serveert ook een breed scala aan zeevruchten. Op het menu staan onder andere oesters, mosselen, garnalen en krabben. Alle zeevruchten worden geserveerd met verschillende sauzen en bijgerechten zoals brood en boter. De prijzen variëren afhankelijk van het seizoen en de beschikbaarheid van de producten.

Salades

Voor degenen die op zoek zijn naar een lichte maaltijd, biedt Gosch Flensburg verschillende salades. Het menu bevat salades met verschillende soorten vis en zeevruchten zoals gerookte zalm, garnalen, tonijn, makreel en nog veel meer. De salades worden geserveerd met verschillende soorten dressings en brood. De prijzen variëren van € 8 tot € 15.

Soepen

Gosch Flensburg heeft een aantal heerlijke soepen op het menu. Het restaurant biedt vissoep, mosselsoep, krabsoep en nog veel meer. De prijzen variëren van € 5 tot € 10, afhankelijk van de grootte van de portie.

Specialiteiten uit de regionale keuken

Gosch Flensburg heeft ook een aantal specialiteiten uit de regionale keuken. Deze gerechten zijn voornamelijk gebaseerd op de traditionele Deense keuken en omvatten bijvoorbeeld “Frikadeller”, gehaktballen met verschillende bijgerechten zoals aardappelpuree en rode kool. De prijzen voor deze gerechten variëren tussen de € 7 en € 15.

Kindermenu

Voor de kleintjes heeft Gosch Flensburg een speciaal kindermenu. Dit menu biedt typische kindergerechten, zoals vissticks, frietjes en appelmoes. De prijzen variëren van € 4 tot € 8.

Desserts

Gosch Flensburg heeft een aantal heerlijke desserts op het menu, waaronder ijs, taarten en gebak. Het restaurant biedt ook een breed scala aan koffie- en theespecialiteiten. De prijzen variëren van € 3 tot € 8.

Dranken

Het restaurant biedt een breed scala aan dranken, waaronder frisdranken, bier, wijn, schnaps en cocktails. De prijzen variëren van € 2 tot € 15, afhankelijk van het drankje.

FAQ’s

1. Is Gosch Flensburg geschikt voor vegetariërs?
Niet echt. Hoewel het restaurant enkele salade-opties biedt, is het menu voornamelijk gebaseerd op vis en zeevruchten.

2. Heeft Gosch Flensburg ook glutenvrije opties?
Ja, Gosch Flensburg biedt glutenvrije opties. Vraag gewoon het personeel naar de mogelijkheden.

3. Kan ik reserveren bij Gosch Flensburg?
Ja, reserveren wordt aanbevolen om teleurstelling te voorkomen, vooral tijdens de drukke periodes. U kunt een reservering maken via de website van Gosch Flensburg of via de telefoon.

4. Wat zijn de openingstijden van Gosch Flensburg?
Gosch Flensburg is dagelijks geopend vanaf 11.00 uur tot 22.00 uur.

5. Is parkeren beschikbaar bij Gosch Flensburg?
Ja, het restaurant biedt voldoende parkeergelegenheid.

6. Wat zijn de prijzen van de gerechten bij Gosch Flensburg?
De prijzen variëren afhankelijk van het gerecht en seizoen. De meeste visgerechten kosten tussen de € 10 en € 20.

7. Heeft Gosch Flensburg ook afhaalmaaltijden?
Ja, Gosch Flensburg biedt ook afhaalmaaltijden, die u kunt bestellen via de telefoon.

8. Kan ik ook betalen met creditcard bij Gosch Flensburg?
Ja, Gosch Flensburg accepteert betalingen met creditcards zoals Visa, Mastercard en American Express.

9. Is het nodig om fooi te geven bij Gosch Flensburg?
Net als in andere restaurants in Duitsland wordt het geven van fooi gezien als een blijk van tevredenheid met de service. Het is gebruikelijk om 5 tot 10% fooi te geven.

Conclusie

Gosch Flensburg is een van de bekendste visrestaurants in Noord-Duitsland. Het restaurant biedt een breed scala aan visgerechten, zeevruchten, salades, soepen, regionale specialiteiten, kindermenu’s, desserts en dranken. De prijzen variëren afhankelijk van het gerecht en seizoen, maar zijn over het algemeen redelijk geprijsd. Gosch Flensburg is geschikt voor een romantisch diner, een gezellig etentje met vrienden of een gezinsuitje. Reserveren wordt echter sterk aanbevolen, vooral tijdens de drukke periodes.

Images related to the topic gosch flensburg an der hafenspitze

HAFENHELDEN live [11/06/22 Gosch Flensburg]
HAFENHELDEN live [11/06/22 Gosch Flensburg]

Article link: gosch flensburg an der hafenspitze.

Learn more about the topic gosch flensburg an der hafenspitze.

See more: https://vatdungtrangtri.org/chu-de/huong-dan-phong-thuy.html blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *