Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ontdek het Adres van Gorilla Park Vejle & Beleef een Avontuur – Krijg nu 10% Korting!

Ontdek het Adres van Gorilla Park Vejle & Beleef een Avontuur – Krijg nu 10% Korting!

Velkommen til en enestående legeplads - Gorilla Park

gorilla park vejle adresse

Gorilla Park Vejle is een avontuurlijk park waar bezoekers kunnen klimmen en klauteren tussen de bomen. Het park heeft verschillende klimparcours met verschillende moeilijkheidsgraden, zodat jong en oud zich kunnen vermaken. Gorilla Park Vejle is gelegen aan Skovvangen 42, 7120 Vejle Oost in Denemarken.

Locatie van Gorilla Park Vejle

Gorilla Park Vejle is gelegen in Vejle Oost in Denemarken. Het park is gevestigd aan Skovvangen 42, 7120 Vejle Oost. Het park is gemakkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer.

Openingstijden van Gorilla Park Vejle

Gorilla Park Vejle is geopend van april tot en met oktober. Het park is geopend van 10 uur ‘s ochtends tot 18 uur ‘s avonds op weekdagen en van 10 uur ‘s ochtends tot 20 uur ‘s avonds in het weekend. Tijdens de schoolvakanties kunnen de openingstijden variëren. Het is verstandig om vooraf de website van Gorilla Park Vejle te raadplegen voor de exacte openingstijden.

Attracties en activiteiten in Gorilla Park Vejle

Gorilla Park Vejle heeft verschillende klimparcours en andere attracties en activiteiten. Het park heeft bijvoorbeeld een Tarzan-sprong, een vrije val, een zipline parcours, en diverse klimparcours. De klimparcours verschillen in moeilijkheid, zodat zowel beginners als gevorderden zich kunnen vermaken. Voor kinderen vanaf drie jaar is er een speciaal klimparcours.

Daarnaast heeft Gorilla Park Vejle ook diverse teambuilding activiteiten. Zo kunnen groepen bijvoorbeeld een speurtocht doen, of een uitdagende puzzeltocht oplossen.

Toegangsprijzen van Gorilla Park Vejle

De toegangsprijzen van Gorilla Park Vejle variëren per leeftijdscategorie en tijdsduur. Zo zijn er bijvoorbeeld prijzen voor kinderen tot 10 jaar, jongeren van 11 tot 17 jaar, en volwassenen vanaf 18 jaar. De prijzen variëren ook afhankelijk van de duur die u wilt doorbrengen in het park, en het aantal activiteiten dat u wilt doen. De prijzen van Gorilla Park Vejle beginnen vanaf 12 euro per persoon.

Eetgelegenheden in Gorilla Park Vejle

Gorilla Park Vejle heeft een gezellig restaurant waar u kunt genieten van een hapje en een drankje. Het restaurant biedt diverse maaltijden aan, van snacks tot volledige diners. Daarnaast is er ook een picknickgebied waar u uw eigen eten en drinken kunt meenemen. Het is niet toegestaan om eten en drinken mee te nemen in het klimgebied.

Parkeergelegenheid bij Gorilla Park Vejle

Gorilla Park Vejle heeft voldoende parkeergelegenheid. Het park heeft een eigen parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren. Het parkeerterrein bevindt zich naast het park, waardoor u direct bij de ingang van het park bent.

Veiligheid en regels in Gorilla Park Vejle

Veiligheid is van groot belang bij Gorilla Park Vejle. Alle bezoekers moeten daarom een veiligheidsinstructie volgen voordat zij mogen klimmen in de bomen. Het is verplicht om een helm te dragen tijdens het klimmen, en het is verboden om te roken in het park.

Daarnaast zijn er ook diverse regels waar bezoekers zich aan moeten houden. Zo is het niet toegestaan om eten en drinken mee te nemen in het klimgebied, en is het verboden om te klimmen onder invloed van alcohol of drugs. Ook is het verboden om te klimmen met open schoenen, slippers of sandalen.

FAQs

Wat zijn de gorilla park vejle priser?

De prijzen van Gorilla Park Vejle variëren afhankelijk van de leeftijdscategorie en de duur die u wilt doorbrengen in het park. De prijzen beginnen vanaf 12 euro per persoon.

Wat zijn de gorilla park vejle åbningstider?

Gorilla Park Vejle is geopend van april tot en met oktober. Het park is geopend van 10 uur ‘s ochtends tot 18 uur ‘s avonds op weekdagen en van 10 uur ‘s ochtends tot 20 uur ‘s avonds in het weekend. Tijdens de schoolvakanties kunnen de openingstijden variëren.

Wat is het verschil tussen gorilla park vejle en gorilla park svendborg?

Gorilla Park Vejle en Gorilla Park Svendborg zijn beide klimparken in Denemarken, maar ze zijn gevestigd op verschillende locaties en hebben verschillende attracties en activiteiten.

Wat zijn de gorilla park odense åbningstider?

Gorilla Park Odense is geopend van maart tot en met november. De exacte openingstijden variëren afhankelijk van het seizoen, dus het is verstandig om vooraf de website van Gorilla Park Odense te raadplegen.

Wat is de gorilla park aldersgrænse?

Voor de meeste klimparcours bij Gorilla Park Vejle en andere Gorilla Park-locaties geldt dat de minimale leeftijd zes jaar is. Er zijn echter ook speciale klimparcours voor kinderen vanaf drie jaar.

Is er ook indendørs klatring vejle?

Ja, er zijn meerdere locaties in Vejle waar u kunt indoor klimmen. Een van de mogelijkheden is DGI Huset Vejle.

Zijn er ook gorilla park vejle rabat?

Ja, er zijn diverse kortingsmogelijkheden bij Gorilla Park Vejle. Zo krijgt u korting als groep of als u meerdere activiteiten boekt. Op de website van Gorilla Park Vejle vindt u meer informatie over de kortingsmogelijkheden.

Wat is wow park gorilla park vejle adresse?

Wow Park Gorilla Park is een ecologisch avonturenpark in Denemarken. Het park is gelegen aan Gjerrild Kærvej 2, 8500 Grenaa, Denemarken.

Keywords searched by users: gorilla park vejle adresse gorilla park vejle priser, gorilla park vejle åbningstider, gorilla park svendborg, gorilla park odense, gorilla park aldersgrænse, indendørs klatring vejle, gorilla park rabat, wow park

Categories: Top 93 gorilla park vejle adresse

Velkommen til en enestående legeplads – Gorilla Park

Hvor meget koster det at komme i Gorilla Park?

Gorilla Park is een avonturenpark dat gelegen is op een aantal plaatsen in Denemarken. Hier kunnen bezoekers verschillende outdoor avonturentochten beleven met diverse uitdagende activiteiten. Er zijn verschillende vermakelijke activiteiten in het park die voor zowel kinderen als volwassenen geschikt zijn. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het park in toenemende mate bekendheid geniet en steeds meer bezoekers trekt. Veel mensen zijn daarom benieuwd naar de toegangsprijzen voor het park en willen graag weten hoeveel het kost om Gorilla Park te bezoeken. In dit artikel gaan we in op deze vraag en zullen we de kosten van diverse activiteiten in het park bespreken.

De toegangsprijs voor Gorilla Park varieert afhankelijk van de activiteiten die je kiest. Het park biedt verschillende avonturenprogramma’s en activiteiten aan voor bezoekers van alle leeftijden en niveau’s, van beginners tot gevorderden. De prijzen van deze activiteiten kunnen variëren, afhankelijk van het programma dat je kiest. Hieronder volgt een overzicht van enkele van de meest populaire activiteiten en de bijbehorende prijzen:

• Klimmen in het klimpark: Dit is een van de meest populaire activiteiten in Gorilla Park. Bezoekers kunnen lekker klimmen in de verschillende parcours en in hoogten die variëren van 1 tot 20 meter. Het klimpark is onderverdeeld in verschillende levels om aan de wensen van alle bezoekers te voldoen. Beginners en jonge kinderen kunnen terecht in het deel van het park dat speciaal voor hen is ontworpen. Prijzen variëren van 198 tot 288 DKK, afhankelijk van de duur van het avontuur.

• Kid’s park: Dit is net als bij het klimmen in het park speciaal ontworpen voor kinderen tot een leeftijd van 12 jaar. De prijs voor dit programma is 198 DKK per persoon.

• Zip-lining: Dit is een andere populaire activiteit in het park. Bezoekers kunnen gespen, kabelbanen, touwen en andere obstakels trotseren. De prijzen variëren van 198 tot 230 DKK, afhankelijk van het gekozen parcours.

• Teamuitjes: Gorilla Park is een uitstekende plek voor teamuitjes en feesten. Het park biedt speciale arrangementen aan voor zowel bedrijven als groepen. De prijs voor groepsreserveringen varieert afhankelijk van het aantal deelnemers en de gekozen activiteiten.

• Scholen en educatie: Gorilla Park biedt ook educatieve programma’s aan voor scholieren. Dit omvat een scala aan activiteiten die zijn ontworpen om kinderen op een leuke manier te leren over de natuur en het milieu. De prijzen variëren afhankelijk van het programma en het aantal leerlingen.

Kortom, de prijzen voor Gorilla Park verschillen per activiteit en programma. De prijzen voor individuele bezoekers variëren van 198 tot 288 DKK. Groepsarrangementen voor bedrijven en scholen zijn beschikbaar en de prijzen worden op maat aangepast.

FAQs

1. Wat is Gorilla Park?

Gorilla Park is een adventure park met outdoor activiteiten zoals klimmen in een klimpark, zip-lining, een kids park en educatieve programma’s.

2. Waar bevindt Gorilla Park zich?

Gorilla Park bevindt zich op verschillende locaties in Denemarken.

3. Hoeveel kost het om een bezoek aan Gorilla Park te brengen?

De toegangsprijs varieert afhankelijk van de gekozen activiteiten. De prijzen variëren van 198 tot 288 DKK.

4. Welke activiteiten zijn er in Gorilla Park?

Gorilla Park biedt een scala aan activiteiten aan, waaronder klimmen, zip-lining, educatieve programma’s en teamuitjes.

5. Is Gorilla Park geschikt voor kinderen?

Ja. Gorilla Park is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Er zijn verschillende activiteiten en een kids park speciaal ontworpen voor kinderen tot een leeftijd van 12 jaar.

6. Kan ik eten en drinken kopen in Gorilla Park?

Ja. Er is een café in Gorilla Park waar je eten en drinken kunt kopen.

7. Kan ik een teamuitje organiseren in Gorilla Park?

Ja. Gorilla Park biedt speciale programma’s voor bedrijven en groepen. Prijzen variëren afhankelijk van het aantal deelnemers en gekozen activiteiten.

8. Kan ik reserveren voorafgaand aan mijn bezoek?

Ja. Reserveringen worden sterk aanbevolen en kunnen online of telefonisch gemaakt worden.

9. Zijn er nog andere kosten buiten de toegangsprijzen?

Nee. Er zijn geen extra kosten buiten de toegangsprijzen.

10. Moet ik fysiek fit zijn om de activiteiten in Gorilla Park te doen?

Het is belangrijk om te weten dat je behendig moet zijn om deel te nemen aan de activiteiten op onze parcours, maar je hoeft geen professionele atleet te zijn. Geen van de activiteiten vereist een zeer hoge fysieke inspanning. Voel je je onzeker of heb je vragen over wat wel of niet mogelijk is, neem dan contact op met ons team voor meer informatie.

In conclusie, Gorilla Park is een ideale plek voor individuen, scholen, bedrijven en groepen die op zoek zijn naar een uitdagend avontuur. De toegangsprijzen variëren afhankelijk van de activiteit en programma’s die je kiest, en er zijn geen verborgen kosten. Met verschillende locaties in Denemarken is het park gemakkelijk te bereiken voor iedereen. Bezoek onze website of neem telefonisch contact op voor meer informatie over de prijzen en de beschikbare activiteiten.

Hvor gammel skal man være for at komme i Gorilla Park?

Gorilla Park is een populaire activiteit voor gezinnen, vrienden en groepen die houden van avontuur en uitdagingen. Gelegen in natuurlijke bossen en gebieden, biedt Gorilla Park hoge touwslingers, klimtouwen, hangbruggen en nog veel meer. Maar hoe oud moet men zijn om deel te nemen aan Gorilla Park?

Het minimumleeftijd voor het betreden van Gorilla Park verschilt per locatie, maar over het algemeen is 7 jaar de minimumleeftijd. Dit betekent echter niet dat elke 7-jarige automatisch geschikt is voor Gorilla Park. Het is belangrijk om te begrijpen dat de activiteiten in Gorilla Park fysiek veeleisend kunnen zijn, dus het is raadzaam om te controleren of de deelnemer in staat is om deze activiteiten op een veilige en effectieve manier uit te voeren.

Bij Gorilla Park wordt veiligheid voorop gesteld en er worden strikte regels gehanteerd om ervoor te zorgen dat de deelnemers zich op een veilige manier kunnen vermaken. Deze veiligheidsregels hebben betrekking op de minimale lengte, het gewicht en andere criteria, die variëren afhankelijk van de locatie die u bezoekt. Daarom is het van belang om altijd contact op te nemen met het Gorilla Park center om te informeren over de regels bij die specifieke locatie.

Naast de minimumleeftijd is het verstandig om rekening te houden met andere factoren voordat u aan Gorilla Park deelneemt. Zo is het belangrijk om te kijken naar de fysieke capaciteit, het vertrouwen en de vaardigheden van de deelnemer. Het is raadzaam om voorbereidingen te treffen door bijvoorbeeld enige trainingsprogramma’s te volgen, waardoor de deelnemer zich comfortabeler voelt bij de uitdagingen die Gorilla Park biedt.

FAQs

Wat is Gorilla Park?

Gorilla Park is een outdoor activiteit met hoge touwslingers, klimtouwen, hangbruggen en nog veel meer. Het is een populaire activiteit voor zowel kinderen als volwassenen.

Hoe oud moet je zijn om Gorilla Park te betreden?

Over het algemeen is de minimumleeftijd 7 jaar. Echter, dit verschilt per locatie.

Wat zijn de veiligheidsregels van Gorilla Park?

De veiligheidsregels verschillen per locatie, maar hebben meestal betrekking op de minimale lengte, het gewicht en andere criteria, waardoor deelnemers veilig kunnen deelnemen aan de activiteiten.

Wat is de minimale lengte om mee te doen aan Gorilla Park?

De minimale lengte voor Gorilla Park varieert per locatie. Het is verstandig om de minimumlengte te controleren voordat u naar Gorilla Park gaat.

Moet ik fit zijn om Gorilla Park te kunnen doen?

Gorilla Park is fysiek uitdagend, dus het is verstandig om in een goede conditie te zijn. Het is raadzaam om enige training te volgen en ervoor te zorgen dat u in staat bent om deel te nemen aan deze activiteit.

Wat als ik hoogtevrees heb?

Gorilla Park is niet geschikt voor mensen met hoogtevrees. Als u hoogtevrees heeft, is het raadzaam om Gorilla Park over te slaan voor andere activiteiten.

Wat als ik bang ben om te vallen?

Veiligheidsregels worden strikt gehandhaafd bij Gorilla Park. U zult worden vastgemaakt aan een harnas, waardoor u veilig kunt deelnemen aan de activiteiten. Ook de instructeurs zullen u begeleiden en adviseren.

Moet ik iets speciaals dragen tijdens Gorilla Park?

Het is belangrijk om comfortabele kleding en schoenen te dragen tijdens Gorilla Park. Vermijd losse kledingstukken en kleed u in lagen zodat u zich comfortabel kunt voelen tijdens de activiteiten.

Kan ik mijn eigen eten en drinken meenemen naar Gorilla Park?

Het hangt af van de locatie. Sommige Gorilla Park-locaties hebben een concessiestand die eten en drinken verkoopt, terwijl andere geen eten en drinken toestaan.

Kan ik Gorilla Park alleen doen of moet ik in een groep zijn?

Gorilla Park kan alleen worden gedaan of met een groep. Het kan echter lonend zijn om als groep deel te nemen aan Gorilla Park, aangezien het een leukere en veiligere ervaring kan zijn.

In conclusie, de minimumleeftijd om deel te nemen aan Gorilla Park varieert per locatie, maar over het algemeen is de minimumleeftijd 7 jaar. Het is echter belangrijk om rekening te houden met andere factoren, zoals de fysieke capaciteit, vaardigheden en vertrouwen van de deelnemer voordat u aan de activiteiten van Gorilla Park deelneemt. Veiligheid voor alle deelnemers is van groot belang bij Gorilla Park en daarom zijn er strikte veiligheidsregels en is het raadzaam om altijd de specifieke regels van een locatie te controleren voordat u aan Gorilla Park deelneemt. Als u in goede conditie verkeert, geen hoogtevrees heeft en ervan houdt om uitdagende activiteiten uit te proberen, dan is Gorilla Park zeker een activiteit die het proberen waard is.

See more here: vatdungtrangtri.org

gorilla park vejle priser

Wie op zoek is naar een spannend avontuur in het hart van Denemarken, moet zeker een bezoek brengen aan Gorilla Park Vejle. Het park biedt een spectaculaire ervaring voor iedereen die houdt van klimmen, klauteren en zichzelf uitdagen op grote hoogte.

In dit artikel zullen we alle details bespreken die u moet weten over Gorilla Park Vejle, inclusief de priser (prijzen), openingstijden, locatie en nog veel meer.

Wat is Gorilla Park Vejle?

Gorilla Park Vejle is een buitenpark dat een hoog touwenparcours biedt in een bosrijke omgeving. Het is ontworpen om mensen van alle niveaus uit te dagen en is geschikt voor kinderen vanaf zes jaar en volwassenen. Het park heeft verschillende aanbiedingen die verschillen in moeilijkheidsgraden.

Gorilla Park Vejle is een van de meest populaire buitenattracties in het hart van Denemarken en trekt elk jaar duizenden bezoekers. Het is gelegen in een prachtig bosgebied en biedt een indrukwekkend uitzicht op de stad Vejle. Het park richt zich op gezinnen, vriendengroepen, scholen en bedrijven.

Wat zijn de openingstijden van Gorilla Park Vejle?

Het park is het hele jaar geopend, met uitzondering van enkele momenten op nationale feestdagen zoals kerst en nieuwjaar. Tijdens het laagseizoen – van september tot mei – is het park alleen in het weekend geopend en op feestdagen. Tijdens het hoogseizoen – van juni tot augustus – is het park doorgaans dagelijks geopend.

De openingstijden van Gorilla Park Vejle variëren per seizoen, dus het is raadzaam om de website te bezoeken voor de meest actuele informatie en tijden.

Waar is Gorilla Park Vejle te vinden?

Gorilla Park Vejle ligt op korte afstand van het centrum van Vejle, in het prachtige bosgebied ‘Tirpitz-Plantagen’

Het adres van Gorilla Park Vejle is:

Parkinsonvej 1

7100 Vejle, Denmark

Als u met de auto komt, zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Wat zijn de prijzen voor Gorilla Park Vejle?

De prijzen bij Gorilla Park Vejle variëren afhankelijk van de leeftijd en het parcours dat men kiest. Hieronder vindt u een lijst met de prijzen voor 2021:

– Mini Gorilla: DKK 150 (6 en 7 jaar)
– Gorilla Trail: DKK 225 (vanaf 8 jaar)
– Silverback Trail: DKK 265 (vanaf 11 jaar)
– Gorilla Xtreme: DKK 265 (vanaf 16 jaar)

Er zijn ook aantrekkelijke kortingen beschikbaar voor groepen vanaf 15 personen en speciale tarieven voor scholen en bedrijven.

Hoe lang duurt een bezoek aan Gorilla Park Vejle?

De exacte tijd die u nodig hebt om Gorilla Park Vejle te bezoeken, hangt af van hoeveel tijd u wilt besteden aan de parcours en hoe lang de rijen bij de attracties zijn.

Gorilla Park Vejle biedt vier verschillende parcours aan, afhankelijk van de leeftijd en moeilijkheidsgraad. Elk parcours duurt ongeveer anderhalf uur, inclusief een korte veiligheidsbriefing en voorbereiding.

We raden aan om ten minste twee uur te plannen voor een bezoek aan Gorilla Park Vejle om alle parcoursen te doen en ook tijd te nemen om het prachtige bosgebied te verkennen waarin het park zich bevindt.

Is Gorilla Park Vejle veilig?

Veiligheid is de hoogste prioriteit bij Gorilla Park Vejle, en het park volgt enkele van de strengste veiligheidsprotocollen in de branche. Professionele instructeurs zorgen tijdens elk bezoek voor de veiligheid van de bezoekers.

Gorilla Park Vejle gebruikt uitsluitend hoogwaardige materialen en apparatuur en alle activiteiten worden regelmatig gecontroleerd en onderhouden. Gasten worden uitgerust met een klimgordel en andere veiligheidsuitrusting die tijdens hun bezoek worden gebruikt.

Alle trainers dienen aan strenge vereisten te voldoen en moeten zich houden aan strikte instructies en veiligheidsvoorschriften. Er is een maximale gewichtslimiet van 120 kg van toepassing voor toepassing van de apparatuur.

Wat moet ik dragen voor Gorilla Park Vejle?

Hoewel het in Gorilla Park Vejle staat veiligheid voorop, raden we gasten aan om gepaste kleding te dragen die bestand is tegen de elementen en comfortabel is om te dragen tijdens het klimmen en zip-lining.

We raden comfortabele, aansluitende sportkleding, lange broeken en gemakkelijk te dragen draagschoenen aan.

Als u aankomt bij Gorilla Park Vejle, zullen instructeurs u meer informatie geven over wat u het beste kunt dragen om de toegankelijkheid en veiligheid van uw touw te garanderen.

Moet ik van tevoren reserveren bij Gorilla Park Vejle?

Hoewel het mogelijk is om tickets te kopen bij de receptie van het park, is het sterk aanbevolen om van tevoren te reserveren aangezien plekken beperkt zijn.

Reserveren kan online via de website van het park of per telefoon.

Conclusie

Gorilla Park Vejle is een buitenattractie die zeker een verrijkende ervaring zal bieden voor iedereen die ervan houdt om zijn of haar grenzen te verleggen op grote hoogte.

Het park biedt vier verschillende parcours, elk met verschillende niveaus van moeilijkheidsgraad en attracties voor alle leeftijden vanaf 6 jaar. Gorilla Park Vejle is te vinden in het prachtige bosgebied ‘Tirpitz-Plantagen’ op korte afstand van het centrum van Vejle.

Veiligheid is de hoogste prioriteit en professionaliteit, deskundigheid en vakkundigheid van de instructeurs zijn gegarandeerd. Bezoekers worden uitgerust met overeenstemmend veiligheidsmateriaal om deel te nemen aan alle activiteiten.

Gorilla Park Vejle wordt beheerd door een professioneel en vriendelijk team dat u een onvergetelijke ervaring zal bieden. Gasten kunnen online reserveren of bellen om hun plaatsen te boeken, aangezien de plaatsen beperkt zijn.

FAQs

1. Wat zijn de vereisten voor hoogtes bij Gorilla Park Vejle?
Er zijn geen minimale lengtes vereist, maar alle gasten moeten in staat zijn te staan om op hun eigen kracht te klimmen en de juiste apparatuur te dragen.
2. Kan ik mijn eigen apparatuur meenemen?
Nee, alle vereiste veiligheidsuitrusting wordt tijdens uw bezoek aan Gorilla Park Vejle verstrekt.
3. Is er eten en drinken verkrijgbaar bij Gorilla Park Vejle?
Ja, er is een kiosk bij het park waar verschillende versnaperingen en drankjes worden verkocht. Het is wellicht raadzaam om ook een eigen waterfles mee te nemen.
4. Wordt Gorilla Park Vejle geleverd met toiletten?
Ja, er zijn toiletten beschikbaar bij het park.
5. Zijn huisdieren toegestaan bij Gorilla Park Vejle?
Nee, echter hulphonden zijn wel toegestaan.
6. Is het park weersonafhankelijk?
Nee, helaas is Gorilla Park Vejle weersonafhankelijk. Bij slecht weer kan uw boeking worden uitgesteld of geannuleerd.
7. Kan ik mijn reservering wijzigen of annuleren?
Ja, het is mogelijk om uw reservering te wijzigen of annuleren.
8. Biedt Gorilla Park Vejle kortingen voor groepen?
Ja, er zijn aantrekkelijke kortingen beschikbaar voor groepen vanaf 15 personen en voor scholen en bedrijven.
9. Kan ik een kinderfeestje houden bij Gorilla Park Vejle?
Ja, Gorilla Park Vejle is een perfecte plek om een kinderfeestje te houden, mits je minstens 6 jaar oud bent. Vergeet niet om uw reservering op tijd te boeken!
10. Hoe ver van tevoren moet ik reserveren?
Reserveren is sterk aanbevolen en kan online worden gedaan via de website van het park of per telefoon. We raden aan om vroeg te boeken om teleurstelling te voorkomen.

gorilla park vejle åbningstider

Gorilla Park Vejle Åbningstider in Nederlands: An Amazing Adventure Awaits

Are you looking for an adventure that will give you the thrills and excitement you crave? Gorilla Park Vejle Åbningstider in Nederlands is the place to go. Nestled in the heart of the Vejle Forest, this park offers a unique and challenging experience for both adults and children.

Gorilla Park Vejle Åbningstider in Nederlands has something for everyone. Whether you’re a first-time adventurer or an experienced climber, you’ll find a course that suits your skill level. There are five levels of difficulty to choose from, ranging from the easiest course for children to the most challenging course for experienced climbers.

The courses are built among the trees, and they consist of various obstacles like zip lines, rope swings, and hanging bridges. The aim is to complete the course within the allotted time, all while testing your physical endurance and problem-solving skills.

Each course is monitored by trained staff members who ensure the safety of the participants. The staff members are always on hand to offer guidance and encouragement to those who need it.

The park is open seven days a week throughout the year, and the opening hours vary depending on the season. During the summer months, the park is open from 10 am to 7 pm, while during the winter months, it closes earlier at 4 pm.

The park is a popular destination for school trips, team building, and birthday parties. It is an excellent way to get children off their screens and into nature, where they can learn new skills, build confidence, and challenge themselves.

The park has a picnic area where visitors can relax and enjoy a meal or snack. There is also a small outdoor shop selling snacks, drinks, and merchandise.

Gorilla Park Vejle Åbningstider in Nederlands takes safety seriously. It is mandatory to wear a safety harness, helmet, and gloves before starting a course. The safety equipment is provided at the park, and it is regularly inspected and maintained.

Before starting a course, participants must attend a safety briefing where they will learn how to use the safety equipment and how to navigate the course. The briefing is conducted in English, Danish, or German, depending on the participant’s preference.

FAQs

Q: What is Gorilla Park Vejle Åbningstider in Nederlands?

A: Gorilla Park Vejle Åbningstider in Nederlands is a treetop obstacle course located in the Vejle Forest in Denmark. It offers five courses of varying difficulty levels, consisting of zip lines, rope swings, and hanging bridges.

Q: Is the park suitable for children?

A: Yes, the park has a course specifically designed for children aged five to nine years old. There is also a course suitable for children aged ten to thirteen years old. All children must be accompanied by an adult.

Q: Can I bring my own food and drinks to the park?

A: Yes, you can bring your own food and drinks to the park. There is a picnic area where visitors can relax and enjoy a meal or snack.

Q: Can I wear my own safety equipment?

A: No, it is mandatory to wear the safety equipment provided by the park. The safety equipment is regularly inspected and maintained to ensure the safety of the participants.

Q: Do I need to book in advance?

A: No, booking in advance is not mandatory, but it is recommended, especially during the busy summer months. You can book online or by phone.

Q: Can I cancel my booking?

A: Yes, you can cancel your booking up to two days before the activity without any charge. Cancellations made less than two days before the activity will not be refunded.

Q: What happens if it rains?

A: In case of light rain, the park remains open. If the rain is heavy, the park may be closed for safety reasons. If your booking is cancelled due to bad weather, you will receive a full refund.

Gorilla Park Vejle Åbningstider in Nederlands is an excellent way to have fun, challenge yourself, and enjoy nature. It offers a unique adventure that you won’t find anywhere else. So, whether you’re a group of friends, a family, or a solo adventurer, the park has something for you. Don’t miss this opportunity to create unforgettable memories while having fun in the Vejle Forest.

gorilla park svendborg

Gorilla Park is een avonturenpark in Svendborg, Denemarken. Het park biedt een unieke en vermakelijke ervaring voor bezoekers van alle leeftijden. Het park is ontworpen om bezoekers het gevoel te geven dat ze op een echte avontuurlijke expeditie zijn, terwijl ze genieten van alle spannende activiteiten die het park te bieden heeft. Lees verder om alles over Gorilla Park Svendborg te ontdekken, inclusief hoe je er kunt komen, wat voor activiteiten je kunt verwachten en nog veel meer.

Hoe kom je bij Gorilla Park Svendborg?

Gorilla Park Svendborg is gelegen op Strandvejen 250, op ongeveer 7 km afstand van het centrum van Svendborg. Als je met de auto komt, kun je het beste parkeren op de parkeerplaats bij het park. Er zijn ook bussen die naar het park rijden, zoals lijn 930, 931 en 932 vanaf het centrale busstation in Svendborg.

Wat kun je verwachten bij Gorilla Park Svendborg?

Gorilla Park Svendborg biedt een breed scala aan activiteiten voor bezoekers van alle leeftijden, waaronder ziplijnen, touwenparcours, boomklimmen, hindernisbanen en nog veel meer. Er zijn verschillende niveaus van activiteiten, van beginners tot gevorderden. Het park biedt ook een speciaal parcours voor kinderen.

Het park heeft ook een café waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Er zijn kleedkamers en toiletten beschikbaar voor bezoekers.

Hoeveel kost een bezoek aan Gorilla Park Svendborg?

De toegangsprijs voor Gorilla Park Svendborg varieert afhankelijk van de leeftijd en het niveau van de activiteit die je wilt ondernemen. De basisprijs voor het bereik is 160 DKK voor kinderen en 225 DKK voor volwassenen.

De toegang tot het kinderparcours kost 95 DKK, en het speciale Wildernis-parcours kost 100 DKK. Voor de volwassenen zijn de tarieven vanaf 225 DKK en varieren deze afhankelijk van welk parcours je wilt afleggen. Er is ook een gezinskaart beschikbaar voor vier personen, deze kost 750 DKK.

Wie kan Gorilla Park Svendborg bezoeken?

Gorilla Park Svendborg is geschikt voor bezoekers van alle leeftijden, maar sommige activiteiten zijn mogelijk beperkt op basis van lengte en gewicht. Om toegang te krijgen tot de hindernisbaan moet je minimaal 140 cm zijn. Deelnemers moeten ook tussen de 45kg en 120kg wegen. Het is dus verstandig om te checken of je voldoet aan de eisen voordat je deelneemt aan de hindernisbaan.

Kinderen onder de 12 jaar moeten altijd worden begeleid door een volwassene en er is altijd een instructeur in de buurt om te helpen bij elke activiteit.

Is Gorilla Park Svendborg geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking?

Gorilla Park Svendborg is helaas niet toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking. Veel van de activiteiten zijn afhankelijk van het vermogen om te klimmen en te balanceren. Er is wel een uitkijkpunt met een geweldig uitzicht op de omgeving dat toegankelijk is voor iedereen.

Is het nodig om van tevoren te reserveren bij Gorilla Park Svendborg?

Het is sterk aanbevolen om vooraf te reserveren bij Gorilla Park Svendborg, vooral tijdens het hoogseizoen in de zomermaanden. Hiermee voorkom je lange wachttijden en ben je er zeker van dat je op de gewenste dag op de hindernisbaan terecht kunt. Je kunt online reserveren via de website van het park.

Is er iets te doen bij Gorilla Park Svendborg als het weer slecht is?

Het park is geopend bij bijna alle weersomstandigheden. Echter, in geval van extreme weersomstandigheden zoals bliksem, hevige wind of zware regenval, kan het park tijdelijk worden gesloten.

Als je van tevoren reserveert kun je altijd contact opnemen met het park om te zien of het open of dicht is. Het park heeft ook een overdekt café waar je kunt schuilen in geval van regen.

Moet ik tijdens het bezoek aan Gorilla Park Svendborg sportkleding dragen?

Het is absoluut aan te raden om sportkleding te dragen tijdens een bezoek aan Gorilla Park Svendborg. Comfortabele en goed zittende kleding zoals een t-shirt, korte broek of sportbroek en sportschoenen zijn aan te bevelen. De kleding moet comfortabel zitten en je moet vrij kunnen bewegen. Het dragen van sieraden en horloges moet worden vermeden.

Kan ik mijn eigen eten en drinken meenemen naar het park?

Het is toegestaan om je eigen eten en drinken mee te nemen naar Gorilla Park Svendborg en te genieten van een picknick op een van de aangewezen picknickplaatsen. Je kunt ook iets te eten en drinken kopen in het café.

Zijn er kluisjes beschikbaar bij Gorilla Park Svendborg?

Er zijn kluisjes beschikbaar bij Gorilla Park Svendborg, deze kun je huren voor een kleine vergoeding en zo zorg je ervoor dat je waardevolle spullen veilig zijn tijdens het klimmen in het park.

Conclusie

In tegenstelling tot andere attracties is Gorilla Park Svendborg zeker de moeite waard om te bezoeken. De hindernissen zijn uitdagend, maar het personeel zorgt ervoor dat je veiligheid voorop staat. Je bent verzekerd van een unieke, plezierige ervaring die je niet snel zult vergeten. Bezoekers zullen genieten van de uitdagende activiteiten, terwijl ze ook nog eens een mooie omgeving kunnen bewonderen. Het is zeker de moeite waard om Gorilla Park Svendborg te bezoeken de volgende keer dat je in de buurt bent.

Images related to the topic gorilla park vejle adresse

Velkommen til en enestående legeplads - Gorilla Park
Velkommen til en enestående legeplads – Gorilla Park

Article link: gorilla park vejle adresse.

Learn more about the topic gorilla park vejle adresse.

See more: https://vatdungtrangtri.org/chu-de/huong-dan-phong-thuy.html blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *