Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ontdek alles over GL Nykøbingvej 25 Vig – Het best bewaarde geheim van Noord-Seeland!

Ontdek alles over GL Nykøbingvej 25 Vig – Het best bewaarde geheim van Noord-Seeland!

Kraftig brand i lejlighed i Nordvest 03-05-2023

gl nykøbingvej 25 vig

GL Nykøbingvej 25, Vig: een onroerend goed in een prachtige omgeving

De GL Nykøbingvej 25, Vig is een prachtig pand in een prachtige omgeving gelegen in Vest-Sjælland in Denemarken. Het onroerend goed is een ideaal pand voor mensen die houden van het leven in een rustige omgeving en de natuur. In dit artikel zullen we u alles over het pand en de buurt vertellen en u helpen bij het maken van de beste beslissing.

Ligging en bereikbaarheid van GL Nykøbingvej 25, Vig

Het pand is gelegen in een rustige en vredige buurt in Vest-Sjælland in Denemarken. Het is gemakkelijk bereikbaar, zelfs voor mensen die geen auto hebben, aangezien het op loopafstand ligt van het treinstation. De ligging van het pand maakt het ook makkelijk om verschillende attracties, zoals het strand en de winkels te bereiken.

Beschrijving van het pand

Het pand is een prachtig ingericht huis met een oppervlakte van bijna 120 m². Het heeft drie slaapkamers, een grote woonkamer, een eetkamer en keuken en een badkamer. Het pand heeft ook een grote tuin met een oppervlakte van 2250 m², die u de mogelijkheid geeft om te genieten van de schoonheid van de natuur.

Interessante kenmerken van het pand

Het pand heeft veel interessante functies die het aantrekkelijk maken voor potentiële kopers. Allereerst heeft het pand een prachtige tuin die u de mogelijkheid geeft om te genieten van de schoonheid van de natuur. Het uitzicht vanuit het pand is ook fascinerend en heeft zowel groene landschappen als zeegezichten.

Een ander interessant kenmerk van het pand is de aanwezigheid van drie slaapkamers, wat betekent dat het pand ideaal is voor gezinnen met kinderen. De slaapkamers zijn ook groot en luchtig, waardoor u gemakkelijk kunt ademen.

Mogelijkheden en beperkingen in termen van gebruik

Het pand heeft tal van mogelijkheden voor zowel particuliere als commerciële doeleinden. Het kan worden gebruikt als een privéwoning of als een huis voor vakantieverhuur. Het pand heeft ook de mogelijkheid om te worden gebruikt als een evenementenhal of als kantoor. Het enige nadeel van het pand is dat het geen garage heeft, dus u moet op zoek gaan naar parkeerplaatsen in de buurt.

Relevante details over de buurt

De buurt is rustig en vredig en het pand ligt op slechts vijf minuten lopen van het treinstation. Er zijn tal van winkels en restaurants in de buurt, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het krijgen van de benodigdheden die je nodig hebt. Het dichtstbijzijnde strand ligt op ongeveer vier kilometer afstand, wat betekent dat u gemakkelijk een mooie dag op het strand kunt doorbrengen.

Overzicht van openbare voorzieningen in de buurt

Er zijn tal van openbare voorzieningen in de buurt van GL Nykøbingvej 25, Vig. Het treinstation is op loopafstand van het pand, wat betekent dat u gemakkelijk toegang heeft tot verschillende andere delen van Denemarken. Er zijn ook verschillende winkels en restaurants in de buurt die u kunt bezoeken.

Prijzen en beschikbaarheid van GL Nykøbingvej 25, Vig

Het pand is momenteel beschikbaar voor verkoop en is geprijsd op DKR 3,100,000. Dit is een redelijke prijs met betrekking tot de grootte en locatie van het pand. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van het pand, kunt u contact opnemen met de makelaar voor meer informatie.

FAQ’s

Wat is de oppervlakte van het pand?

Het pand heeft een oppervlakte van bijna 120 m².

Heeft het pand een tuin?

Ja, het pand heeft een grote tuin met een oppervlakte van 2250 m².

Hoeveel slaapkamers heeft het pand?

Het pand heeft drie slaapkamers.

Kan het pand worden gebruikt als vakantiehuis?

Ja, het pand kan worden gebruikt als vakantiehuis.

Is er parkeergelegenheid beschikbaar in de buurt?

Ja, er zijn parkeerplaatsen beschikbaar in de buurt van het pand.

Hoe ver is het strand van het pand?

Het dichtstbijzijnde strand ligt op ongeveer vier kilometer afstand van het pand.

Keywords searched by users: gl nykøbingvej 25 vig

Categories: Top 33 gl nykøbingvej 25 vig

Kraftig brand i lejlighed i Nordvest 03-05-2023

See more here: vatdungtrangtri.org

Images related to the topic gl nykøbingvej 25 vig

Kraftig brand i lejlighed i Nordvest 03-05-2023
Kraftig brand i lejlighed i Nordvest 03-05-2023

Article link: gl nykøbingvej 25 vig.

Learn more about the topic gl nykøbingvej 25 vig.

See more: vatdungtrangtri.org/chu-de/huong-dan-phong-thuy.html

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *