Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Golf op La Gomera Tecina: De must-visit bestemming voor golfers in Europa! Klik hier om te ontdekken waarom!

Golf op La Gomera Tecina: De must-visit bestemming voor golfers in Europa! Klik hier om te ontdekken waarom!

The Most Amazing Golf Courses of the World: Tecina Golf, Canary Islands

golf la gomera tecina

Golf La Gomera Tecina: een paradijs voor golfers

Golfen op Golf La Gomera Tecina is een geweldige manier om van het beste van twee werelden te genieten. De prachtige locatie van dit golfresort biedt adembenemende uitzichten op de oceaan en de bergen, terwijl de golfbaan zelf een uitdagend en uniek parcours biedt. In dit artikel zullen we alles vertellen over Golf La Gomera Tecina, van de locatie tot de geschiedenis, de kenmerken, accommodatie en meer.

De locatie van Golf La Gomera Tecina

Golf La Gomera Tecina is gelegen op het Canarische eiland La Gomera, aan de westkust van Afrika. Het eiland La Gomera staat bekend om zijn ongerepte schoonheid en zijn unieke flora en fauna. Het golfresort ligt aan de zuidkant van het eiland, tussen de steden Playa de Santiago en Alajeró.

De geschiedenis van Golf La Gomera Tecina

Golf La Gomera Tecina is geopend in 2003 en is ontworpen door Donald Steel, een van de meest vooraanstaande golfarchitecten ter wereld. Het was zijn doel om het parcours te integreren met de natuurlijke omgeving en om de uitdaging en plezier van golfen te bieden aan spelers van alle niveaus.

Sinds de opening heeft Golf La Gomera Tecina meerdere prijzen gewonnen, waaronder de “Beste Golfbaan van Spanje” in 2014 en de “Beste Golfbaan van de Canarische Eilanden” in 2015.

De kenmerken van Golf La Gomera Tecina

Een van de meest opvallende kenmerken van Golf La Gomera Tecina is de natuurlijke omgeving. Het parcours is ontworpen om de natuurlijke schoonheid van La Gomera te benadrukken en om de lokale flora en fauna te beschermen. Het biedt prachtige uitzichten op de oceaan en de bergen, en spelers kunnen zelfs dolfijnen en walvissen zien zwemmen in de zee.

Het parcours zelf is ook uniek. Het is een 18-holes, par-71 parcours dat zich uitstrekt over bijna 7 kilometer langs de kust. Het is ontworpen om spelers van alle niveaus uit te dagen en biedt verschillende moeilijkheidsgraden, inclusief een aantal verraderlijke holes die spelers op de proef stellen. Het is een mix van vlakke en heuvelachtige gebieden, met veel bunkers en waterhindernissen.

De uitdagingen van Golf La Gomera Tecina

Golf La Gomera Tecina is een uitdagend parcours, zelfs voor ervaren golfers. Er zijn enkele holes die ogenschijnlijk gemakkelijk lijken, maar deze kunnen snel verraderlijk worden door te korte of te lange slagen. Dit is vooral het geval op de holes die aan de zee grenzen.

Er zijn ook een aantal holes die wat moeilijker zijn, met name diegene die door heuvelachtig gebied lopen en die aan waterhindernissen grenzen. Deze holes kunnen zorgen voor uitdagingen voor golfers van alle niveaus.

Golfers moeten ook rekening houden met de wind op Golf La Gomera Tecina. De wind kan soms behoorlijk sterk zijn en kan de bal van de baan afblazen. Dit voegt een extra uitdaging toe aan het spel en vereist dat spelers hun slagen naar de windrichting aanpassen.

De golfbaan op Golf La Gomera Tecina

De golfbaan op Golf La Gomera Tecina is van wereldklasse. Het biedt een onvergetelijke ervaring voor golfers van alle niveaus, dankzij de prachtige uitzichten en uitdagende holes. De baan wordt goed onderhouden en biedt ook een driving range, putting green en chipping green.

Spelers moeten rekening houden met de kledingvoorschriften op de golfbaan. Het beleid vereist bijvoorbeeld een “smart casual” dresscode, inclusief een shirt met kraag en golfbroek of -shorts. Schoenen met spikes zijn niet toegestaan op de golfbaan, dus golfers moeten golfschoenen met zachte spikes dragen.

De voorzieningen op Golf La Gomera Tecina

Naast de golfbaan biedt Golf La Gomera Tecina ook een scala aan voorzieningen voor de bezoekers. Er is een clubhuis met een restaurant en een terras met uitzicht op de oceaan. Hier kunnen spelers genieten van heerlijke gerechten en drankjes na hun rondje golf.

Er is ook een golfshop waar spelers golfkleding, accessoires en clubs kunnen kopen. Dit is een geweldige plek om souvenirs te vinden en om je golfervaring op Golf La Gomera Tecina te herinneren.

De accommodatie in de buurt van Golf La Gomera Tecina

Er zijn verschillende accommodaties in de buurt van Golf La Gomera Tecina waar golfers kunnen verblijven. Een van de populairste opties is het Hotel Jardín Tecina, dat op slechts 5 minuten loopafstand van de golfbaan ligt. Dit hotel biedt luxe kamers en suites, evenals verschillende restaurants, een spa en een zwembad.

Een andere optie is het Parador de la Gomera, een historisch hotel in San Sebastián, op ongeveer 45 minuten rijden van Golf La Gomera Tecina. Dit hotel beschikt over kamers met een spectaculair uitzicht op de oceaan en de bergen, evenals een restaurant en een zwembad.

De golfervaring op Golf La Gomera Tecina

Golfen op Golf La Gomera Tecina is een onvergetelijke ervaring. De prachtige uitzichten, het unieke parcours en de uitdagende holes maken het tot een geweldige bestemming voor golfers van over de hele wereld. Of je nu een beginner bent of een ervaren speler, je zult genieten van het spelen op de golfbaan op Golf La Gomera Tecina.

Activiteiten buiten de golfbaan op Golf La Gomera Tecina

Naast golfen zijn er nog veel meer activiteiten te beleven op Golf La Gomera Tecina en het eiland La Gomera. Bezoek bijvoorbeeld het nationale park Garajonay, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat en bekend staat om zijn Laurisilva-bossen. Of maak een boottocht om dolfijnen en walvissen te spotten in de oceaan.

FAQ’s

Wat zijn de green fees op Golf La Gomera Tecina?

De green fees op Golf La Gomera Tecina variëren afhankelijk van het seizoen en de tijd van de dag. Neem contact op met de golfbaan voor de meest recente informatie over de prijzen.

Welke golfpakketten zijn beschikbaar op Golf La Gomera Tecina?

Er zijn verschillende golfpakketten beschikbaar op Golf La Gomera Tecina, inclusief pakketten met accommodatie en maaltijden in het nabijgelegen Hotel Jardín Tecina. Neem contact op met de golfbaan voor meer informatie over de beschikbare pakketten.

Wat is La Gomera Le Jardin Tecina?

La Gomera Le Jardin Tecina is een resort op La Gomera, op slechts 5 minuten loopafstand van Golf La Gomera Tecina. Het resort beschikt over luxe kamers en suites, evenals restaurants, een spa en een zwembad.

Zijn er La Gomera golfvakanties beschikbaar?

Ja, er zijn verschillende golfvakanties beschikbaar op La Gomera, inclusief golfpakketten op Golf La Gomera Tecina en verblijf in luxe accommodaties in de buurt van de golfbaan.

Kan ik via TUI La Gomera Jardin Tecina boeken?

Ja, je kunt via TUI La Gomera Jardin Tecina boeken voor een verblijf op La Gomera.

Is er een golfhotel op La Gomera?

Ja, er zijn verschillende golfhotels op La Gomera, waaronder het nabijgelegen Hotel Jardín Tecina.

Hoe kan ik hotel Tecina La Gomera residentes Canarios golfboekingen maken?

Neem contact op met Hotel Jardín Tecina voor meer informatie over het maken van golfboekingen voor inwoners van de Canarische Eilanden.

Keywords searched by users: golf la gomera tecina golf, la gomera green fees, tecina golf packages, la gomera le jardin tecina, la gomera golf holidays, tui la gomera jardin tecina, la gomera golf hotel, golf gomera, hotel tecina la gomera ofertas residentes canarios

Categories: Top 54 golf la gomera tecina

The Most Amazing Golf Courses of the World: Tecina Golf, Canary Islands

See more here: vatdungtrangtri.org

golf, la gomera green fees

Golf is one of the most popular sports around the world, with millions of people engaging in the sport. For golf enthusiasts, they will tell you that there is more to golf than hitting the ball in the greens. This is because golf is a sport that requires patience, mental and physical discipline, and precision. Some people even argue that golf is more of a lifestyle rather than a sport.

One of the most important aspects of golf is choosing the right golf course. Fortunately, there are numerous golf courses all over the world, to cater to the needs of different golfers. One such golf course is La Gomera Golf Course located in Valle Gran Rey, La Gomera, Spain.

La Gomera Green Fees

Anyone who has played golf before knows how important green fees are. These fees are usually charged by golf courses to allow golfers to access the golf courses. Additionally, green fees vary from one golf course to the other. In relation to La Gomera Golf Course, here are the green fees:

– Low season (May to September): €72
– Midseason (March, April, and October): €85
– High season (November to February): €99

It is important to note that the above fees may change slightly depending on various factors. As such, it is advisable to contact the golf course to ascertain the most current fees.

La Gomera Golf Course

La Gomera Golf Course is an 18-hole golf course situated near the Atlantic Ocean in Valle Gran Rey, La Gomera. The golf course was designed by one of the world’s best golf architects, Donald Steel, and is approximately 5,724-meters long. The golf course is surrounded by a well-maintained tropical landscape that gives golfers a unique and unforgettable experience.

Additionally, La Gomera Golf Course hosts a range of other facilities such as a restaurant, golf shop, driving range, buggy for rent, and a practice center. The golf course also hosts a variety of tournaments and other events throughout the year.

La Gomera Golf Course is an excellent destination for any golfer, and all levels of players are welcome. Whether you are a beginner or an experienced professional, you are guaranteed to have a memorable time on this golf course. If you are looking for a unique and challenging golf experience, La Gomera Golf Course should be on top of your list.

FAQs

What is the location of La Gomera Golf Course?

La Gomera Golf Course is located in Valle Gran Rey, La Gomera which is part of the Canary Islands in Spain.

What is the value of green fees at La Gomera Golf Course?

The value of green fees at La Gomera Golf Course is subject to change based on seasonality, with low season (May to September) being €72, midseason (March, April, and October) being €85, and high season (November to February) being €99.

What are the facilities available at La Gomera Golf Course?

La Gomera Golf Course has various facilities available such as a restaurant, practice range, golf shop, buggy for rent, practice center, and the course itself, modeled by Donald Steel.

What level of players is La Gomera Golf Course best suited for?

La Gomera Golf Course is an ideal golf destination for players of all levels- from beginners to experienced professionals. The golf course is designed to cater to a variety of skill levels.

How long is La Gomera Golf Course?

La Gomera Golf Course is approximately 5,724-meters long, consisting of 18 holes set amongst a tropical landscape, surrounded by the Atlantic Ocean.

Are there events that happen regularly at La Gomera Golf Course?

Yes, La Gomera Golf Course hosts various events throughout the year, such as tournaments, corporate events, and other special golf-related occasions.

What is the weather like at La Gomera Golf Course?

The weather at La Gomera Golf Course is typically stable with warm, comfortable temperatures and little to no rainfall. The tropical landscape of the course is maintained all year round, allowing it to stay green and beautiful for golfers to enjoy.

What should I wear when visiting La Gomera Golf Course?

When visiting La Gomera Golf Course, golfers are encouraged to dress appropriately for the sport. Common golf attire such as collared shirts, slacks, shorts, and golf shoes are preferred. However, guests are reminded to contact the course directly for their preferred dress code or strategy.

What is the best way to get to La Gomera?

The best way to get to La Gomera is via ferry from Los Cristianos on the island of Tenerife or from San Sebastián on the island of La Gomera. There are also direct flights from various cities across Europe. However, the preferred mode of transportation may vary depending on your point of origin.

tecina golf packages

Tecina Golf Packages: Geniet van een onvergetelijke golfervaring op La Gomera

La Gomera, het op een na kleinste eiland van de Canarische eilandengroep, wordt al lang beschouwd als een van de beste bestemmingen voor golfvakanties in Europa. Het Tecina Golf Resort, gelegen op het zuidelijke puntje van het eiland, biedt golfers een unieke ervaring dankzij zijn verbluffende natuurlijke schoonheid, perfect onderhouden golfbaan en uitstekende faciliteiten.

Met de Tecina Golf Packages kunt u genieten van al het beste dat deze bestemming te bieden heeft. Of u nu een beginner bent die net begint met golfen of een ervaren speler die zijn vaardigheden wil verbeteren, hier zijn enkele redenen waarom u een golfpakket met Tecina Golf zou moeten overwegen:

De Tecina Golf Course

Het Tecina Golf Resort beschikt over een prachtige 18-holes golfbaan en biedt een uniek uitzicht op de oceaan en de weelderige vegetatie van La Gomera. De baan is ontworpen door de beroemde golfbaanarchitect Donald Steel en biedt spelers de mogelijkheid om hun vaardigheden op de proef te stellen in een landschap dat als een paradijs voor golfers wordt beschouwd. De baan beschikt over een verscheidenheid aan holes, waaronder smalle fairways, strategisch geplaatste bunkers en meren en verschillende hoogteverschillen, waardoor het een uitdaging is voor elke speler.

Beginnersgolf

Als u net begint met golfen, biedt het Tecina Golf Resort de perfecte omgeving om uw vaardigheden te verbeteren. Het resort biedt lessen aan voor elk niveau, van beginners tot gevorderde spelers, en biedt op maat gemaakte lessen om u te helpen uw spel te verbeteren. Het resort beschikt over een oefenveld, waar u kunt oefenen op uw swing en andere vaardigheden, evenals drie oefenholes waar u uw nieuwe vaardigheden kunt testen.

Tecina Golf-pakketten

Het Tecina Golf Resort biedt verschillende golfpakketten die zijn ontworpen om aan de behoeften van elke speler te voldoen. Of u nu de voorkeur geeft aan een kort of lang verblijf, of het nu voor een weekendje weg is, of een uitgebreide vakantie, er is een pakket dat perfect bij u past.

Het Classic-pakket bijvoorbeeld, biedt 4 dagen en 3 nachten accommodatie met dagelijks ontbijt, inclusief twee rondes golf, een golfles, toegang tot de oefenfaciliteiten en een buggy.

Het Gold-pakket daarentegen biedt 7 dagen en 6 nachten accommodatie met dagelijks ontbijt, inclusief vijf rondes golf, twee golflessen, een gratis huurauto, toegang tot de oefenfaciliteiten en een buggy.

Zowel het Classic- als het Gold-pakket zijn ontworpen om aan de behoeften van elke speler te voldoen, of het nu een beginner is die net begint met golfen of een ervaren speler die zijn vaardigheden wil verbeteren.

Accommodatie

Het Tecina Golf Resort beschikt over een verscheidenheid aan accommodatietypen die zijn ontworpen om de behoeften van elke speler tegemoet te komen. Het resort biedt kamers met uitzicht op de oceaan, villa’s en appartementen met privézwembaden, allemaal met moderne voorzieningen, waardoor uw verblijf zo aangenaam mogelijk is.

Faciliteiten op het resort

Het Resort biedt alle faciliteiten die u nodig hebt om uw golfervaring aangenaam te maken. Het heeft een restaurant waar u heerlijke maaltijden kunt genieten met uitzicht op de golfbaan en de zee. Er is ook een bar en een spa waar u kunt ontspannen na een lange dag op de golfbaan. Het resort beschikt over een buitenzwembad en een fitnesscentrum, zodat u fit kunt blijven tijdens uw verblijf.

Veelgestelde vragen over Tecina Golf Packages

1) Moet ik mijn eigen golfclubs meenemen?

Als u geen golfclubs heeft, kunt u ze huren bij het Tecina Golf Resort.

2) Kan ik golflessen volgen als ik nog nooit eerder heb gespeeld?

Ja, het Tecina Golf Resort biedt lessen aan voor beginners en gevorderde spelers.

3) Moet ik een handicap hebben om op de Tecina Golf Course te spelen?

Het is niet verplicht om een ​​handicap te hebben om op Tecina Golf Course te spelen. Echter, als u geen handicap heeft, kan het lastig zijn om op een golfbaan te spelen, waar het spel afhankelijk is van het niveau van de spelers die met u spelen. Spelers zonder handicap moeten met het reserveringsteam spreken om te zorgen dat ze op de juiste manier worden ingedeeld.

Conclusie

Het Tecina Golf Resort biedt spelers van alle niveaus een unieke golfervaring op een van de mooiste eilanden van de Canarische eilanden. De Tecina Golf Packages bieden de perfecte manier om het beste uit uw golfvakantie te halen, inclusief lesgeven om uw vaardigheden te verbeteren, toegang tot de oefenfaciliteiten en buggy’s om uw ronde comfortabeler te maken. Met een prachtig landschap, uitstekende accommodatie, faciliteiten, en een uitdagende golfbaan, is het Tecina Golf Resort een ideale bestemming voor golfers die iets speciaals zoeken.

Als u op zoek bent naar een plek om te ontspannen en uw golfvaardigheden te verbeteren, dan is Tecina Golf het perfecte resort voor u!

Images related to the topic golf la gomera tecina

The Most Amazing Golf Courses of the World: Tecina Golf, Canary Islands
The Most Amazing Golf Courses of the World: Tecina Golf, Canary Islands

Article link: golf la gomera tecina.

Learn more about the topic golf la gomera tecina.

See more: https://vatdungtrangtri.org/chu-de/huong-dan-phong-thuy.html blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *