Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ontdek het meest iconische wijnbar van Londen volgens TripAdvisor: Gordon’s Wine Bar!

Ontdek het meest iconische wijnbar van Londen volgens TripAdvisor: Gordon’s Wine Bar!

Gordon's Wine Bar: A Beautiful Hidden London Bar

gordon’s wine bar london tripadvisor

Overzicht van Gordon’s Wine Bar in Londen
Gordon’s Wine Bar is een gezellige wijnbar gelegen op de hoek van Villiers Street en Watergate Walk, nabij de oever van de Theems in Londen. De bar is ontstaan in de jaren 90 van de negentiende eeuw en is momenteel één van de oudste en bekendste wijnbars in Londen.

Menu van Gordon’s Wine Bar in Londen
Het menu van Gordon’s Wine Bar bestaat uit een brede selectie van heerlijke Franse wijnen, Mediterrane gerechten en Britse klassiekers. Voor degenen die liever bier drinken, is er ook een selectie van lokaal gebrouwen bieren beschikbaar.

Wijnselectie bij Gordon’s Wine Bar in Londen
De wijnkaart bij Gordon’s Wine Bar is zeer uitgebreid, met meer dan 20 wijnen per glas en meer dan 50 per fles. De wijnkaart is gericht op Franse wijnen, maar er zijn ook andere Europese en Nieuwe Wereld wijnen beschikbaar.

Prijzen bij Gordon’s Wine Bar in Londen
De prijzen bij Gordon’s Wine Bar zijn redelijk in vergelijking met andere wijnbars in de stad. Een glas wijn kost ongeveer £5, terwijl een fles wijn kan variëren tussen £20 en £200. Een gemiddelde rekening voor twee personen, inclusief eten en drinken, zou ongeveer £40 tot £60 bedragen.

Geschiedenis van Gordon’s Wine Bar in Londen
Gordon’s Wine Bar werd opgericht in 1890 door de heer Gordon. De bar is sindsdien in handen geweest van verschillende eigenaren, maar heeft zijn oorspronkelijke charme behouden. De bar staat bekend om zijn Victoriaanse inrichting en originele houten balken.

Locatie en sfeer van Gordon’s Wine Bar in Londen
Gordon’s Wine Bar is gelegen in de buurt van de Theems en biedt een prachtig uitzicht op de rivier. De bar heeft een gezellige en intieme sfeer, met een Victoriaanse inrichting en kaarslicht. De bar is geschikt voor romantische avonden en gezellige ontmoetingen met vrienden.

Service bij Gordon’s Wine Bar in Londen
De service bij Gordon’s Wine Bar is vriendelijk en efficiënt. Het personeel is goed geïnformeerd over wijnen en kan aanbevelingen doen op basis van smaakvoorkeuren. Het personeel spreekt ook meerdere talen, waaronder Engels, Frans en Spaans.

Beoordelingen en ervaringen van klanten bij Gordon’s Wine Bar in Londen
Gordon’s Wine Bar heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren op Tripadvisor, met meer dan 2000 beoordelingen. Klanten prijzen de gezellige sfeer, de brede selectie van wijnen en het vriendelijke personeel. Enkele van de hoogtepunten van de recente beoordelingen zijn:

“De beste wijnbar in Londen! Geweldige sfeer, uitstekende wijnen en service!”

“Gordon’s Wine Bar is een van onze favoriete plekken in Londen. Het eten en de wijn zijn fantastisch en het is de perfecte plek voor romantische avonden.”

FAQs
Hieronder vindt u enkele veelgestelde vragen over Gordon’s Wine Bar in Londen.

1) Is reserveren mogelijk bij Gordon’s Wine Bar?
Reserveren is niet mogelijk bij Gordon’s Wine Bar. De bar werkt op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt.

2) Is Gordon’s Wine Bar geschikt voor kinderen?
Vanwege de gezellige en intieme sfeer is Gordon’s Wine Bar minder geschikt voor kinderen.

3) Biedt Gordon’s Wine Bar eten aan?
Ja, Gordon’s Wine Bar biedt een selectie van Mediterrane en Britse gerechten.

4) Is Gordon’s Wine Bar geopend op New Year’s Eve?
Ja, Gordon’s Wine Bar is geopend op New Year’s Eve en biedt speciale menu’s en drankjes aan voor deze gelegenheid.

5) Is er een dresscode bij Gordon’s Wine Bar?
Er is geen officiële dresscode bij Gordon’s Wine Bar, maar gasten worden aangemoedigd om zich gepast te kleden.

6) Is er een parkeergelegenheid bij Gordon’s Wine Bar?
Er is geen parkeergelegenheid bij Gordon’s Wine Bar. Gasten worden aangemoedigd om met het openbaar vervoer te reizen of gebruik te maken van nabijgelegen parkeergarages.

7) Biedt Gordon’s Wine Bar een vegetarisch menu aan?
Ja, Gordon’s Wine Bar biedt een selectie van vegetarische gerechten aan.

Conclusie
Gordon’s Wine Bar is een van de oudste en meest populaire wijnbars in Londen. De bar biedt een geweldige selectie van wijnen en gerechten, samen met een gezellige en intieme sfeer. Het is de perfecte plek voor romantische avonden of gezellige ontmoetingen met vrienden. Met zijn brede selectie van wijnen, uitstekende service en redelijke prijzen, is Gordon’s Wine Bar zeker een bezoekje waard.

Keywords searched by users: gordon’s wine bar london tripadvisor gordon’s wine bar menu, gordon’s wine bar history, gordon’s wine bar booking, gordon’s wine bar embankment, gordon’s wine bar new years eve, golden wine bar, embankment wine, gordon’s restaurant

Categories: Top 94 gordon’s wine bar london tripadvisor

Gordon’s Wine Bar: A Beautiful Hidden London Bar

See more here: vatdungtrangtri.org

gordon’s wine bar menu

Gordon’s Wine Bar is een van de oudste en meest legendarische wijnbars van Londen. Deze wijnbar bevindt zich in het hart van Covent Garden en heeft een indrukwekkende wijnkelder met een brede selectie aan wijnen van over de hele wereld.

De menukaart van Gordon’s Wine bar is zorgvuldig samengesteld om aan de behoeften van alle wijnliefhebbers te voldoen. Het biedt een breed scala aan wijnen en gerechten om te worden gepaard met de ideale wijn voor elke klant.

Een belangrijk kenmerk van de menukaart in Gordon’s Wine Bar is de enorme selectie wijnen. Het assortiment strekt zich uit tot meer dan tien landen en biedt verschillende variëteiten aan. Van Chardonnay uit Californië tot Sauvignon Blanc uit Nieuw-Zeeland, de kaart is perfect afgestemd op de smaak van elke gast. De prijzen variëren van vijf pond tot duizenden ponden per fles, waardoor de selectie bescheiden is voor gasten met een beperkt budget, en tegelijkertijd degenen die op zoek zijn naar iets speciaals, aanspreekt.

Gasten kunnen ook genieten van een breed scala aan gerechten op het menu van Gordon’s Wine Bar. Er zijn heerlijke warme gerechten zoals de vegetarische lasagne, ham en kaas hachee en zalmbroodjes. Voor snacks zijn er verschillende kaas- en charcuterieplanken met heerlijke internationale kazen zoals de Maroilles uit Frankrijk of Taleggio uit Italië. Het menu biedt ook opties voor zoete lekkernijen, inclusief brownies en cheesecake.

De sfeer van Gordon’s Wine Bar is perfect voor een romantische avond of een gezellig samenzijn met vrienden. De bar heeft een vintage uitstraling en is zeer gastvrij. Van de kaarsen op de tafels tot het zachte licht van de kroonluchter, de sfeer draagt ​​bij aan de authenticiteit en charme van dit plekje in Londen.

FAQs over Gordon’s Wine Bar Menu

Hieronder zijn de antwoorden op een aantal veelgestelde vragen over het menu van Gordon’s Wine Bar.

Wat is het gemiddelde prijsbereik voor wijnen op de menukaart?

De prijzen variëren aanzienlijk afhankelijk van de optie die je kiest. Een fles van de huiswijn kan worden gekocht voor rond de 20 pond, terwijl er duurdere flessen van bepaalde wijnen kunnen zijn die oplopen tot enkele duizenden ponden. Gasten kunnen wijnen op glas kopen voor 3 of 4 pond, afhankelijk van de selectie.

Waar komt het eten op de menukaart van Gordon’s Wine Bar vandaan?

De gerechten op de menukaart van Gordon’s Wine Bar zijn zorgvuldig geselecteerd om aan de eisen van de verschillende gasten te voldoen. De stijl is voornamelijk internationaal met warme gerechten, snacks, en zoete lekkernijen van verschillende regio’s.

Is er een dresscode die moet worden gevolgd in Gordon’s Wine Bar?

Gordon’s Wine Bar heeft geen strikte dresscode, maar bezoekers worden aangemoedigd om zich netjes te kleden uit respect voor de sfeer en de andere gasten.

Hoeveel mensen passen er in de wijnbar?

De wijnbar is beperkt in grootte, en heeft een capaciteit van ongeveer 120 gasten. Het is daarom belangrijk om vroegtijdig te reserveren om een ​​plaats te hebben in de bar.

Is de wijnkaart bijgewerkt met nieuwe wijnen?

De wijnkaart van Gordon’s Wine Bar wordt regelmatig bijgewerkt om nieuwe wijnen toe te voegen en te voldoen aan de veranderende smaak van de gasten. Gasten kunnen dus nieuwe wijnen ontdekken en unieke opties uitproberen om hun avond bijzonder te maken.

Is vegetarisch of veganistisch eten beschikbaar op het menu?

Ja, Gordon’s Wine Bar heeft vleesloze opties voor vegetariërs en veganisten. Gasten kunnen genieten van gerechten zoals de vegetarische lasagne, of de vulling van de hachis parmentier met groenten. Gasten kunnen ook genieten van verschillende soorten kaas- en charcuterieplanken zonder enige toevoeging van vleesproducten.

Wat zijn enkele van de meest populaire wijnen op de menukaart?

Een paar van de meest populaire wijnen op de wijnkaart van Gordon’s Wine Bar zijn onder andere de Bourgogne Chardonnay van Domaine F. Berthelemot, de Cuvée 759 van Domaine de la Romanée-Conti, en de Montepulciano D’Abruzzo van Enzo Mecella. Gasten kunnen ook genieten van de uitstekende selectie mousserende wijnen en dessertwijnen op het menu.

Conclusie

Gordon’s Wine Bar in Covent Garden is een uitstekende plek voor wijnliefhebbers om te genieten van een breed scala aan wijnen en lekkernijen. Gasten kunnen genieten van de vintage sfeer, de gastvrije ambiance, en het brede scala aan gerechten op de menukaart. Het is belangrijk om te onthouden dat de prijzen van de wijnen variëren, afhankelijk van de optie die u kiest, maar er zijn opties voor verschillende budgetten. De menukaart van Gordon’s Wine Bar is regelmatig bijgewerkt om de selectie aan te passen en om tegemoet te komen aan de veranderende smaak van de gasten. Bezoekers die graag willen genieten van de ervaring van Gordon’s Wine Bar, kunnen het beste vroegtijdig een reservering maken om een ​​plaats te bemachtigen.

gordon’s wine bar history

Gordon’s Wine Bar is one of the most popular and oldest wine bars in London. It was established in 1890 by the Gordon family, who were wine merchants. Over the years, the bar has served as a meeting place for artists, writers, and musicians. In this article, we’ll explore the history of Gordon’s Wine Bar and how it became popular and well-known.

Geschiedenis van Gordon’s Wine Bar

Gordon’s Wine Bar is located in a small alleyway near Charing Cross Station in London. It’s a small and cozy wine bar that can seat up to 100 people. The bar is known for its unique and historic ambiance, which makes it a popular destination for tourists and locals.

As mentioned earlier, Gordon’s Wine Bar was established in 1890 by the Gordon family, who were wine merchants. They opened the bar to sell their wines and spirits to the public. At the time, it was a popular spot among locals who wanted to sample good wine and enjoy a relaxing evening out.

During the early 20th century, the bar became a popular spot among artists, writers, and musicians. It was not uncommon to see famous names such as Agatha Christie and Sir Laurence Olivier at the bar. This helped to establish the bar’s reputation and made it well-known across London.

Over the years, the bar has undergone some changes, but it has retained its unique and historic charm. One of the most notable features of the bar is its vaulted ceilings, which are made of bricks and stones. These are the original features of the building and date back to the 18th century.

Gordon’s Wine Bar is also known for its extensive wine list. The bar offers a wide selection of wines, ranging from old and rare vintages to new and popular ones. They also offer a selection of beers, spirits, and cocktails to cater to different tastes.

The bar has also been featured in several TV shows and movies, including “Sherlock Holmes” and “Harry Potter and the Prisoner of Azkaban.” These appearances have helped to make the bar even more popular and well-known.

Gordon’s Wine Bar Today

Today, Gordon’s Wine Bar is still a popular destination for locals and tourists alike. It’s a unique and historic wine bar that offers a cozy atmosphere and a wide selection of wines and spirits. The bar remains family-owned and operated and has retained its traditional and classic ambiance.

If you’re planning to visit London, make sure to add Gordon’s Wine Bar to your list of must-visit places. It’s a great place to relax and enjoy a glass of wine with friends or family.

FAQs

Q: What is the dress code at Gordon’s Wine Bar?

A: Gordon’s Wine Bar doesn’t have a specific dress code, but it’s recommended to dress smart-casual.

Q: Does Gordon’s Wine Bar serve food?

A: Gordon’s Wine Bar doesn’t serve full meals, but they offer a selection of cheese, bread, and meat to accompany the wines.

Q: Can I make a reservation at Gordon’s Wine Bar?

A: Gordon’s Wine Bar doesn’t take reservations. It’s first-come, first-served basis.

Q: What is the age limit to enter Gordon’s Wine Bar?

A: Gordon’s Wine Bar is a bar, so the age limit is 18 or over. They may ask for ID to verify your age.

Q: Does Gordon’s Wine Bar have wheelchair access?

A: Unfortunately, Gordon’s Wine Bar doesn’t have wheelchair access as it’s located in a historic building.

Q: What’s the best time to visit Gordon’s Wine Bar?

A: Gordon’s Wine Bar is usually crowded during peak hours, which are between 5 pm to 7 pm. If you want a quieter atmosphere, it’s recommended to visit during off-peak hours.

Q: Is there a smoking area at Gordon’s Wine Bar?

A: No, Gordon’s Wine Bar is a smoke-free environment. Smoking is not allowed inside the bar or outside in the alleyway.

Q: Is Gordon’s Wine Bar family-friendly?

A: While children are allowed into the bar, it’s not recommended as the bar is more geared towards adult guests. It’s a better choice for adults who want to enjoy a quiet and relaxing evening out.

Images related to the topic gordon’s wine bar london tripadvisor

Gordon's Wine Bar: A Beautiful Hidden London Bar
Gordon’s Wine Bar: A Beautiful Hidden London Bar

Article link: gordon’s wine bar london tripadvisor.

Learn more about the topic gordon’s wine bar london tripadvisor.

See more: https://vatdungtrangtri.org/chu-de/huong-dan-phong-thuy.html blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *