Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Bezoek het adembenemende Glow Gardens Julemarked i Odense en betover je zintuigen!

Bezoek het adembenemende Glow Gardens Julemarked i Odense en betover je zintuigen!

H.C. Andersen Christmas Market in Odense Denmark 🇩🇰

glow gardens julemarked i odense

Wat is Glow Gardens Julemarked in Odense?

Glow Gardens Julemarked in Odense is een prachtig, magisch evenement dat elk jaar plaatsvindt op de adembenemende locatie van het Funen Village Museum in Odense. Het is een groot kerstfeest waar bezoekers kunnen genieten van de feestelijke en gezellige sfeer, verlichte tuinen, winkels met cadeau-ideeën en lekkere hapjes en drankjes.

Het thema van Glow Gardens Julemarked 2021

Het thema van het Glow Gardens Julemarked 2021 is “Winter Wonder Garden”. De organisatoren hebben hun best gedaan om een betoverende sfeer te creëren die de bezoekers onderdompelt in het wonder van de kerstperiode. Overal in de tuinen zijn prachtige decoraties, lichtinstallaties en beelden te zien die de bezoekers versteld doen staan.

Activiteiten op het Glow Gardens Julemarked

Er zijn verschillende activiteiten en attracties op het Glow Gardens Julemarked die jong en oud zullen vermaken. Hieronder staan enkele van de bekendere attracties die u tijdens uw bezoek kunt verwachten:

– Verlichte tuinen: De tuinen van het Funen Village Museum zijn ‘s nachts prachtig verlicht. Er zijn vuurhaarden, lichtinstallaties en andere decoraties die de bezoekers een magisch gevoel geven terwijl ze door de tuinen wandelen.

– De kerstman bezoeken: Kinderen kunnen de kerstman bezoeken in zijn huisje en met hem praten over wat ze graag zouden willen krijgen voor kerst.

– Bewondering van de kerststal: Een prachtige kerststal is te zien in het midden van de tuin. Hier staat Maria, Jozef en baby Jezus in het stro centraal.

– Reuzenrad: Voor diegenen die graag een panoramisch uitzicht willen bekijken, biedt het reuzenrad een adembenemend uitzicht op de tuinen van het Funen Village Museum. Dit is een van de trekpleisters van de Kerstmarkt en het geeft een prachtige kans om het schouwspel van bovenaf te bekijken.

– Ponyritjes: Kinderen kunnen een ritje maken op de rug van een pony en zo de rustige, verlichte tuinen zien.

– Ijsbaan: Er is ook een ijsbaan aanwezig, waar u kunt genieten van het plezier van het schaatsen op de koele, ijskoude ondergrond.

– Workshop: Gedurende het Glow Gardens Julemarked zijn er vele verschillende workshops beschikbaar voor bezoekers van alle leeftijden, zoals een kerstkrans maken of zelf kaarsen maken.

– Entertainment: Op het Glow Gardens Julemarked zijn er verschillende entertainment optredens, zoals live muziek, toneelstukken of verhalenvertellers.

– Kunstnijverheid: Er zijn op Glow Gardens Julemarked talloze kraampjes waar lokale kunstenaars hun ambachtelijke producten verkopen, waaronder handgemaakte kerstballen, kerstkaarten, sieraden en nog veel meer.

Winkel mogelijkheden op Glow Gardens Julemarked

Tijdens het Glow Gardens Julemarked zijn er verschillende kraampjes en winkels die bezoekers de gelegenheid geven prachtige kerstcadeautjes te kopen. Hier vindt u de originele kerstcadeaus waar u naar op zoek was. Er zijn verschillende soorten winkels aanwezig tijdens het evenement:

– Handgemaakte kerstversieringen: deze winkels bevatten handgemaakte kerstversieringen zoals Kerstballen, Kerstmanhangers en Kerstkaarten.

– Snoep- en lekkernijenwinkels: deze winkels bieden lekkernijen aan, zoals versgebakken cake, warme chocolademelk, koekjes en nog veel meer.

– Souvenirwinkels: In deze winkels worden kerstgeschenken zoals sjaals, kersttruien en prullariatenten verkocht.

– Pop-up winkels: Deze winkels bieden een grote verscheidenheid aan cadeauartikelen aan, zoals handtassen, kleding, sieraden en nog veel meer.

Eten en drinken op Glow Gardens Julemarked

Glow Gardens Julemarked heeft ook veel te bieden op het gebied van eten en drinken. Er zijn kraampjes met snoep en lekkernijen, zoals warme chocolademelk en wafels met poedersuiker. Daarnaast zijn er ook verschillende eettentjes waar je kan genieten van een heerlijke varkensrollade of misschien wel een schnitzel. Voor vegetariërs is er ook de nodige keuze: geroosterde groenten, vegetarische hachee, salades met walnoten en geitenkaas, evenals kazen en brood. Op het Glow Gardens Julemarked is er voor elk wat wils!

Openingstijden en ticketprijzen

Als bezoeker van Glow Gardens Julemarked moet u rekening houden met vaste openingstijden van het evenement. Dit jaar, in 2021, is het Glow Gardens Julemarked geopend op de volgende data:

– Vanaf 25 november t/m 23 december.

Er is geen vastgestelde tijd waarop het evenement sluit, maar het is aan te raden om minstens twee uur uit te trekken om alle attracties en kraampjes te bekijken, zodat u niets mist van de magie van Glow Gardens Julemarked.

Ticketprijzen zijn als volgt:

– Volwassenen: 135 DKK
– Kinderen (4-12 jaar): 65 DKK
– Kinderen (0-3 jaar): Gratis

U kunt tickets online kopen, met als voordeel dat u in deze periode geen wachtrijen heeft. De prijs kan iets stijgen als u uw toegangskaartjes aan de kassa koopt.

Veelgestelde vragen over Glow Gardens Julemarked

1. Hoe kan ik het beste bij Glow Gardens Julemarked komen?
A: De makkelijkste manier om bij het Glow Gardens Julemarked te komen is met de auto, maar er is ook een shuttle bus beschikbaar die elk half uur rijdt.

2. Kan ik huisdieren meenemen naar Glow Gardens Julemarked?
A: Nee, huisdieren zijn niet toegestaan op het terrein van het Glow Gardens Julemarked.

3. Is er een garderobe aanwezig bij Glow Gardens Julemarked?
A: Ja, er is een garderobe aanwezig op het evenement. Deze is gratis voor bezoekers.

4. Wordt het eten en drinken ter plaatse verkocht aanvaardbaar geprijsd?
A: Het eten en drinken is niet goedkoop, en er zijn ook goedkopere opties in de omgeving die u kunt overwegen. Het voordeel van het Glow Gardens Julemarked is dat u er geniet van de magische sfeer die er heerst, dus betaalbare opties voor eten en drinken zijn er niet altijd aanwezig.

5. Kan ik ter plaatse ook geld opnemen?
A: Ja, er is een geldautomaat beschikbaar op het terrein van het evenement.

6. Kan ik Glow Gardens Julemarked bezoeken als ik tijdelijk mindervalide ben?
A: Het terrein wordt beschouwd als rolstoelvriendelijk en alle paden zijn rolstoeltoegankelijk.

7. Is het gebruik van een fototoestel/beelden maken gesteld aan bepaalde regels?
A: Ja, er zijn bepaalde richtlijnen voor het gebruik van uw fotoapparatuur tijdens het Glow Gardens Julemarked. U mag een camera, mobiele telefoon of selfie stick mee naar binnen nemen.

Tips voor het bezoeken van Glow Gardens Julemarked

Om te zorgen dat u optimaal van het evenement kunt genieten, hebben we een paar tips voor u samengesteld:

– Kom op tijd: Als u zo veel mogelijk attracties van het Glow Gardens Julemarked wilt ontdekken, is het het beste om vroeg te komen. Vermijd de drukte en bezoek het evenement op een doordeweekse dag in plaats van een weekend of tijdens de schoolvakanties.

– Kleed u warm: Het kan behoorlijk koud zijn tijdens de donkere, winterse avonden. Zorg daarom dat u een warme jas, handschoenen en een muts meeneemt.

– Koop uw tickets online: Vermijd lange rijen bij de ingang en koop uw tickets online. U kunt dan ook in de tijdsblokken ‘s ochtends of laat in de middag vroegtijdig alvast uw tickets aanschaffen.

– Maak gebruik van het Openbaar Vervoer: Vermijd de drukte van het verkeer en parkeerproblemen. Maak gebruik van de shuttlebus die vooraf beschikbaar is gesteld door de organisator. Met de shuttle komt u rechtstreeks op een mooie eerste rij van het winterse tafereel van Glow Gardens Julemarked.

– Bezoek de workshops: Glow Gardens Julemarked biedt verschillende workshops aan. Maak hier gebruik van en ervaar de kerstsfeer in zijn volledigheid.

– Maak foto’s: Vergeet niet uw camera mee te nemen om uw beste Glow Gardens Julemarked foto te schieten. Tegenwoordig is dit vaker met de smartphone dus zorg voor voldoende batterij power en ruim voldoende ruimte op uw smartphone voor al die mooie foto’s die vastgelegd moeten worden.

Kortom, Glow Gardens Julemarked is een evenement dat u zeker niet wilt missen. De magische verlichting, de gezellige sfeer, de heerlijke lekkernijen, de workshops en de verschillende kraampjes maken het een ideale plek voor een gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega’s. Onthoud de openingstijden, ticketprijzen en de tips en trucs om met een glimlach huiswaarts te keren van Glow Gardens in Odense.

Keywords searched by users: glow gardens julemarked i odense

Categories: Top 36 glow gardens julemarked i odense

H.C. Andersen Christmas Market in Odense Denmark 🇩🇰

See more here: vatdungtrangtri.org

Images related to the topic glow gardens julemarked i odense

H.C. Andersen Christmas Market in Odense Denmark 🇩🇰
H.C. Andersen Christmas Market in Odense Denmark 🇩🇰

Article link: glow gardens julemarked i odense.

Learn more about the topic glow gardens julemarked i odense.

See more: https://vatdungtrangtri.org/chu-de/huong-dan-phong-thuy.html blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *