Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ontdek het adembenemende Glass House Kuala Lumpur en laat je verrassen!

Ontdek het adembenemende Glass House Kuala Lumpur en laat je verrassen!

Glass House In The Forest | Warehouse Makeover | Hidden in the Jungle | Villa Nadiah, Janda Baik

glass house kuala lumpur

Een overzicht van een glazen huis in Kuala Lumpur

Het glazen huis in Kuala Lumpur is een moderne en prachtige constructie die zich onderscheidt van andere gebouwen in de stad. Het is een van de meest opmerkelijke architecturale bezienswaardigheden van Maleisië en staat bekend om zijn transparantie en ruimtelijkheid.

Het glazen huis is een structuur met glazen wanden die kunnen worden geopend om de buitentemperatuur binnen te laten. Het is ontworpen om een ​​gevoel van openheid, licht en ruimte te creëren. Het is een plek waar de lucht kan stromen, de zon binnen kan komen en de nacht kan worden bewonderd.

Het gebouw is omgeven door weelderige bomen en heeft een panoramisch uitzicht op de stad. Het is een perfecte plek voor ontspanning en reflectie. Veel mensen komen naar het glazen huis om te mediteren of yoga te doen. Het is ook een populaire locatie voor bruiloften en fotoshoots.

De architectuur van het glazen huis

Het glazen huis in Kuala Lumpur is ontworpen in een moderne, minimalistische stijl. Het heeft een strakke, rechthoekige vorm en een halfronde dak. Het glas aan de buitenkant van het huis is van vloer tot plafond en biedt een spectaculair uitzicht op de omringende natuur en stad.

Het interieur van het huis is ook indrukwekkend. De kamers zijn ingericht met moderne meubels en kunstwerken. De kamers zijn ontworpen om open en ruim aan te voelen, met veel natuurlijk licht dat binnenkomt.

Het glazen huis is ontworpen met het oog op duurzaamheid. Het is gebouwd met materialen van hoge kwaliteit en heeft diverse energiebesparingssystemen. Het is een gebouw dat niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch aantrekkelijk.

De geschiedenis van het glazen huis

Het glazen huis in Kuala Lumpur is een relatief nieuw gebouw. Het werd gebouwd in 2011 en heeft sindsdien veel belangstelling getrokken. Het werd oorspronkelijk gebouwd als een privéwoning, maar is sindsdien open voor het publiek.

Sinds de opening heeft het glazen huis bezoekers getrokken van over de hele wereld. Het is een populaire plek voor toeristen en inwoners van Kuala Lumpur.

Het ontwerp van het glazen huis

Het glazen huis is ontworpen om een ​​heel bijzondere ervaring te bieden. Het is ontworpen om mensen te laten genieten van het uitzicht en een gevoel van vrijheid te geven. De kamers zijn ontworpen om in contact te blijven met de natuur, terwijl mensen toch binnen blijven.

Het glazen huis is ontworpen om het meeste te halen uit het klimaat van het gebied. Het is gebouwd om overdag koel te blijven en ‘s nachts de warmte vast te houden. Het biedt ook genoeg verlichting zodat mensen geen lampen of andere verlichting nodig hebben.

De locatie van het glazen huis

Het glazen huis in Kuala Lumpur ligt in een prachtige omgeving, omringd door groen en natuur. Het ligt in de buurt van verschillende andere bezienswaardigheden van Kuala Lumpur, waaronder de KLCC Petronas Towers en het winkelcentrum Suria.

Het glazen huis ligt in de buurt van verschillende metrostations, wat het gemakkelijk maakt om te bereiken. Het is ook gemakkelijk te bereiken met de auto of taxi.

Het doel van het glazen huis

Het glazen huis is gebouwd als een getuigenis van de moderne technologie. Het is ontworpen om zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk te zijn. Het doel van het glazen huis is om te dienen als een plek voor mensen om te genieten van de natuur, terwijl ze nog steeds aan de behoeften van de moderne technologie kunnen voldoen.

Het glazen huis is ook bedoeld om de bewustwording te vergroten van het belang van duurzame technologieën en hoe deze kunnen worden gebruikt om meerdere doeleinden te dienen. Het is een plek waar mensen kunnen leren over duurzaamheid en de toekomst van alternatieve energiebronnen.

De kenmerken van het glazen huis

Het glazen huis in Kuala Lumpur biedt veel functies en faciliteiten die het een unieke en opmerkelijke locatie maken. Enkele van zijn belangrijkste kenmerken zijn:

– Spectaculair uitzicht op de stad vanuit elke kamer
– Ruim en open interieurontwerp
– Toegang tot natuurlijk licht en lucht
– Moderne en duurzame constructie
– Diverse energiebesparingssystemen
– Opvallende architectuur

Opmerkelijke gebeurtenissen in het glazen huis

Het glazen huis in Kuala Lumpur is de locatie geweest van veel opmerkelijke gebeurtenissen sinds de opening. Hier is een overzicht van enkele van de meest opmerkelijke:

– Bruiloften – Het glazen huis is een populaire locatie voor bruiloften vanwege zijn trendy en opmerkelijke omgeving.
– Recepties – Verschillende recepties en feesten hebben er plaatsgevonden in het glazen huis.
– Yoga en meditatie – Veel bezoekers komen naar het glazen huis om te mediteren of yoga te doen vanwege de rustige omgeving.
– Fotoshoots – Verschillende fotoshoots hebben er plaatsgevonden vanwege de bijzondere omgeving.
– Product lanceringen – Het glazen huis heeft ook dienst gedaan als de perfecte locatie voor de lancering van nieuwe producten en diensten.

De toekomst van het glazen huis

Het glazen huis is een belangrijke en opmerkelijke locatie in Kuala Lumpur en zal waarschijnlijk voorlopig blijven bestaan. Er zijn geen plannen om het gebouw af te breken en het blijft open voor het publiek.

Het belang van het glazen huis voor Kuala Lumpur

Het glazen huis is een belangrijke locatie voor Kuala Lumpur omdat het de stad helpt te onderscheiden van andere steden. Het biedt toeristen en bezoekers een uniek inzicht in het vermogen van de stad om opmerkelijke en indrukwekkende structuren te creëren. Het is ook belangrijk omdat het fundamentele duurzaamheidswaarden benadrukt en de kans biedt om informatie en kennis te delen over duurzame technologieën.

Glass house cheras, glass house seputeh price, glass house klcc, glass house shah alam, glass house ampang, glasshouse wedding, glass house wedding package, glasshouse wedding malaysia zijn allemaal prachtige locaties om te verkennen in Kuala Lumpur. Echter, voor degenen die op zoek zijn naar een unieke ervaring met een unieke omgeving, is het glazen huis in Kuala Lumpur de perfecte keuze. Het biedt bezoekers een onvergetelijke ervaring die ze niet snel zullen vergeten.

Keywords searched by users: glass house kuala lumpur glass house cheras, glass house seputeh price, glass house klcc, glass house shah alam, glass house ampang, glasshouse wedding, glass house wedding package, glasshouse wedding malaysia

Categories: Top 98 glass house kuala lumpur

Glass House In The Forest | Warehouse Makeover | Hidden in the Jungle | Villa Nadiah, Janda Baik

How much does glass house cost Malaysia?

Hoeveel kost een glazen huis in Maleisië?

Een glazen huis is een moderne architectonische trend en is in populariteit gestegen. Het is een unieke manier om de schoonheid van de buitenwereld in je huis te brengen. Veel mensen vragen zich af hoeveel het kost om een glazen huis te bouwen. In dit artikel bespreken we in detail de kosten van het bouwen van een glazen huis in Maleisië.

De kostprijs van een glazen huis is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van het huis, het materiaal dat wordt gebruikt, de locatie en de arbeidskosten. Gemiddeld kost een glazen huis in Maleisië tussen RM 300.000 en RM 3.500.000.

Grootte van het huis

De grootte van het huis is de belangrijkste factor die de kosten bepaalt. Hoe groter het huis, hoe hoger de kosten. Het bouwen van een glazen huis met een oppervlakte van 200 vierkante meter kost gemiddeld RM 500.000. Een huis van 400 vierkante meter kost echter gemiddeld RM 800.000. De kosten variëren afhankelijk van de grootte van het huis en de complexiteit van het ontwerp.

Materiaal

Het materiaal dat wordt gebruikt in het bouwen van een glazen huis is een ander belangrijk onderdeel van de kosten. Er zijn verschillende soorten glas die kunnen worden gebruikt, zoals getint glas, gelaagd glas, gehard glas en geëtst glas. Getint glas, dat helpt de hoeveelheid zonlicht die het huis binnenkomt te beperken, is doorgaans goedkoper dan andere soorten glas. Gelaagd glas, waarbij twee lagen glas met een plastic laagje ertussen aan elkaar zijn gehecht, is duurder omdat het sterker is. Gehard glas is erg stevig en bestand tegen temperatuurschommelingen en weersinvloeden, wat duurder is. Geëtst glas is voor decoratieve doeleinden en is doorgaans duurder.

Locatie

De locatie waar het huis gebouwd wordt speelt ook een rol in de kosten. De kosten van bouwmaterialen en arbeid zijn hoger in stedelijke gebieden dan in landelijke gebieden. Het is daarom belangrijk om rekening te houden met deze kosten als u een glazen huis wilt bouwen in Maleisië.

Arbeidskosten

De laatste factor die de kosten van een glazen huis beïnvloedt, zijn de arbeidskosten. Arbeid is essentieel in het bouwproces en het inhuren van geschoolde en ervaren professionals zal uw kosten verhogen. Het inhuren van een bouwbedrijf met ervaring in het bouwen van glazen huizen kan u helpen de kosten binnen de perken te houden.

FAQs

1. Is een glazen huis veilig?

Ja, een glazen huis is veilig. Gehard en gelaagd glas is sterker dan normaal glas en kan extreme temperaturen en weersomstandigheden weerstaan. Bovendien, het gebruik van glas kan u helpen uw huis veiliger te maken, omdat het moeilijker is om te breken dan traditionele ramen en deuren.

2. Heeft het bouwen van een glazen huis een bouwvergunning nodig?

Ja, u heeft een bouwvergunning nodig om een glazen huis te bouwen. U moet voldoen aan de voorschriften en regelgeving op het gebied van bouwconstructie in uw regio.

3. Kan ik mijn huidige huis ombouwen tot een glazen huis?

Ja, het is mogelijk om uw huidige huis om te bouwen tot een glazen huis. Het is echter een complex proces en vereist de hulp van ervaren professionals. Bovendien kan het duurder zijn dan het bouwen van een nieuw glazen huis vanwege de kosten van het vervangen van bestaande ramen en deuren.

4. Is een glazen huis duurder om te onderhouden dan een traditioneel huis?

Ja, een glazen huis kan duurder zijn om te onderhouden dan een traditioneel huis. Het glas moet regelmatig worden schoongemaakt om stof en vlekken te verwijderen en het kan meer energie kosten om uw huis te koelen of te verwarmen vanwege de warmteoverdracht via het glas. Er zijn echter enkele manieren om de kosten te verlagen, bijvoorbeeld door het gebruik van zonwering of energie-efficiënte ramen.

5. Is het mogelijk om privacy te hebben in een glazen huis?

Ja, het is mogelijk om privacy te hebben in een glazen huis. Er wordt vaak getint of geëtst glas gebruikt om te voorkomen dat mensen van buiten naar binnen kunnen kijken. Ook kunt u gordijnen, jaloezieën of andere opties gebruiken voor extra privacy.

6. Moet ik voorzichtig zijn met het interieur van mijn huis als ik een glazen huis bouw?

Ja, het interieur van uw huis kan van invloed zijn op de manier waarop het licht binnenvalt en kan invloed hebben op de esthetiek van het huis. Het is daarom belangrijk om de interieurinrichting zorgvuldig te plannen om de schoonheid van het glazen huis te verbeteren.

Conclusie

De kosten van het bouwen van een glazen huis in Maleisië variëren afhankelijk van de grootte van het huis, het materiaal dat wordt gebruikt, de locatie en de arbeidskosten. Als u overweegt om een glazen huis te bouwen, is het belangrijk om deze kostenfactoren zorgvuldig te overwegen en een budget te plannen voordat u begint met bouwen. Het inhuren van ervaren professionals kan u helpen de kosten te beheersen en u helpen een kwalitatief hoogwaardig glazen huis te bouwen.

Who owns Glasshouse Seputeh?

Wie bezit Glasshouse Seputeh?

Glasshouse Seputeh is een opmerkelijk gebouw gelegen in de wijk Seputeh in Kuala Lumpur. Het is al snel een populaire bestemming geworden vanwege de prachtige architectuur en de esthetische waarde die het toevoegt aan de omgeving. Wie is echter de eigenaar van dit unieke gebouw?

Glasshouse Seputeh is in handen van het bedrijf Inerson Nexus Sdn Bhd. Inerson Nexus is een in Maleisië gevestigd bedrijf dat zich richt op vastgoed, landontwikkeling, evenals de inkoop en verkoop van onroerend goed. Het bedrijf is eigendom van een lokale zakenman genaamd Datuk Michael Ong, die ook de oprichter is van de Inerson Group.

De Inerson Group heeft een portfolio van vastgoedprojecten in Maleisië opgebouwd, waaronder de Icon Residence in Mont Kiara en 1Mont Kiara Shopping Mall. Glasshouse Seputeh is echter een van hun meest opvallende eigendommen. Het pand is ontworpen door de architecten van Unit One Design en heeft verschillende onderscheidingen gewonnen, waaronder de Best Residential High-rise Architectural Design Award bij de Asia Pacific Property Awards in 2015.

Lokale gemeenschap betrokkenheid

Inerson Nexus en de Inerson Group zijn ook betrokken bij verschillende gemeenschapsprojecten en liefdadigheidswerk in Maleisië. Zo heeft Inerson Group een bijdrage geleverd aan de bouw van een moskee in de stad Tanjong Karang in de staat Selangor. Inerson Nexus heeft een opleidingsprogramma opgezet om jongeren in de bouwsector te ondersteunen en te helpen bij het vinden van werk.

FAQs

Wat is Glasshouse Seputeh?
Glasshouse Seputeh is een gebouw in Kuala Lumpur, Maleisië, dat bekend staat om zijn unieke en opvallende architectuur.

Wie bezit Glasshouse Seputeh?
Glasshouse Seputeh is eigendom van Inerson Nexus Sdn Bhd, een vastgoedbedrijf gevestigd in Maleisië, eigendom van Datuk Michael Ong.

Wat is de Inerson Group?
De Inerson Group is een Maleisisch vastgoed- en ontwikkelingsbedrijf dat zich richt op de inkoop en verkoop van onroerend goed.

Is Inerson Nexus betrokken bij gemeenschapsprojecten?
Ja, Inerson Nexus en de Inerson Group zijn betrokken bij verschillende gemeenschapsprojecten en liefdadigheidswerk in Maleisië. Dit omvat onder meer de financiering van de bouw van een moskee in de stad Tanjong Karang en de oprichting van een opleidingsprogramma voor jongeren in de bouwsector.

Kun je Glasshouse Seputeh bezoeken?
Ja, Glasshouse Seputeh is te bezoeken. Het gebouw wordt momenteel gebruikt als evenementenruimte en locatie voor verschillende sociale en zakelijke bijeenkomsten.

Wat zijn enkele andere projecten van de Inerson Group?
De Inerson Group heeft een portfolio van vastgoedprojecten in Maleisië opgebouwd, waaronder de Icon Residence in Mont Kiara en 1Mont Kiara Shopping Mall.

Waar kan ik meer informatie vinden over Glasshouse Seputeh en Inerson Nexus?
Meer informatie over Glasshouse Seputeh en Inerson Nexus is beschikbaar op hun respectievelijke websites en sociale media-accounts. Daarnaast zijn er verschillende nieuwsartikelen en publicaties die informatie verschaffen over het bedrijf en hun eigendom.

Conclusie

Glasshouse Seputeh is een opvallend gebouw in Maleisië en heeft talloze prijzen gewonnen vanwege de indrukwekkende architectuur en esthetische waarde. Het gebouw is eigendom van Inerson Nexus Sdn Bhd, een vastgoedbedrijf dat opereert onder de Inerson Group. De Inerson Group heeft een indrukwekkend portfolio van vastgoedprojecten in Maleisië opgebouwd en is betrokken bij verschillende gemeenschapsprojecten en liefdadigheidswerk. Glasshouse Seputeh is momenteel beschikbaar als evenementenruimte en kan worden bezocht voor degenen die geïnteresseerd zijn in het bewonderen van het unieke design. Voor meer informatie over Glasshouse Seputeh en de Inerson Group, kunnen geïnteresseerden terecht op hun websites en via verschillende nieuwsartikelen en publicaties.

See more here: vatdungtrangtri.org

glass house cheras

Glass House is een woontoren die gelegen is in de wijk Cheras in Kuala Lumpur, Maleisië. Het staat bekend om zijn innovatieve ontwerp en stijlvolle uitstraling, waardoor het een populaire keuze is onder kopers en huurders. Het gebouw is zo ontworpen dat het in harmonie is met de natuurlijke omgeving en de skyline van Kuala Lumpur. In dit artikel gaan we dieper in op de geschiedenis, het ontwerp en de voordelen van het wonen in Glass House Cheras.

Geschiedenis

Glass House Cheras is ontwikkeld door het gerenommeerde vastgoedbedrijf, Far East Consortium International (FECI). Het bedrijf heeft meer dan 50 jaar ervaring in de vastgoedsector en heeft een reputatie opgebouwd als een van de grootste en succesvolste vastgoedontwikkelaars in Azië en Australië. FECI heeft verschillende bekroonde en iconische residentiële en commerciële ontwikkelingen gerealiseerd in Maleisië, Singapore en Australië.

Ontwerp

Glass House Cheras heeft een modern en uniek ontwerp dat is geïnspireerd op de natuur en erfgoed van Maleisië. Het is ingericht met groene elementen en een duurzame benadering, waardoor het in harmonie is met de omgeving. Het gebouw heeft 25 verdiepingen en biedt een prachtig uitzicht op de omliggende natuur en de skyline van Kuala Lumpur. Het gebouw beschikt over tal van hoogwaardige voorzieningen en faciliteiten, waaronder een zwembad, een fitnessruimte, een speeltuin, een barbecue-gebied en een tuin.

Voordelen van wonen in Glass House Cheras

1. Locatie

Een van de belangrijkste voordelen van wonen in Glass House Cheras is de locatie. Het gebouw ligt in een van de meest welvarende wijken van Kuala Lumpur en biedt gemakkelijke toegang tot verschillende voorzieningen en attracties. Het is ook goed verbonden met het openbaar vervoer, waardoor het gemakkelijk en handig is om naar de stad te reizen.

2. Veiligheid

Glass House Cheras is een van de veiligste woontorens in de regio. Het gebouw heeft een 24 uur per dag bewaking en een beveiligingssysteem om ervoor te zorgen dat de bewoners zich veilig voelen en beschermd zijn tegen eventuele risico’s. Bovendien is er toegangscontrole en beperkt bezoekersbeleid. Daarbij mogen de bezoekers alleen naar het appartement van de huurde bezoeker.

3. Voorzieningen

Een van de belangrijkste redenen waarom Glass House Cheras een populaire keuze is onder kopers en huurders, is vanwege de talrijke voorzieningen en faciliteiten die beschikbaar zijn. Het gebouw biedt verschillende hoogwaardige faciliteiten, waaronder een zwembad, fitnessruimte, speeltuin, barbecue-gebied, tuin en een overdekte parkeergelegenheid.

4. Duurzaamheid

Glass House Cheras is ontworpen met groene elementen en een duurzame benadering, wat betekent dat het in harmonie is met de omgeving. Het gebouw is ontworpen om energie-efficiëntie te maximaliseren en om het gebruik van natuurlijke hulpbronnen te minimaliseren, waardoor het een milieuvriendelijke en duurzame optie is voor kopers en huurders die belang hechten aan duurzaamheid.

FAQs

1. Zijn er parkeerplaatsen beschikbaar?

Ja, er zijn overdekte parkeerplaatsen beschikbaar voor de bewoners.

2. Zijn huisdieren toegestaan?

Ja, huisdieren zijn toegestaan in Glass House Cheras, maar er zijn wel beperkingen en bepaalde regels waaraan de bewoners zich moeten houden.

3. Kan ik mijn eigen meubels meenemen?

Ja, u kunt uw eigen meubels meenemen naar Glass House Cheras.

4. Zijn er wasfaciliteiten beschikbaar?

Ja, er zijn wasfaciliteiten beschikbaar voor de bewoners.

5. Hoeveel bedragen de maandelijkse onderhoudskosten?

De maandelijkse onderhoudskosten variëren afhankelijk van het type appartement en de grootte ervan. Het is raadzaam om contact op te nemen met het verkoopkantoor voor meer informatie over de servicekosten.

6. Zijn er scholen in de buurt?

Ja, er zijn verschillende scholen in de buurt van Glass House Cheras, waaronder de Australian International School, de Sri Cempaka School en de Taylor’s International School.

7. Is er een supermarkt in de buurt?

Ja, er zijn verschillende supermarkten in de buurt van Glass House Cheras, waaronder de AEON Big Supermarket en de Giant Hypermarket.

Conclusie

Glass House Cheras is een woontoren met een modern en uniek ontwerp dat het beste van natuur en erfgoed combineert. Het biedt tal van voordelen voor kopers en huurders, waaronder een gunstige locatie, talrijke voorzieningen en hoge veiligheidsstandaarden. Bovendien is het gebouw ontworpen met een duurzame benadering, wat betekent dat het in harmonie is met de omgeving en een milieuvriendelijke optie is voor bewoners die belang hechten aan duurzaamheid. Als u op zoek bent naar een stijlvolle, moderne en comfortabele woontoren in Kuala Lumpur, dan is Glas House Cheras een uitstekende optie om te overwegen.

glass house seputeh price

Glass House Seputeh is an iconic residential project located in the historic neighborhood of Seputeh, in Kuala Lumpur, Malaysia. The project consists of two sleek and modern towers, surrounded by lush greenery and boasting scenic views of the city skyline.

This luxurious development is a joint venture between two of Malaysia’s top developers, Malton Berhad and Kajima Corporation of Japan. Glass House Seputeh is designed to offer an unparalleled living experience, blending contemporary architecture and elegant interiors with state-of-the-art facilities and amenities.

The price of Glass House Seputeh is relatively high, but this is to be expected from a project of this caliber. The units are priced according to their size, location, and level of luxury, ensuring that buyers can find a unit that fits their budget and lifestyle.

What are the prices of Glass House Seputeh?

The prices of Glass House Seputeh vary depending on the size and type of unit. As of August 2021, the developer is offering the following units:

– Dual-Key Garden Suite (2+1 bedroom, 1,852 sq ft): RM 2,078,800 to RM 2,620,800
– Sky Suite (3+1 bedroom, 2,485 sq ft): RM 3,127,500 to RM 3,908,500
– Garden Penthouse (4+1 bedroom, 3,389 sq ft): RM 4,295,500 to RM 5,369,500
– Sky Penthouse (4+1 bedroom, 4,275 sq ft): RM 5,143,800 to RM 6,712,800

It’s worth noting that the prices listed above are subject to change and do not include additional fees such as stamp duty, registration fees, and legal fees.

What are the payment options for Glass House Seputeh?

The developer offers several payment options for buyers of Glass House Seputeh. These include:

– Cash purchase: Buyers can opt to pay for the unit in full with cash. This is the most straightforward payment option, but it may not be feasible for everyone.
– Installment plan: The developer offers a flexible installment plan, where buyers can pay for the unit over a period of several years. The exact terms of the installment plan depend on the buyer’s financial profile and other factors.
– Bank loan: Buyers can also opt to finance their purchase with a bank loan. The developer has partnerships with several banks in Malaysia, making it easier for buyers to secure financing.

How do the prices of Glass House Seputeh compare to other high-end residential projects in Kuala Lumpur?

Glass House Seputeh is one of the most luxurious residential projects in Kuala Lumpur, and as such, its prices are among the highest in the city. However, when compared to other similar projects, Glass House Seputeh offers competitive pricing.

For example, the prices of units at Four Seasons Place Kuala Lumpur, a luxury hotel and residential development, start at around RM 6 million for a two-bedroom unit. Meanwhile, The Ritz-Carlton Residences, which is located in the upscale neighborhood of Bukit Bintang, has units priced at around RM 4.5 million.

Overall, Glass House Seputeh offers a good balance of luxury, location, and price, making it an attractive option for those looking for a high-end living experience in Kuala Lumpur.

What are the facilities and amenities offered at Glass House Seputeh?

Glass House Seputeh boasts a wide range of facilities and amenities designed to enhance the living experience of its residents. These include:

– Infinity pool: The project features a large infinity pool with stunning views of the Kuala Lumpur skyline.
– Gym: The gym at Glass House Seputeh is well-equipped with modern cardio and strength training equipment.
– Sauna and steam rooms: Residents can unwind after a workout in the sauna or steam room.
– Function room: The function room is a great space for hosting events and gatherings.
– BBQ area: The BBQ area is perfect for hosting outdoor parties and enjoying a meal with friends and family.
– Playground: The project features a playground where children can play and have fun.
– 24-hour security: Glass House Seputeh has round-the-clock security, ensuring residents can enjoy peace of mind.

What is the location of Glass House Seputeh?

Glass House Seputeh is located in the historic neighborhood of Seputeh, in Kuala Lumpur, Malaysia. Seputeh is known for its greenery and tranquility, despite being located just a stone’s throw away from the city center.

The project is well-connected to major highways such as the Federal Highway, New Pantai Expressway, and Smart Tunnel, making it easy to get around the city. It is also located near several public transportation options, including the KL Sentral transport hub and the Mid Valley Megamall KTM station.

Is Glass House Seputeh a good investment opportunity?

Glass House Seputeh is a good investment opportunity for those looking to invest in high-end residential property in Kuala Lumpur. Its prime location, luxurious amenities, and state-of-the-art facilities make it an attractive option for both local and foreign buyers.

Additionally, given the scarcity of high-end residential properties in Kuala Lumpur, the demand for such properties is likely to remain strong in the long term, ensuring that Glass House Seputeh will continue to be a valuable investment.

FAQs

Q: Is Glass House Seputeh pet-friendly?
A: No, Glass House Seputeh does not allow pets.

Q: Can foreigners buy a unit at Glass House Seputeh?
A: Yes, foreigners are allowed to purchase a unit at Glass House Seputeh.

Q: What is the expected completion date for Glass House Seputeh?
A: Glass House Seputeh is expected to be completed in 2022.

Q: Is there a show unit available for viewing at Glass House Seputeh?
A: Yes, the developer has a show unit available for viewing. Interested buyers can arrange for a viewing with the developer.

Q: Are there any reputable schools located near Glass House Seputeh?
A: Yes, several reputable international schools are located near Glass House Seputeh, including Alice Smith School and Garden International School.

Q: Are there any hospitals located near Glass House Seputeh?
A: Yes, several hospitals are located near Glass House Seputeh, including Pantai Hospital Kuala Lumpur and University Malaya Medical Centre.

Images related to the topic glass house kuala lumpur

Glass House In The Forest | Warehouse Makeover | Hidden in the Jungle | Villa Nadiah, Janda Baik
Glass House In The Forest | Warehouse Makeover | Hidden in the Jungle | Villa Nadiah, Janda Baik

Article link: glass house kuala lumpur.

Learn more about the topic glass house kuala lumpur.

See more: https://vatdungtrangtri.org/chu-de/huong-dan-phong-thuy.html blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *