Chuyển tới nội dung
Trang chủ » De Gouden Brug in Vietnam: Ontdek de Magie van deze Adembenemende Bezienswaardigheid!

De Gouden Brug in Vietnam: Ontdek de Magie van deze Adembenemende Bezienswaardigheid!

Golden Bridge on Ba Na Hills, Da Nang, Vietnam - Stunning Footage

golden bridge i vietnam

De Golden Bridge in Vietnam, oftewel de Gouden Brug, is een relatief nieuwe attractie in het land en heeft snel bekendheid gekregen. Deze brug is gelegen in de bergen van Ba Na Hills in de omgeving van Da Nang en biedt niet alleen een spectaculair uitzicht over de omgeving, maar ook een bijzonder design.

Locatie en geschiedenis van de Golden Bridge in Vietnam

De Golden Bridge ligt op een hoogte van 1.400 meter boven de zeespiegel in Ba Na Hills, een gebied dat beroemd is om zijn Franse koloniale geschiedenis en subtropische klimaat. Ba Na Hills werd oorspronkelijk opgericht als een toevluchtsoord voor de Franse kolonie in de jaren 1920 en heeft sindsdien altijd al een populaire bestemming voor toeristen geweest.

De bouw van de Golden Bridge begon in 2017 en werd geopend voor publiek op 1 juni 2018. Het is ontworpen door TA Landscape Architecture en wordt gezien als een van de belangrijkste bouwwerken in Vietnam.

Architectuur en bouw van de brug

De Golden Bridge is 150 meter lang en verbindt het Ba Na Hills resort met het historische Franse dorp. De brug is gebouwd op twee betonnen kolommen die ongeveer 25 meter hoog zijn en staat op een hoek van 12 graden, waardoor het lijkt alsof de brug zweeft in de lucht.

Het grootste deel van de brug is bedekt met grijze steen en er zijn twee gouden handen die de brug vasthouden. De gouden handen zijn ongeveer 10 meter lang en worden gebruikt om het feit te benadrukken dat de brug steunt op de handen van de God. De constructie van de brug was niet gemakkelijk en vereiste nauwkeurige engineering, omdat het moest worden gebouwd in het steile landschap van de bergen.

Design en concept achter de brug

De brug is ontworpen als een soort reusachtige handen die de hemel vasthouden en als het ware uitnodigen om het landschap eronder te bewonderen. Het ontwerp is gebaseerd op de legende van de reuselijke goden die zichzelf uit de weg hielden om de aarde te creëren. De brug is dan ook niet alleen een kunstwerk, maar ook een eerbetoon aan de goddelijke natuur.

De brug is zo ontworpen dat het lijkt alsof het uit de handen van de God is geschapen en dat de rest van de brug op prachtige wijze met de handen erop is ‘’geplaatst’’. Dit detail geeft de brug een uniek karakter en biedt een fascinerend uitzicht op de omgeving waar deze zich bevindt.

Gouden handen sculpturen als onderdeel van de brug

De twee gouden handen die de brug vasthouden, zijn één van de belangrijkste onderdelen van de constructie. De gouden handen zijn gemaakt van staal en glasvezel en hebben een mooie gouden kleur waardoor ze direct opvallen. De twee handen zitten in een bloembed en zijn bedekt met allerlei bloemen eromheen. Dit zorgt ervoor dat de brug nog aantrekkelijker en aangenaam is om over heen te wandelen.

Erfgoed en invloed op het toerisme van Vietnam

De Golden Bridge is niet alleen een prachtige brug om over heen te lopen, maar heeft ook een belangrijke culturele betekenis in Vietnam. De brug benadrukt het belang van de goddelijke en legendarische verhalen die historisch en cultureel erfgoed van het land zijn.

Door de bouw van de Golden Bridge is het toerisme in Vietnam sterk gegroeid. De brug trekt reizigers van over de hele wereld en is een belangrijke attractie geworden in Da Nang, waardoor de brug de economie van de regio enorm heeft beïnvloed.

Spectaculaire uitzichten rondom de Golden Bridge

De Golden Bridge biedt een spectaculair uitzicht op Da Nang en het omliggende landschap. Wandelen over de brug is een uitstekende manier om te genieten van de adembenemende uitzichten die de bergen rond Ba Na Hills te bieden hebben. Je mag natuurlijk niet vergeten om even stil te staan bij de twee gouden handen midden op de brug. Daarnaast biedt het naastgelegen Ba Na Hills resort nog meer prachtige uitzichten op de bergen, tropische bossen en dorpjes uit de koloniale tijd.

Onderhoud en duurzaamheid van de brug

De Golden Bridge is ontworpen met het oog op de duurzaamheid en het respect voor het milieu. Het ontwerp laat ook zien dat het belang van duurzaamheid en eerbied voor de omgeving, kenmerkend zijn voor de culturele waarden van de regio. Ondanks het feit dat de constructie van de brug niet gemakkelijk was, is er uiteindelijk toch een brug gebouwd zonder de natuurlijke omgeving te verstoren.

De brug heeft weinig tot geen onderhoud nodig dankzij het duurzame ontwerp. Dit zorgt ervoor dat bezoekers in de toekomst ook nog steeds kunnen genieten van de wandeling over de Golden Bridge.

Golden Bridge als inspiratie voor nieuwe projecten

De architecturale schoonheid van de Golden Bridge is een inspiratie voor andere nieuwe projecten. In Vietnam groeit de belangstelling voor deze manier van hedendaagse architectuur enorm snel. De Golden Bridge heeft aangetoond dat dergelijke bouwprojecten niet alleen functioneel, maar ook heel mooi en duurzaam kunnen zijn.

Conclusie

De Golden Bridge in Vietnam, of te wel de Gouden Brug, is een prachtige brug die bij miljoenen reizigers de aandacht heeft getrokken sinds de opening in 2018. Met het oog op de enorme belangstelling voor deze kenmerkende architectuur hopen de bouwers van de brug dat deze aandacht nog jarenlang aanhoudt. De brug is uitgegroeid tot een symbool van de cultuur, geschiedenis en erfgoed van Vietnam en biedt een bijzonder uitzicht op de adembenemende omgeving.
Faq:
1. Waar ligt de Golden Bridge?
De Golden Bridge ligt in Ba Na Hills in de omgeving van Da Nang in Vietnam.

2. Wanneer is de Golden Bridge gebouwd?
De bouw van de Golden Bridge begon in 2017 en werd geopend voor het publiek op 1 juni 2018.

3. Hoe lang is de Golden Bridge?
De Golden Bridge is 150 meter lang.

4. Waarom is de Golden Bridge zo bekend?
De Golden Bridge is bekend vanwege het unieke design en het adembenemende uitzicht op de omgeving rond Ba Na Hills.

5. Wat is het concept achter de Golden Bridge?
De Golden Bridge is ontworpen als reusachtige handen die de hemel vasthouden en als het ware uitnodigen om het landschap eronder te bewonderen.

6. Wat is de invloed van de Golden Bridge op het toerisme in Vietnam?
De Golden Bridge heeft geleid tot een sterke toename van het toerisme in Vietnam, hierdoor heeft het een positieve invloed op de economie van de regio.

7. Hoe duurzaam is de Golden Bridge?
De Golden Bridge is ontworpen met het oog op duurzaamheid en eerbied voor de omgeving, kenmerkend voor de culturele waarden van de regio. De brug heeft weinig tot geen onderhoud nodig dankzij omdat Het duurzame ontwerp ervoor zorgt.

8. Wat zijn de inspiratiebronnen voor nieuwe projecten in Vietnam?
De Golden Bridge heeft aangetoond dat dergelijke bouwprojecten niet alleen functioneel, maar ook heel mooi en duurzaam kunnen zijn. Hierdoor groeit de belangstelling voor deze kenmerkende architectuur enorm snel in Vietnam.

Keywords searched by users: golden bridge i vietnam Golden Bridge Vietnam, Golden Bridge Da Nang, golden bridge co. ltd, Công ty Golden Bridge, Vietnam bridge, Golden bridge san francisco, Golden Gate Bridge ở đầu, Golden Gate Bridge

Categories: Top 30 golden bridge i vietnam

Golden Bridge on Ba Na Hills, Da Nang, Vietnam – Stunning Footage

See more here: vatdungtrangtri.org

Golden Bridge Vietnam

Als je ooit in Vietnam bent geweest, ben je misschien al bekend met de prachtige Golden Bridge bij de Ba Na Hills in Da Nang. De brug heeft de aandacht getrokken van miljoenen toeristen van over de hele wereld vanwege zijn opvallende ontwerp en prachtige omgeving. Laten we meer leren over de Golden Bridge in Vietnam en waarom het een bezoek waard is.

De geschiedenis van de Golden Bridge

De Golden Bridge is een relatief nieuw vermogen in Vietnam. Het werd geopend in juni 2018 als onderdeel van het Sun World Ba Na Hills-entertainmentcomplex. Het idee voor de brug werd een paar jaar eerder bedacht toen een ontwerper van het architectenbureau TA Landscape Architecture een concept indiende in een ontwerpwedstrijd. Het project duurde ongeveer een jaar om te voltooien en kostte ongeveer 2 miljard VND (ongeveer $ 87.000).

Het ontwerp van de Golden Bridge is uniek en innovatief. De brug is bijna 500 voet lang en hangt op 1.400 meter boven de zeespiegel. Wat de brug zo uniek maakt, is de twee reusachtige stenen handen die de brug ondersteunen. De handen zien eruit alsof ze uit de grond zijn opgegraven en houden de brug vast. De steunen zijn bedekt met een gouden laag, vandaar de naam van de brug.

Waarom de Golden Bridge in Vietnam bezoeken?

Mooi uitzicht: het uitzicht vanaf de Golden Bridge is adembenemend. Het biedt een panoramisch uitzicht op de prachtige heuvels van de Ba Na-regio en de omliggende bossen en valleien. Het uitzicht is vooral indrukwekkend bij zonsopgang en zonsondergang, wanneer de lucht gevuld is met kleurrijke tinten.

Spannende ervaring: de Golden Bridge biedt bezoekers de kans om over de brug te lopen en het gevoel te ervaren dat ze zweven tussen de wolken. De brug is gemaakt van glas, waardoor het lijkt alsof je over de lucht loopt. Voor velen is dit een spannende ervaring die ze nooit zullen vergeten.

Prachtige omgeving: de omgeving rond de Golden Bridge is prachtig. Het is gevuld met groene bomen en planten, kleurrijke bloemen en een verscheidenheid aan wilde dieren. Bezoekers kunnen genieten van wandelen door de paden en het verkennen van de prachtige natuurlijke landschappen.

Cultuur en geschiedenis: het Sun World Ba Na Hills-entertainmentcomplex is ook de thuisbasis van een aantal andere interessante bezienswaardigheden, waaronder het Franse dorp en de historische wijk. Bezoekers kunnen meer leren over de geschiedenis en cultuur van de regio terwijl ze genieten van de prachtige landschappen.

Bezoekersinformatie

Wanneer is de brug geopend?

De Golden Bridge is geopend van 7.00 uur tot 22.00 uur. Het is 365 dagen per jaar geopend.

Hoeveel kost het om de brug te bezoeken?

De toegangsprijs voor de Golden Bridge is inbegrepen in de toegangsprijs voor het Sun World Ba Na Hills-entertainmentcomplex. De prijs voor volwassenen is 750.000 VND (ongeveer $ 32) en de prijs voor kinderen is 600.000 VND (ongeveer $ 26).

Waar is de Golden Bridge?

De Golden Bridge is gelegen in de Ba Na Hills in Da Nang, Vietnam. Het is ongeveer 35 kilometer ten westen van het stadscentrum van Da Nang. Bezoekers kunnen een taxi nemen of een bus nemen vanuit het stadscentrum.

Hoe lang duurt het om de brug te bezoeken?

De meeste bezoekers brengen ongeveer 2-3 uur door op de Golden Bridge en in het Sun World Ba Na Hills-entertainmentcomplex.

Kunnen kinderen de brug bezoeken?

Ja, kinderen zijn van harte welkom op de brug en in het Sun World Ba Na Hills-entertainmentcomplex.

Is de brug veilig?

Ja, de Golden Bridge is veilig. Het is gebouwd volgens hoge normen en er zijn veiligheidsvoorzieningen op zijn plaats. Bezoekers worden ook aangemoedigd om veiligheidsmaatregelen te nemen, zoals het dragen van gemakkelijke schoenen en het volgen van de instructies van het personeel.

Kunnen mensen met hoogtevrees de brug bezoeken?

Mensen met hoogtevrees kunnen de brug bezoeken, maar ze mogen misschien niet het volledige uitzicht ervaren. De brug is op grote hoogte gebouwd en sommige mensen vinden dit ongemakkelijk.

Conclusie

De Golden Bridge in Vietnam is een prachtige attractie die je niet mag missen tijdens een bezoek aan Da Nang. Het innovatieve ontwerp, het spectaculaire uitzicht en de prachtige omgeving maken het een must-see-bestemming in Vietnam. Of je nu geïnteresseerd bent in cultuur en geschiedenis, de natuur wilt verkennen of op zoek bent naar een opwindend avontuur, de Golden Bridge biedt voor elk wat wils. Plan je reis en ervaar dit prachtige monument van de Vietnamese architectuur en geschiedenis.

Golden Bridge Da Nang

De Gouden Brug van Da Nang is een van de meest spectaculaire bruggen ter wereld. Het is gelegen in Da Nang, Vietnam en strekt zich uit over een lengte van 150 meter. De brug werd in 2018 geopend en heeft snel een reputatie opgebouwd als een van de meest iconische bezienswaardigheden in Vietnam.

De Golden Bridge Da Nang is ontworpen door een team van architecten en ingenieurs van TA Landscape Architecture. Het project werd gefinancierd door de Sun Group, een van de grootste vastgoedontwikkelaars in Vietnam. De brug is ontworpen om op natuurlijke wijze in de omgeving te passen, met stenen pilaren die lijken op de handen van een reusachtige god, die de brug omhoog houden.

De brug is niet alleen indrukwekkend vanwege zijn architectuur, maar ook vanwege het geweldige uitzicht dat het biedt. De brug ligt op een hoogte van 1.400 meter boven de zeespiegel en biedt bezoekers een prachtig panoramisch uitzicht op de omliggende bergen en bossen.

Er zijn verschillende manieren om de Golden Bridge Da Nang te bereiken. De gemakkelijkste manier is met de kabelbaan. De kabelbaan brengt je snel naar de top van de berg, waar je de brug kunt bereiken. Er is ook een wandelpad dat naar de top van de berg leidt. Het wandelpad is zwaarder en duurt ongeveer een uur om te bereiken, maar het biedt wel een prachtig uitzicht op de omliggende bergen en bossen.

Een bezoek aan de Golden Bridge Da Nang is een unieke ervaring die je niet wilt missen. Hier zijn enkele dingen die je moet weten voordat je gaat:

Wanneer is de beste tijd om de Golden Bridge te bezoeken?
De beste tijd om de Golden Bridge te bezoeken is tussen februari en april en tussen september en november. De temperatuur in deze maanden is mild en er is minder kans op regen.

Wat zijn de openingstijden van de Golden Bridge?
De Golden Bridge is dagelijks geopend van 7.00 uur tot 18.00 uur.

Hoeveel kost het om de Golden Bridge te bezoeken?
De toegang tot de Golden Bridge is gratis, maar er is een vergoeding voor het gebruik van de kabelbaan om naar de top van de berg te gaan.

Kan ik de Golden Bridge Da Nang bezoeken in een rolstoel?
Ja, de Golden Bridge Da Nang is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er is ook een speciale kabelbaan beschikbaar voor gasten met beperkte mobiliteit.

Hoe lang duurt het om de Golden Bridge te bezoeken?
Het duurt meestal ongeveer een uur om de Golden Bridge te bezoeken, inclusief de tijd om de brug te verkennen en foto’s te maken.

Kan ik mijn hond meenemen naar de Golden Bridge Da Nang?
Honden zijn niet toegestaan op de kabelbaan of op de Golden Bridge Da Nang. Dit is gedaan om de veiligheid van alle bezoekers te waarborgen.

Is het veilig om de Golden Bridge te bezoeken?
Ja, de Golden Bridge Da Nang is volkomen veilig om te bezoeken. Er zijn voldoende veiligheidsvoorzieningen en het brugdek is gemaakt van antislipmateriaal om uitglijden te voorkomen. Bezoekers worden ook verzocht om zich aan de veiligheidsvoorschriften te houden om ervoor te zorgen dat ze veilig blijven tijdens hun bezoek.

Hoe lang duurde het om de Golden Bridge Da Nang te bouwen?
De bouw van de Golden Bridge Da Nang begon in 2017 en duurde ongeveer een jaar.

Hoe hoog is de Golden Bridge Da Nang?
De Golden Bridge Da Nang ligt op een hoogte van 1.400 meter boven de zeespiegel.

Wat is het beste tijdstip van de dag om de Golden Bridge te bezoeken?
Het beste tijdstip van de dag om de Golden Bridge te bezoeken is vroeg in de ochtend of laat in de middag. Op deze momenten is er minder drukte en kun je betere foto’s maken.

In conclusie, de Golden Bridge Da Nang is een unieke en spectaculaire bezienswaardigheid die iedereen minstens één keer in zijn leven moet bezoeken. Het biedt niet alleen een prachtig uitzicht op de omliggende bergen en bossen, maar is ook een staaltje van technische perfectie en ontwerpersvermogen. Met de handen van een reusachtige god die de brug omhoog houden, lijkt het net een sprookjesomgeving. Door de toevoeging van de Golden Bridge Da Nang, is Vietnam nog een prachtige plek rijker geworden voor toeristen om te bezoeken.

golden bridge co. ltd

Golden Bridge Co. Ltd is een toonaangevend bedrijf in de branche van bouwmaterialen. Het bedrijf is gevestigd in Nederlands en heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het produceren en leveren van hoogwaardige bouwmaterialen aan klanten over de hele wereld.

De producten van Golden Bridge Co. Ltd zijn van topkwaliteit en voldoen aan de industriële normen. Het bedrijf heeft een unieke positie in de markt vanwege hun uitstekende klantenservice en hun toewijding om duurzame en efficiënte materialen te produceren.

Golden Bridge Co. Ltd gaat ook een stap verder dan alleen het produceren en leveren van bouwmaterialen. Ze bieden hun klanten uitgebreid advies en begeleiding tijdens hun projecten om hen te helpen het beste resultaat te bereiken.

Het succes van Golden Bridge Co. Ltd is te danken aan hun toewijding aan uitmuntendheid en innovatie. Het bedrijf blijft zich ontwikkelen en evolueren om aan de veranderende behoeften van de markt te voldoen. Als u op zoek bent naar hoogwaardige bouwmaterialen en uitstekende klantenservice, is Golden Bridge Co. Ltd de juiste keuze voor u.

Assortiment

Golden Bridge Co. Ltd biedt een breed scala aan bouwmaterialen voor klanten die op zoek zijn naar kwaliteit en duurzaamheid. Hier zijn enkele van de materialen die ze aanbieden:

1. Stalen pijpen en buizen: Golden Bridge Co. Ltd biedt hoogwaardige stalen pijpen en buizen in verschillende maten en specificaties.

2. Stalen platen en spoelen: Het bedrijf is ook gespecialiseerd in het produceren van stalen platen en spoelen van hoge kwaliteit die geschikt zijn voor verschillende toepassingen.

3. Roestvrij staal: Golden Bridge Co. Ltd biedt een grote selectie roestvrij staal in verschillende afmetingen en specificaties.

4. Aluminium: Het bedrijf biedt ook hoogwaardig aluminium dat gebruikt kan worden voor verschillende bouwtoepassingen.

5. Ondersteuningsmateriaal: Golden Bridge Co. Ltd levert ook ondersteuningsmateriaal zoals bevestigingsmiddelen, bouten, moeren, schroeven enz.

6. Aangepaste producten: Naast de bovengenoemde producten biedt het bedrijf ook op maat gemaakte producten aan die aan de specifieke wensen van de klant voldoen.

Diensten

Golden Bridge Co. Ltd is niet alleen een producent van bouwmaterialen, ze bieden hun klanten ook een uitgebreide begeleiding en ondersteuning aan voor hun projecten. Hier zijn enkele van de diensten die ze aanbieden:

1. Technisch advies: Het bedrijf heeft een team van deskundige ingenieurs die hun klanten adviseren over de beste opties voor hun bouwproject.

2. Productspecificaties: Golden Bridge Co. Ltd helpt hun klanten bij het vinden van de juiste specificaties voor het product dat ze zoeken.

3. Monsterdienst: Ze bieden een monsterdienst zodat hun klanten het product kunnen zien en beoordelen voordat ze tot aankoop overgaan.

4. Logistieke ondersteuning: Het bedrijf helpt hun klanten bij het organiseren van de logistieke zaken voor de levering van de producten.

5. Aangepaste verpakking: Golden Bridge Co. Ltd biedt ook aangepaste verpakkingen aan die op maat zijn gemaakt voor elk product en elke klant.

Kwaliteit en duurzaamheid

Golden Bridge Co. Ltd staat bekend om hun hoge kwaliteit en duurzame producten. Het bedrijf gebruikt alleen de beste grondstoffen en de nieuwste technologieën bij de productie van hun materialen om ervoor te zorgen dat ze aan de hoogste normen voldoen.

Het bedrijf heeft ook strenge kwaliteitscontroles bij elke fase van de productie om ervoor te zorgen dat hun producten aan de juiste specificaties voldoen. De materialen worden uitvoerig getest en geïnspecteerd voordat ze worden vrijgegeven voor levering.

Golden Bridge Co. Ltd is ook toegewijd aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het bedrijf hanteert strikte maatregelen om ervoor te zorgen dat hun productieproces zo milieuvriendelijk mogelijk is. Ze recyclen al het afval dat wordt geproduceerd en minimaliseren hun ecologische voetafdruk zo veel mogelijk.

FAQ’s

1. Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Het hangt af van de grootte van uw bestelling en de locatie waar het naartoe moet worden verzonden. Neem contact op met het bedrijf voor een geschatte levertijd.

2. Hoe kan ik een monster aanvragen?

U kunt een monster aanvragen door contact op te nemen met Golden Bridge Co. Ltd via hun website of per e-mail. Ze sturen u het monster zodra de aanvraag is ontvangen.

3. Bieden ze op maat gemaakte producten aan?

Ja, Golden Bridge Co. Ltd biedt op maat gemaakte producten aan die aan de specifieke wensen van de klant voldoen.

4. Kan ik technisch advies krijgen voor mijn project?

Ja, het bedrijf heeft een team van deskundige ingenieurs die u kunnen adviseren over de beste opties voor uw bouwproject.

5. Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

Golden Bridge Co. Ltd accepteert verschillende betalingsmogelijkheden, waaronder bankoverschrijving, creditcard en PayPal. Neem contact op met het bedrijf voor meer informatie over betalingsmogelijkheden.

6. Zijn de producten van Golden Bridge Co. Ltd duurzaam?

Ja, het bedrijf is toegewijd aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Ze gebruiken alleen de beste grondstoffen en minimaliseren hun ecologische voetafdruk zo veel mogelijk.

Conclusie

Golden Bridge Co. Ltd is een toonaangevend bedrijf in de branche van bouwmaterialen. Het bedrijf heeft de afgelopen 25 jaar een grote reputatie opgebouwd vanwege hun toewijding aan uitmuntendheid, innovatie en duurzaamheid. Golden Bridge Co. Ltd biedt hoogwaardige bouwmaterialen aan hun klanten samen met uitgebreide advies en begeleiding tijdens hun projecten om hen te helpen het beste resultaat te bereiken. Als u op zoek bent naar hoogwaardige bouwmaterialen en uitstekende klantenservice, dan is Golden Bridge Co. Ltd de juiste keuze voor u.

Images related to the topic golden bridge i vietnam

Golden Bridge on Ba Na Hills, Da Nang, Vietnam - Stunning Footage
Golden Bridge on Ba Na Hills, Da Nang, Vietnam – Stunning Footage

Article link: golden bridge i vietnam.

Learn more about the topic golden bridge i vietnam.

See more: https://vatdungtrangtri.org/chu-de/huong-dan-phong-thuy.html blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *