Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ontdek de adembenemende schoonheid van het Glass House Kuala Lumpur: Een unieke ervaring gegarandeerd!

Ontdek de adembenemende schoonheid van het Glass House Kuala Lumpur: Een unieke ervaring gegarandeerd!

Glass House In The Forest | Warehouse Makeover | Hidden in the Jungle | Villa Nadiah, Janda Baik

glass house kuala lumpur

De glazen huizen in Kuala Lumpur staan bekend om hun unieke architectuur en design, maar ook om hun verbluffende uitzichten en spectaculaire activiteiten. In dit artikel zullen we de geschiedenis, architectuur, interieurontwerp, bezienswaardigheden, eten en drinken, en tips en aanbevelingen om de glazen huizen in Kuala Lumpur te bezoeken, verkennen en beoordelen.

Geschiedenis van de glazen huizen in Kuala Lumpur

De glazen huizen in Kuala Lumpur zijn al lang een bezienswaardigheid vanwege hun unieke architectuur en ontwerp. In het begin van de jaren 2000 heeft de stad een nieuwe stijl van architectuur geïntroduceerd waarin glas en staal werden gecombineerd om een ​​strak en modern uiterlijk te creëren. De glazen huizen zijn een reflectie van deze stijl en hebben de stad gemaakt tot een van de meest iconische steden ter wereld.

Het eerste glazen huis werd gebouwd in KLCC, Kuala Lumpur City Centre, en biedt een panoramisch uitzicht op het iconische Petronas Twin Towers. Sindsdien zijn er onder andere glazen huizen gebouwd in Cheras, Seputeh, Shah Alam en Ampang.

Architectuur en ontwerp van de glazen huizen

De glazen huizen in Kuala Lumpur zijn beroemd om hun unieke architectuur en ontwerp. In tegenstelling tot traditionele gebouwen maken glazen huizen gebruik van glas en staal om een ​​strak en modern uiterlijk te creëren. De grote ramen zorgen ervoor dat er veel natuurlijk licht het gebouw binnenkomt, waardoor het zonnig en helder is. De glazen huizen zijn ontworpen om de bezoeker de ervaring te geven dat ze in een utopische wereld leven, dankzij de verlichting en architectuur.

Interieurontwerp en meubilair van de glazen huizen

Het interieurontwerp van de glazen huizen is evenzo indrukwekkend als hun architectuur. De glazen huizen combineren minimalistische en moderne elementen om de bezoeker een gevoel van rust en sereniteit te geven. Witte muren, houten vloeren, grote spiegels en prachtige schilderijen dragen bij aan het kalme interieurontwerp van de glazen huizen.

Bovendien zijn de glazen huizen uitgerust met modern meubilair dat comfortabel en stijlvol is. De meubels, van de kasten tot de kitchenettes, zijn gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen zoals hout, leer en glas. Er is aandacht besteed aan elk detail om de gasten een comfortabele en unieke ervaring te bieden.

Bezienswaardigheden en activiteiten in de glazen huizen

De glazen huizen in Kuala Lumpur bieden een reeks activiteiten en bezienswaardigheden voor bezoekers. Een van de beroemdste activiteiten in de glazen huizen is de ongelooflijke uitzichten. De ramen van de glazen huizen bieden een panoramisch uitzicht op de omliggende omgeving. Of je nu uitkijkt op de skyline van KLCC of de natuurlijke landschappen van Cheras en Ampang, je zult ongetwijfeld onder de indruk zijn van het uitzicht.

Daarnaast zijn er in de glazen huizen verschillende activiteiten te beleven, zoals yogalessen, rondleidingen door de stad, wijnproeverijen en zelfs kleine concerten. Gasten hebben ook toegang tot een scala aan moderne voorzieningen, zoals een fitnessruimte, een zwembad, een spa en een sauna.

Eten en drinken in de glazen huizen van Kuala Lumpur

Eten en drinken zijn een integraal onderdeel van de ervaring in de glazen huizen in Kuala Lumpur. In elk glazen huis vindt u tal van eetgelegenheden waar u kunt genieten van heerlijke gerechten, van lokale gerechten tot internationale keukens. De keukens zijn voorzien van moderne apparatuur en bieden een ruime keuze aan eten en drinken.

Bovendien bieden de glazen huizen ook een scala aan bars, waar u kunt nippen aan heerlijke cocktails en wijnen terwijl u geniet van het spectaculaire uitzicht op de buitenwereld. Voor diegenen die willen genieten van een lekker kopje koffie of thee, zijn er ook verschillende koffieshops en theehuizen met een uniek interieurontwerp.

Tips en aanbevelingen voor een bezoek aan de glazen huizen van Kuala Lumpur

Als u van plan bent om de glazen huizen in Kuala Lumpur te bezoeken, zijn er een aantal tips en aanbevelingen die u kunnen helpen om uw ervaring nog beter te maken. Hier zijn enkele dingen waar u rekening mee moet houden.

– Plan uw bezoek van tevoren. Dit betekent dat u uw verblijf van tevoren moet boeken, zodat u verzekerd bent van een kamer in een van de glazen huizen.
– Wees op tijd. Houd er rekening mee dat de glazen huizen populaire bestemmingen zijn en dat er wachtrijen kunnen zijn om binnen te komen. Wees daarom op tijd om de wachttijden te minimaliseren.
– Dresscode. De glazen huizen zijn stijlvolle bestemmingen, dus zorg ervoor dat u er gepast uitziet. Draag bijvoorbeeld kleding die goed past bij de minimalistische en moderne interieurs.
– Maak gebruik van de aanwezige voorzieningen. Vergeet niet om gebruik te maken van de verschillende voorzieningen, zoals de fitnessruimte, het zwembad, de spa en de sauna, die beschikbaar zijn in de glazen huizen.
– Probeer zoveel mogelijk van de activiteiten te genieten. U heeft toegang tot verschillende activiteiten, dus zorg ervoor dat u zoveel mogelijk van deze unieke ervaringen meemaakt.
– Geniet van het uitzicht. Het uitzicht vanuit de glazen huizen is adembenemend, dus zorg ervoor dat u daarvan geniet. Neem bijvoorbeeld een paar foto’s of video’s als herinnering aan uw bezoek.

FAQs

Wat zijn de parkeermogelijkheden bij de glazen huizen in Kuala Lumpur?

De parkeermogelijkheden zijn afhankelijk van de locatie van de glazen huizen. Over het algemeen zijn er parkeerplaatsen beschikbaar bij de glazen huizen in KLCC, Cheras, Seputeh, Shah Alam en Ampang. Houd er echter rekening mee dat er mogelijk extra parkeerkosten van toepassing zijn.

Wat is het prijsbereik voor een verblijf in de glazen huizen van Kuala Lumpur?

De prijzen variëren afhankelijk van het type kamer, de locatie van de glazen huis en de beschikbaarheid. Over het algemeen kunnen de prijzen variëren van RM300 tot RM1500 per nacht.

Zijn er restaurants beschikbaar in de glazen huizen van Kuala Lumpur?

Ja, de glazen huizen in Kuala Lumpur beschikken over tal van eetgelegenheden waar gasten kunnen genieten van lokale en internationale gerechten. Gerechten variëren afhankelijk van het type keuken en het restaurant.

Wat zijn de activiteiten die kunnen worden ondernomen in de glazen huizen in Kuala Lumpur?

Er zijn tal van activiteiten die gasten kunnen ondernemen in de glazen huizen in Kuala Lumpur, waaronder yogalessen, rondleidingen door de stad, wijnproeverijen en kleine concerten. Als u graag wilt ontspannen, kunt u de spa, sauna of zwembaden bezoeken.

Wat is de beste locatie om te verblijven in de glazen huizen van Kuala Lumpur?

De beste locatie om te verblijven in de glazen huizen van Kuala Lumpur hangt af van uw persoonlijke voorkeuren en budget. Als u bijvoorbeeld een prachtig uitzicht wilt hebben op de Petronas Twin Towers, dan is KLCC de beste optie. Als u de natuurlijke schoonheid van Kuala Lumpur wilt ontdekken, dan zou u in Cheras, Seputeh of Ampang moeten verblijven.

Conclusie

De glazen huizen in Kuala Lumpur zijn een unieke bestemming die bezoekers een onvergetelijke ervaring biedt. Van het moderne design en architectuur tot de adembenemende uitzichten en uitstekende faciliteiten, dit zijn bestemmingen die u zeker niet wilt missen. Of u nu op zoek bent naar een romantisch uitje of een avontuurlijke vakantie met vrienden of familie, de glazen huizen van Kuala Lumpur hebben voor elk wat wils.

Keywords searched by users: glass house kuala lumpur glass house cheras, glass house seputeh price, glass house klcc, glass house shah alam, glass house price list, glass house ampang, glasshouse wedding, glass house wedding package

Categories: Top 100 glass house kuala lumpur

Glass House In The Forest | Warehouse Makeover | Hidden in the Jungle | Villa Nadiah, Janda Baik

How much does glass house cost Malaysia?

Hoeveel kost een glazen huis in Maleisië?

Een glazen huis valt onder de categorie luxe woningen en is een populaire optie voor degenen die op zoek zijn naar een moderne en stijlvolle woning. Het bouwen van een glazen huis kan echter duur zijn in vergelijking met traditionele huizen. In dit artikel zullen we ons specifiek richten op kostenramingen voor het bouwen van een glazen huis in Maleisië.

De kosten van een glazen huis in Maleisië zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van het huis, de locatie, het ontwerp, het gebruikte materiaal en de bouwvoorschriften. Het is belangrijk om te weten dat een glazen huis niet alleen gezien wordt als een luxe woning, maar ook een investering voor de toekomst kan zijn.

Factoren die de kosten van een glazen huis in Maleisië beïnvloeden

Om een idee te krijgen van de kosten voor het bouwen van een glazen huis in Maleisië moet men zich bewust zijn van de verschillende factoren die de prijs beïnvloeden.

1. Grootte van het huis

De grootte van het huis is een belangrijke factor bij het bepalen van de kosten. Hoe groter het huis, hoe meer materiaal er nodig is en hoe duurder het zal zijn.

2. Locatie van het huis

De locatie is een andere belangrijke factor die de kosten kan beïnvloeden. Als het huis zich in een buurt met hoge vastgoedprijzen bevindt, zal de prijs hoger zijn dan in een buurt met lagere vastgoedprijzen.

3. Ontwerp van het huis

Het ontwerp van het huis is ook van groot belang. Hoe complexer het ontwerp, hoe hoger de bouwkosten zullen zijn.

4. Gebruikte materialen

Het soort materiaal dat wordt gebruikt voor het bouwen van het glazen huis is een andere belangrijke factor die de prijs kan beïnvloeden. De kwaliteit van de gebruikte materialen kan de levensduur van het huis verlengen en de algehele waarde van het huis verhogen.

5. Bouwvoorschriften

De bouwvoorschriften in Maleisië vereisen dat bouwers zich houden aan bepaalde bouwvoorschriften. Dit kan leiden tot hogere kosten, omdat de bouwers aan deze voorschriften moeten voldoen.

Kostenraming van een glazen huis in Maleisië

Om een beter idee te krijgen van de kosten van een glazen huis in Maleisië, zullen we een kostenraming uitvoeren op basis van de hierboven genoemde factoren.

De gemiddelde grootte van een glazen huis in Maleisië is ongeveer 3000 vierkante voet. Op basis van deze grootte en de hierboven genoemde factoren, kan de kostenraming variëren van RM 600.000 tot RM 2.000.000.

Hieronder staan de verschillende kostenposten waar u rekening mee moet houden bij het bouwen van een glazen huis in Maleisië:

1. Bouwmaterialen

Het materiaal dat wordt gebruikt voor het bouwen van een glazen huis zal de grootste kostenpost zijn. Het type materiaal dat wordt gebruikt kan variëren van standaard glas tot veiligheidsglas, afhankelijk van de vereisten van de klant. De kosten variëren van RM 400 per vierkante meter tot RM 700 per vierkante meter.

2. Ontwerp en architectuur

Het ontwerp en de architectuur zijn ook belangrijk bij het bepalen van de kosten van een glazen huis. De kosten variëren van RM 50.000 tot RM 150.000, afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp en de vereisten van de klant.

3. Grond- en bouwkosten

De kosten van de grond en de bouw zijn belangrijke factoren bij het bepalen van de kosten van een glazen huis. De grondprijs varieert afhankelijk van de locatie en kan variëren van RM 50 per vierkante meter tot RM 200 per vierkante meter. De bouwkosten zijn afhankelijk van het type bouwwerk en variëren van RM 200 per vierkante meter tot RM 600 per vierkante meter.

4. Installatiekosten

De installatiekosten zijn afhankelijk van het type installatie en de grootte van het glazen huis. De installatiekosten variëren van RM 100.000 tot RM 200.000.

5. Andere kosten

Er zijn andere kosten die ook moeten worden overwogen bij het bouwen van een glazen huis. Dit omvat kosten voor elektriciteit, sanitair, verlichting, meubels en andere huishoudelijke apparaten.

FAQs

1. Is het duur om een glazen huis in Maleisië te bouwen?

Ja, het bouwen van een glazen huis in Maleisië kan duur zijn in vergelijking met traditionele huizen vanwege het gebruik van hoogwaardige materialen en de complexiteit van het ontwerp.

2. Wat zijn de factoren die de kosten van een glazen huis in Maleisië beïnvloeden?

De kosten van een glazen huis in Maleisië worden beïnvloed door verschillende factoren zoals de grootte van het huis, de locatie, het ontwerp, het gebruikte materiaal en de bouwvoorschriften.

3. Hoeveel kost het om een glazen huis in Maleisië te bouwen?

Het bouwen van een glazen huis in Maleisië kan variëren van RM 600.000 tot RM 2.000.000, afhankelijk van de hierboven genoemde factoren.

4. Kan ik een hypotheek krijgen voor het bouwen van een glazen huis in Maleisië?

Ja, het is mogelijk om een hypotheek te krijgen voor het bouwen van een glazen huis in Maleisië, maar het is afhankelijk van de geldschieter en de hypotheekvoorwaarden.

5. Is het veilig om te wonen in een glazen huis?

Ja, het is veilig om te wonen in een glazen huis, zolang de juiste veiligheidsvoorzieningen worden getroffen, zoals het gebruiken van veiligheidsglas en het plaatsen van beveiligingsmaatregelen zoals alarmsystemen.

Conclusie

Het bouwen van een glazen huis in Maleisië kan een dure onderneming zijn, maar het kan ook een investering zijn voor de toekomst. Een belangrijke overweging bij het bouwen van een glazen huis is om het ontwerp en de materialen te kiezen die passen bij uw behoeften en budget. Het is ook essentieel om ervoor te zorgen dat de bouw voldoet aan de bouwvoorschriften en dat de juiste veiligheidsvoorzieningen worden getroffen om een veilige leefomgeving te bieden. Met een goede planning en overweging van de verschillende kostenfactoren kunt u uw droom van een luxueus glazen huis in Maleisië waarmaken.

Who owns Glasshouse Seputeh?

Wie bezit Glasshouse Seputeh?

Glasshouse Seputeh is een bekend project dat bestaat uit luxueuze, moderne appartementen gelegen in de wijk Seputeh, in Kuala Lumpur, de hoofdstad van Maleisië. Dit project werd gelanceerd in 2016 en was meteen een groot succes, en sindsdien is er veel vraag naar deze woningen. Deze vraag heeft geleid tot de algemene interesse van mensen over de eigendoms- en beheerstructuur van het complex.

De eigenaar van Glasshouse Seputeh is de gerenommeerde YTL Land & Development, een dochteronderneming van YTL Corporation, een Maleisisch bedrijf dat actief is in verschillende sectoren, waaronder vastgoed, constructie, infrastructuur, energie en telecommunicatie. Het bedrijf is opgericht in 1955 door Yeoh Tiong Lay, en is nu geleid door zijn zoon, Tan Sri Francis Yeoh.

YTL Land & Development is al meer dan 60 jaar actief in de vastgoedsector en heeft een uitstekende reputatie opgebouwd, dankzij haar expertise en ervaring in het realiseren van succesvolle vastgoedprojecten over de hele wereld. Glasshouse Seputeh is daarom niet het eerste project waarbij YTL Land & Development betrokken is.

Hoe wordt Glasshouse Seputeh beheerd?

Naast de eigenaar van het project, is het ook belangrijk om te weten hoe Glasshouse Seputeh wordt beheerd. Het beheer van het complex is uitbesteed aan Jones Lang LaSalle Property Services Sdn Bhd (JLL), een wereldleider op het gebied van vastgoedbeheer en -diensten.

JLL wordt beschouwd als een van ‘s werelds meest invloedrijke bedrijven op het gebied van vastgoedbeheer en is actief in meer dan 80 landen met meer dan 92.000 medewerkers. Het bedrijf is al meer dan 200 jaar actief in de sector en biedt diensten aan van vastgoedconsulting tot -beheer, en van facility management tot projectontwikkeling.

JLL heeft de verantwoordelijkheid voor het beheer van alle operationele aspecten van het complex, zoals het onderhoud van gemeenschappelijke ruimtes, veiligheid, gezondheid en milieu, en conciërgediensten. Het bedrijf wordt beschouwd als een van de beste in de branche en heeft het vertrouwen van de eigenaars van Glasshouse Seputeh verdiend.

Wat zijn de kenmerken van Glasshouse Seputeh?

Glasshouse Seputeh is ontworpen om een ​​oase te bieden in het hart van de stad en biedt bewoners het beste van twee werelden: de rust en sereniteit van een buitenverblijf, met alle moderne gemakken en voorzieningen van een stedelijke ontwikkeling. Het complex bestaat uit 78 luxe appartementen verdeeld over twee torens van elk 25 verdiepingen.

Elk appartement is zo ontworpen dat het veel natuurlijk licht en ventilatie krijgt, waardoor de leefruimtes helder en luchtig aanvoelen. Het interieur is minimalistisch en eigentijds, met hoogwaardige afwerkingen en moderne voorzieningen, zoals een centraal airconditioningsysteem en geavanceerde beveiligingssystemen.

Bewoners hebben ook toegang tot een volledig uitgeruste fitnessruimte, een zwembad op het dak met een panoramisch uitzicht op de stad en een tuin met vijver, omringd door weelderig groen. Er is ook een clubhuis en een entertainmentruimte beschikbaar voor sociale bijeenkomsten en privé-evenementen.

Wat zijn de voordelen van het kopen van een woning in Glasshouse Seputeh?

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het kopen van een woning in Glasshouse Seputeh. Allereerst zijn de appartementen van hoge kwaliteit en bieden ze een combinatie van modern design en comfort, waardoor bewoners profiteren van de meest up-to-date voorzieningen en technologieën.

Daarnaast is de locatie van de woningen zeer gunstig, omdat ze zich in een van de meest prestigieuze wijken van Kuala Lumpur bevinden, dicht bij belangrijke voorzieningen zoals winkelcentra, restaurants, scholen en openbaar vervoer. Het complex ligt ook vlakbij KL Sentral, het belangrijkste knooppunt voor vervoer in de stad, wat het gemakkelijk maakt om de stad te verkennen.

Een andere belangrijke factor is de beheerstructuur van Glasshouse Seputeh, omdat deze zorgt voor een hoog niveau van service en onderhoud. Met de betrokkenheid van JLL als beheerder, kunnen bewoners erop vertrouwen dat hun huizen en gemeenschappelijke ruimtes op een professionele en efficiënte manier worden beheerd.

Welke soorten woningen zijn beschikbaar in Glasshouse Seputeh?

Er zijn verschillende soorten woningen beschikbaar in Glasshouse Seputeh, waaronder de Garden Apartments, de City Apartments en de Duplex Apartments. De Garden Apartments bieden uitzicht op de tuin, terwijl de City Apartments een spectaculair uitzicht bieden op de skyline van de stad. De Duplex Apartments zijn de grootste appartementen en bieden bewoners de mogelijkheid om te genieten van de ruimte en privacy van een woning op twee niveaus.

De woningen variëren in grootte van 1.259 vierkante voet tot 3.114 vierkante voet en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en voorzieningen, zoals een centraal airconditioningsysteem, compleet met twee compressoren, en een geavanceerd waterzuiveringssysteem. Het complex biedt ook bewoners volledige beveiliging en toegangscontrole om ervoor te zorgen dat hun huis veilig en beschermd blijft.

Hoeveel kost een woning in Glasshouse Seputeh?

De kosten van een woning in Glasshouse Seputeh variëren, afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type woning, de grootte van de woning en de locatie van de woning binnen het complex. De prijzen beginnen bij RM1,9 miljoen (ongeveer € 386.000) voor een appartement met één slaapkamer en kunnen oplopen tot RM7,2 miljoen (ongeveer €1,4 miljoen) voor een duplex penthouse met vier slaapkamers.

In termen van huurprijzen, bedragen deze tussen RM6.000 (ongeveer €1.200) en RM20.000 (ongeveer €4.100) per maand, afhankelijk van de grootte van de woning en de voorzieningen en locatie binnen het complex.

FAQ

Q: Wie is de eigenaar van Glasshouse Seputeh?

A: De eigenaar van Glasshouse Seputeh is YTL Land & Development, een dochteronderneming van YTL Corporation, een Maleisisch bedrijf dat actief is in verschillende sectoren, waaronder vastgoed, constructie, infrastructuur, energie en telecommunicatie.

Q: Hoe wordt Glasshouse Seputeh beheerd?

A: Het beheer van Glasshouse Seputeh is uitbesteed aan Jones Lang LaSalle Property Services Sdn Bhd (JLL), een wereldleider op het gebied van vastgoedbeheer en -diensten.

Q: Wat zijn de kenmerken van Glasshouse Seputeh?

A: Glasshouse Seputeh is ontworpen om een ​​oase te bieden in het hart van de stad en biedt bewoners het beste van twee werelden: de rust en sereniteit van een buitenverblijf, met alle moderne gemakken en voorzieningen van een stedelijke ontwikkeling. Het complex bestaat uit 78 luxe appartementen verdeeld over twee torens van elk 25 verdiepingen.

Q: Wat zijn de voordelen van het kopen van een woning in Glasshouse Seputeh?

A: De voordelen van het kopen van een woning in Glasshouse Seputeh zijn onder meer hoge kwaliteit en modern design, gunstige locatie, professioneel beheer en een breed scala aan voorzieningen en faciliteiten.

Q: Hoeveel kost een woning in Glasshouse Seputeh?

A: De kosten van een woning in Glasshouse Seputeh variëren, afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type woning, de grootte van de woning en de locatie van de woning binnen het complex. De prijzen beginnen bij RM1,9 miljoen (ongeveer €386.000) voor een appartement met één slaapkamer en kunnen tot RM7,2 miljoen (ongeveer €1,4 miljoen) oplopen voor een duplex penthouse met vier slaapkamers.

See more here: vatdungtrangtri.org

glass house cheras

Glass House Cheras: een overzicht

Glass House Cheras is een nieuw project in het hart van Cheras, Kuala Lumpur, Maleisië. Het project omvat 2 torens met een hoogte van respectievelijk 37 en 38 verdiepingen en biedt in totaal 571 luxe appartementen. Het project is ontworpen als een premium woongebouw en zal een beroep doen op mensen die op zoek zijn naar modern en stedelijk wonen in een ontspannen, groene omgeving.

Ontworpen door gerenommeerd architecten bureau, Veritas Design Group, is Glass House Cheras geïnspireerd op de moderne glazen wolkenkrabbers die in grote steden over de hele wereld te zien zijn. Het project is van top tot teen ontworpen om indruk te maken op het oog en tegelijkertijd een luxe levensstijl te bieden.

Ligging

Glass House Cheras ligt in een strategisch gebied. Het wordt omringd door een aantal belangrijke snelwegen, zoals de SILK, Cheras-Kajang en de East-West Link, en ligt op korte afstand van treinstations en busstations. Het ligt ook dicht bij een aantal belangrijke toeristische attracties, zoals de Batu Caves en de Kuala Lumpur Tower.

Faciliteiten

Het project biedt een breed scala aan faciliteiten om de levensstijl van de bewoners te verbeteren. Enkele van deze faciliteiten zijn onder meer:

– Een overloopzwembad
– Fitnesscentrum
– Kinderbad
– Speeltuin voor kinderen
– Barbecueplaats
– Sauna
– Jacuzzi
– Yoga-dek
– Private eetruimte
– Sky lounge
– Parkeerplaatsen voor bewoners

Met deze faciliteiten biedt Glass House Cheras bewoners de luxe van een resort-stijl leven in de stad.

Appartementen

Glass House Cheras biedt een breed scala aan appartementen, variërend van studio’s tot penthouses. De appartementen zijn volledig voorzien van airconditioning en hebben een moderne uitstraling. Ze hebben grote ramen en glazen balkons voor een fantastisch uitzicht over de stad. Enkele van de kenmerken van de appartementen zijn:

– Inloopkast
– Keuken met eiland
– Ingebouwde kasten
– Moderne badkamers
– Magnetron, oven, kookplaat en afzuigkap

De appartementen zijn ontworpen met voldoende opslagruimte om ervoor te zorgen dat bewoners genoeg ruimte hebben om al hun spullen op te bergen en toch een minimalistische levensstijl te behouden.

Duurzaamheid

Milieubewustzijn is belangrijk voor Glass House Cheras. Het project is ontworpen met het oog op duurzaamheid en is uitgerust met faciliteiten die het energieverbruik verminderen en het gebruik van natuurlijke hulpbronnen maximaliseren. Enkele van deze faciliteiten zijn:

– Led-verlichting in de gemeenschappelijke ruimtes
– Watervriendelijke kranen
– Een grijswatersysteem voor hergebruik van afvalwater
– Zonnepanelen op het dak om elektriciteit op te wekken

FAQ’s

Wat is Glass House Cheras?

Glass House Cheras is een residentieel project in het hart van Cheras, Kuala Lumpur.

Wat is het belangrijkste kenmerk van Glass House Cheras?

Glass House Cheras is een modern woongebouw ontworpen om stijlvol en luxe wonen te bieden in een ontspannen, groene omgeving.

Welke faciliteiten biedt Glass House Cheras?

Glass House Cheras biedt een overloopzwembad; fitnesscentrum; kinderbad; speeltuin; barbecueplaats; sauna; jacuzzi; yoga-dek; privé-eetruimte; sky lounge; en parkeerplaatsen voor bewoners.

Welke appartementen zijn beschikbaar in Glass House Cheras?

Glass House Cheras biedt een breed scala aan appartementen, variërend van studio’s tot penthouses.

Hoe duurzaam is Glass House Cheras?

Glass House Cheras is ontworpen om duurzaam te zijn en is uitgerust met faciliteiten die het energieverbruik verminderen en het gebruik van natuurlijke hulpbronnen maximaliseren.

In welk gebied ligt Glass House Cheras?

Glass House Cheras ligt in een strategisch gebied, omringd door belangrijke snelwegen en dicht bij treinstations, bushaltes en toeristische attracties.

Conclusie

Glass House Cheras is een modern en indrukwekkend project dat stijlvol en luxe wonen biedt in het hart van Cheras, Kuala Lumpur. Ontworpen door Veritas Design Group, biedt het project een breed scala aan faciliteiten, waaronder een overloopzwembad, fitnesscentrum, speeltuin en barbecueplaats. De appartementen zijn voorzien van moderne functies en bieden een fantastisch uitzicht op de stad. Glass House Cheras is ontworpen om duurzaam te zijn en is uitgerust met faciliteiten zoals zonnepanelen en grijswatersystemen om het energieverbruik te verminderen en het gebruik van natuurlijke hulpbronnen te maximaliseren.

glass house seputeh price

Het Glass House Seputeh is een exclusieve woontoren met uitzicht op de stad Kuala Lumpur. Het gebouw is ontworpen met een moderne en futuristische uitstraling, perfect voor degenen die op zoek zijn naar luxe wonen. Het biedt allerlei voorzieningen, waaronder een zwembad op het dak, een fitnessruimte, een cafetaria en een loungebar. In dit artikel zullen we ons richten op de prijzen en kosten van woningen in het Glass House Seputeh.

Prijsinformatie:

De prijs van de woningen varieert afhankelijk van de grootte en het type van de woning. Het gebouw biedt voornamelijk 2-4 slaapkamerappartementen en penthouses. De prijs van een standaardappartement met 2 slaapkamers begint bij RM 1,4 miljoen (ongeveer € 290.000). De prijs van een penthouse met 4 slaapkamers begint bij RM 3,8 miljoen (ongeveer € 780.000). Dit zijn echter slechts richtlijnen, aangezien de prijzen variëren op basis van verschillende factoren, zoals de verdieping van de woning en de locatie van het appartement binnen het gebouw.

De servicekosten van de woningen zijn ook redelijk hoog in vergelijking met andere woontorens. De eigenaren moeten ongeveer RM 0,60 (ongeveer € 0,12) per vierkante voet per maand betalen. Dit is inclusief onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes, beveiliging en andere diensten. Het kan echter enigszins duurder zijn voor de penthouses vanwege hun grootte.

FAQ’s:

1. Kan ik een hypotheek krijgen om een ​​woning te kopen in het Glass House Seputeh?

Ja, de meeste banken bieden hypotheken aan voor woningen in dit gebouw. U kunt contact opnemen met uw bank om de verschillende opties te bespreken.

2. Zijn er extra kosten die ik moet betalen om het appartement te bezitten?

Afgezien van de maandelijkse servicekosten, moet u mogelijk ook onroerendgoedbelasting betalen aan de overheid. Dit bedrag wordt berekend op basis van de waarde van uw woning. U kunt contact opnemen met uw lokale belastingkantoor voor meer informatie.

3. Heeft het Glass House Seputeh beperkingen voor buitenlandse kopers?

Nee, er zijn geen beperkingen voor buitenlandse kopers om woningen te kopen in het gebouw. Ze moeten echter wel rekening houden met de lokale wet- en regelgeving met betrekking tot de aankoop van onroerend goed.

4. Is er een garantie op mijn appartement?

Ja, er is een bouwgarantie voor het Glass House Seputeh. Als er bouwfouten of fabricagefouten aan het licht komen, bent u gedekt door de garantie. U kunt de details van de garantie bespreken met de ontwikkelaar van het gebouw.

5. Kan ik mijn appartement verhuren aan anderen?

Ja, u kunt uw appartement verhuren aan derden. Het gebouw staat echter alleen lange termijn verhuur toe en geen korte termijn verhuur, zoals Airbnb.

Conclusie:

Als u op zoek bent naar een luxe en moderne woning in Kuala Lumpur, dan is het Glass House Seputeh zeker een optie om te overwegen. Met zijn exclusieve voorzieningen en adembenemende uitzicht op de stad, biedt het een ongeëvenaarde woonervaring. De prijzen en kosten zijn echter hoog, dus potentiële kopers moeten ervoor zorgen dat ze zich financieel kunnen veroorloven voordat ze een aankoop doen.

Images related to the topic glass house kuala lumpur

Glass House In The Forest | Warehouse Makeover | Hidden in the Jungle | Villa Nadiah, Janda Baik
Glass House In The Forest | Warehouse Makeover | Hidden in the Jungle | Villa Nadiah, Janda Baik

Article link: glass house kuala lumpur.

Learn more about the topic glass house kuala lumpur.

See more: https://vatdungtrangtri.org/chu-de/huong-dan-phong-thuy.html/

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *