Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ontdek de beste gay bars op Gran Canaria: feest tot de zon opkomt!

Ontdek de beste gay bars op Gran Canaria: feest tot de zon opkomt!

YUMBO CENTER GRAN CANARIA GAY CENTER NIGHTLIFE | GAY BARS CLUBS PARTY

gay bars gran canaria

1. Inleiding Gay bar cultuur in Gran Canaria

Gran Canaria is een van de meest open en liberale eilanden in Europa als het gaat over LGBTQ+ rechten en inclusiviteit. Het is dan ook geen verrassing dat het eiland bekend staat om zijn levendige gay bar cultuur. Gran Canaria is de thuisbasis van een groot aantal bars en clubs die speciaal gericht zijn op de LGBTQ+ gemeenschap, waaronder een aantal van de beste gay bars in Europa. In dit artikel zullen we enkele van de bekendste gay bars op het eiland bespreken, evenals enkele andere opties voor LGBTQ+ entertainment, zoals gay cruise bars, gay sauna’s en LGBT vriendelijke restaurants.

2. Bekende gay bars op het eiland

Las Palmas, de hoofdstad van Gran Canaria, heeft een aantal bekende gay bars en clubs die een bezoek waard zijn. Een van de meest populaire bars hier is de Barenhohle, een kleine maar gezellige bar die bekend staat om zijn vriendelijke sfeer en livemuziek. Deze bar is vooral populair bij locals en biedt sinds 1969 een ontmoetingsplek voor de gemeenschap. De F45 Bar is ook een geweldige plek om te bezoeken, vooral als je van dansen houdt. Deze bar heeft vaak dj’s die hier de nieuwste house muziek spelen.

In Playa del Ingles, het toeristische centrum van Gran Canaria, zijn er tal van andere populaire gay bars die je niet mag missen. De Yumbo Centrum is een enorm winkelcentrum en amusement complex dat bekend staat om zijn gay scene. Er zijn tal van bars en clubs hier, waaronder de Zeppelin Bar, de grootste bar in de Yumbo. Deze bar heeft een groot terras waar je kunt genieten van een drankje terwijl je mensen kijkt. De Mykonos Bar is ook een populaire optie in Playa del Ingles en biedt dragshows en karaoke-avonden.

3. Bars voor speciale evenementen en feesten

Gran Canaria is de thuisbasis van enkele van de grootste gay evenementen en feesten in Europa. Elk jaar worden er verschillende Pride-evenementen gehouden, waaronder de populaire Maspalomas Pride. Dit is een zevendaags festival vol met feesten, concerten en parades die elke avond worden gehouden op verschillende locaties over het hele eiland. Tijdens dit festival is Playa del Ingles het centrum van het nachtleven op het eiland en biedt de bars en clubs hier de hele nacht door entertainment.

Een andere populaire jaarlijkse gelegenheid is het Leather and Fetish Pride weekend. Dit is een evenement dat leer- en fetisjfanaten trekt van over de hele wereld. Er zijn verschillende bars die speciaal gericht zijn op deze gemeenschap, waaronder de Bunker Bar en de Eagle Bar, beide gelegen in Playa del Ingles.

4. Gay clubs en discotheken voor nachtleven

Als je houdt van uitgaan en dansen tot in de vroege uurtjes van de ochtend, dan heeft Gran Canaria tal van opties voor je. Er zijn verschillende gay clubs en discotheken op het eiland, waaronder het populaire clubscene van het eiland, de Bongos Discotheque in Playa del Ingles. Deze club staat bekend om zijn geweldige dansmuziek en is een favoriet bij zowel toeristen als locals.

Een andere optie voor een avond uit is de club Pacha, gelegen in de Yumbo Centre in Playa del Ingles. Deze club is niet specifiek gericht op de LGBTQ+ gemeenschap, maar heeft vaak speciale dansavonden voor de gay scene hier op Gran Canaria.

5. Mogelijkheden voor live entertainment

Naast clubs en bars met DJ’s die de hele nacht muziek draaien, zijn er ook veel bars op Gran Canaria die live entertainment bieden. Een van de bekendste bars hier is de Sparkles Showbar in Playa del Ingles. Deze bar is bekend om zijn dragshows en biedt bezoekers de kans om te genieten van een avond vol entertainment en plezier.

De Funny Boys Showbar is ook een populaire optie voor live entertainment op het eiland. Deze bar heeft een meer intieme sfeer en is vooral populair bij locals. Dragshows worden elke avond gehouden en de bar biedt ook karaoke-avonden.

6. Cocktailbars en LGBT vriendelijke restaurants

Als je op zoek bent naar een leuke avond uit, maar niet per se in de stemming bent om te dansen of live entertainment te zien, dan zijn er ook tal van gayvriendelijke cocktailbars en restaurants op Gran Canaria. Een van de beste cocktailbars op het eiland is de Amigos Bar, die zich in Playa del Ingles bevindt. Deze bar biedt alle klassieke cocktails, evenals een aantal unieke opties en heeft een ontspannen sfeer.

Voor LGBTQ+ vriendelijke restaurants is het La BARRA Restaurant een goede keuze. Dit restaurant is gelegen in Las Palmas en biedt heerlijke tapas en andere gerechten. Het is populair bij zowel toeristen als locals en heeft een ontspannen sfeer.

7. Verschillende soorten thema-avonden

Veel van de gay bars op Gran Canaria hebben thema-avonden waar bezoekers van kunnen genieten. Van disco-avonden tot karaoke-avonden en alles daartussenin, er is voor iedereen wel iets te vinden. Een voorbeeld van een interessante optie is de Monday Pool Party in de Resort Hotel Marina Suites & Spa in Puerto Rico. Deze wekelijkse gebeurtenis biedt feestvierders de kans om te feesten bij het zwembad met geweldige muziek en cocktails.

Een andere populaire speciale avond is de Fetish Night in de Eagle Bar in Playa del Ingles, waar bezoekers hun leer, rubber en andere fetisjkleding kunnen dragen en genieten van een avond vol spannend entertainment.

8. Populaire ontmoetingsplekken voor de gemeenschap

Naast de bars, sauna’s en clubs die speciaal gericht zijn op de LGBTQ+ gemeenschap, zijn er ook enkele algemene ontmoetingsplekken op het eiland waar mensen van alle seksualiteiten elkaar kunnen ontmoeten. Een populaire optie is de Dunas de Maspalomas, een grote zandduin bij Playa del Ingles. Deze plek is populair bij zowel toeristen als locals en biedt de mogelijkheid om te zonnebaden, zwemmen en genieten van het strand.

De Aqua Beach Club in Playa del Ingles is ook een populaire ontmoetingsplek op het eiland. Hier kunnen bezoekers genieten van het zwembad, een drankje doen aan de bar en chillen in de ontspannen sfeer.

FAQs:

Q: Waar kan ik de beste gay sauna op Gran Canaria vinden?
A: Er zijn verschillende goede sauna’s op het eiland, waaronder de No. 1 Sauna in Playa del Ingles en de Heroes Sauna in Las Palmas.

Q: Waar zijn de beste gay cruise bars op Gran Canaria?
A: Er zijn verschillende goede opties hier, waaronder de basement bar in Playa del Ingles, de Bunker Bar in Playa del Ingles en de Bears Bar in Las Palmas.

Q: Welke zijn de beste gay bars in Maspalomas?
A: Er zijn veel populaire gay bars in Maspalomas, waaronder het bekende Yumbo Centrum en de Sparkles Showbar.

Q: Waar kan ik de beste gay bars in Playa del Ingles vinden?
A: Playa del Ingles is de thuisbasis van een groot aantal gay bars. Enkele van de beste opties zijn de Mykonos Bar, de Zeppelin Bar en de Bongos Discotheque.

Q: Welke zijn de beste gay bars in Las Palmas?
A: Las Palmas heeft verschillende goede gay bars, waaronder de Barenhohle, de F45 Bar en de Bears Bar.

Q: Waar kan ik de Silhouette Bar in Gran Canaria vinden?
A: De Silhouette Bar bevindt zich in Playa del Ingles in het Yumbo centrum.

Q: Wat is de beste tijd om naar Gran Canaria te gaan voor de gay scene?
A: De zomermaanden zijn vaak de beste tijd om naar het eiland te gaan voor de gay scene, vooral tijdens de jaarlijkse Maspalomas Pride.

Keywords searched by users: gay bars gran canaria gay sauna gran canaria, gay bars gran canaria las palmas, gay cruise bars gran canaria, gay bars gran canaria playa del ingles, gay bars near me, gay bars gran canaria maspalomas, gay gran canaria, silhouette bar gran canaria

Categories: Top 53 gay bars gran canaria

YUMBO CENTER GRAN CANARIA GAY CENTER NIGHTLIFE | GAY BARS CLUBS PARTY

See more here: vatdungtrangtri.org

gay sauna gran canaria

Gay Sauna Gran Canaria

Gran Canaria is an amazing destination for those looking for an enjoyable beach holiday. However, this island is also an ideal place for the LGBT community. The LGBT community has various options to chose from when it comes to parties, bars, and events, however, the island also has amazing gay saunas that offer a fantastic experience. In this article, we will explore the gay sauna Gran Canaria, along with the usual FAQS that can help you plan your trip in a better way.

What is Gay Sauna Gran Canaria?

Gay Sauna Gran Canaria is a sauna specifically designed to the taste of the gay community. The spirit and ambiance of the sauna are exactly what you were looking for while finding a comfortable, safe space to relax and unwind. Guests can enjoy both private and shared options to socialize in a non-judgmental and no-pressure environment.

Gay Sauna Gran Canaria is known for its serene and tranquil response to stressful everyday life. Its relaxing atmosphere, accompanied by gentle sounds and reduced lighting, helps create calming moments that are frequently needed.

Major Components of Gay Sauna Gran Canaria

Gay Sauna Gran Canaria has different services, each with its specific function and design to cater to the guests’ multiple needs to ensure they have an excellent time at the sauna. Some of the notable services include:

1. Steam room – Guests can enjoy the hot steam in the steam room, which is designed to heat the body in the best way possible. The steam room is known for its tremendous detoxification attributes, bringing an immeasurable effect on your immune system.

2. Jacuzzi – Enjoy the hot tub while socializing with people from different walks of life. The Jacuzzi experience helps remove toxins from your body, alleviate muscle stiffness and aches, reduce stress, and help deep relaxation.

3. Finnish Sauna – It is known for its dry heat and nude ambiance, including temperatures reaching up to 90 degrees Celsius. The Finnish Sauna is well designed to change the body’s physical conditions, including reducing tension and stress, and rehabilitating the mind as well.

4. Showers – With comfortable and spacious showers, enjoy the temperature of the water as hot or cold as you want, depending on your preference.

What to Expect at Gran Canaria Gay Sauna

At Gran Canaria Gay Sauna, guests get a chance to interact with people of different races, cultures, and ages. It is a judgment-free space with a welcoming environment that promotes unity and tranquility. The sauna offers comfortable and intimate male-only areas where being naked is the norm. However, the entrance dress code rules are quite strict and guests that choose to wear street clothes might be denied entry. Visitors are advised to bring along towels, flip flops, and appropriate swimwear to ease their experience.

Frequently Asked Questions (FAQs)

Q. Am I required to make a booking first?

No, It is not necessary to make a booking before coming. However, bookings are advisable for specific dates, ensuring that everything is ready for your arrival.

Q. What is the best day to visit Gay Sauna Gran Canaria?

Every day is the best day to visit the gay sauna. However, peak days include Fridays, Saturdays, and Sundays.

Q. What is the age limit at gay sauna Gran Canaria?

The minimum age for anyone looking to use the facility is 18 years old.

Q. What apartments are near gay sauna Gran Canaria?

Gay Apartments Las Palmas in Calle Torres Quevedo is near Gay Sauna Gran Canaria. Several other apartments are available, including apartments in Maspalomas.

Q. Do they provide complimentary towels?

Yes, Gay Sauna Gran Canaria provides complimentary towels to make your experience the best it can be.

Q. Is female access allowed?

No, female access is not allowed as the sauna is strictly for males.

Q. What is the best time to visit Gran Canaria Gay Sauna?

Gran Canaria Gay Sauna has flexible opening hours to suit different schedules of visitors. However, during weekends, it gets crowded as many people flock to relax and unwind.

Q. What is the entrance fee?

A regular entrance fee to Gay Sauna Gran Canaria is 20 euro, which includes free towel use. Guests can call or email for more details on VIP service.

Q. What is the atmosphere like inside gay sauna Gran Canaria?

The atmosphere is serene, warm, and friendly. The no-pressure environment helps reduce anxiety, creating a comfortable space that people can enjoy.

Gran Canaria Gay Sauna is one of the greatest places for the LGBT community on the island. It is regarded as the best place for those looking for an incredible experience while seeking out intimate and private moments to socialize. The relaxing ambiance, coupled with fantastic services, contributes to making the sauna an amazing destination for those looking to have a memorable visit to the island.

gay bars gran canaria las palmas

Gay bars Gran Canaria Las Palmas is undoubtedly one of the most exciting and interesting topics that have been discussed among members of the LGBTQ+ community. As an LGBTQ+ individual, finding a place where one can be themselves is important, especially in a location where the community is widely accepted. Gran Canaria is one such place where the community is welcomed with open arms, and there is a plethora of gay bars where anybody can visit. In this article, we will be discussing in detail the gay bars Gran Canaria Las Palmas, and everything you need to know about them.

Gran Canaria is an island in Spain and is known for its vibrant nightlife. It is no surprise that there is a lively LGBTQ+ community here. The community is welcomed with open arms, and there are several events and activities organized for them. There are several gay bars in Gran Canaria Las Palmas, and each has its own unique vibe. They range from laid-back, casual bars to vibrant, high-energy nightclubs. No matter what your preference is, there is bound to be a gay bar that suits your taste.

One of the notable gay bars in Gran Canaria Las Palmas is the Terry Show. This is a popular gay bar that features drag shows and cabaret performances. The atmosphere here is always lively, and there is always something exciting happening. Another popular gay bar is the C.C. Yumbo Centrum, which is an entertainment centre that features gay bars, restaurants, and shops.

Some other popular gay bars in Gran Canaria Las Palmas include El Paso Showbar, Mykonos Bar, Café Mozart, and Fetish CMEN. Each of these bars has its own unique atmosphere and caters to different preferences. The El Paso Showbar, for example, is known for its live music and cabaret shows. Mykonos Bar, on the other hand, is a laid-back bar that features a beautiful outdoor terrace.

The Café Mozart, which is located in the heart of the city, is a favourite among the locals and tourists. It is known for its refreshing cocktails and delicious tapas. Finally, the Fetish CMEN is a bar that caters to the BDSM community. It features a variety of fetish gear, and there are always BDSM events happening here.

FAQs

1. What is the legal age to drink and enter a gay bar in Gran Canaria Las Palmas?

The legal age to drink in Gran Canaria Las Palmas is 18 years. However, some gay bars have a higher age limit at 21 years.

2. What is the dress code for gay bars in Gran Canaria Las Palmas?

The dress code for gay bars in Gran Canaria Las Palmas is usually casual. However, some bars have a dress code requirement, especially on themed nights.

3. Is there an entrance fee for gay bars in Gran Canaria Las Palmas?

Most gay bars in Gran Canaria Las Palmas do not have an entrance fee. However, some bars may charge a fee on special events or themed nights.

4. What is the average cost of drinks in gay bars in Gran Canaria Las Palmas?

The average cost of drinks in gay bars in Gran Canaria Las Palmas varies depending on the bar and the type of drink. However, drinks are generally cheap in Gran Canaria, and you can expect to pay from €3 to €6 for a beer or a cocktail.

5. What are some of the popular events hosted in gay bars in Gran Canaria Las Palmas?

Gay bars in Gran Canaria Las Palmas host several events and activities for the LGBTQ+ community throughout the year. Some of the popular events include drag shows, cabaret performances, karaoke nights, and themed parties.

6. Can straight people visit gay bars in Gran Canaria Las Palmas?

Yes, straight people are welcome to visit gay bars in Gran Canaria Las Palmas. These bars are known for their open and welcoming atmosphere towards everyone, regardless of sexuality.

In conclusion, Gran Canaria Las Palmas is a beautiful location that caters to the LGBTQ+ community. There is a proud and accepting community here, and there are several gay bars where one can have a good time. These bars are known for their diversity, and each has its own unique vibe. They range from laid-back, casual bars to lively, high-energy nightclubs. So, if you are looking for a place to enjoy the LGBTQ+ community, Gran Canaria Las Palmas is the perfect place to be.

gay cruise bars gran canaria

Gran Canaria is known as the gay capital of Europe and for good reason. It has a vibrant and welcoming community with plenty of gay-friendly bars, restaurants and even a dedicated gay beach. However, one thing that really stands out is the abundance of gay cruise bars.

Gay cruise bars are popular in many gay communities around the world, and Gran Canaria is no exception. These bars offer a unique experience that is hard to replicate elsewhere. If you’re a seasoned cruiser, or just curious about what they’re all about, then read on for an in-depth analysis of the gay cruise bar scene in Gran Canaria.

What is a gay cruise bar?

A gay cruise bar is a type of gay bar that is specifically designed for cruising. Cruising is the practice of seeking out sexual encounters in public places, typically in a discreet manner. Gay cruise bars have various features that make them particularly attractive to cruisers.

First of all, they often have a darkened interior with plenty of corners, booths and alcoves where people can retreat for some privacy. They may also have a backroom or dark room, which is an area designated for sexual activity. These areas are typically monitored by staff to ensure that everyone is safe and consensual.

Some gay cruise bars also have an extensive dress code. This can range from simple rules like no sandals allowed, to more elaborate themes like leather or sportswear. Dress codes are often designed to promote a specific atmosphere or type of cruising.

Why are gay cruise bars popular in Gran Canaria?

Gay cruise bars are popular in Gran Canaria for a few reasons. Firstly, the island is a major destination for gay tourists from all over the world. It has a well-established gay community and a thriving nightlife scene, so it makes sense that there would be a demand for this type of bar.

Secondly, Gran Canaria has a warm climate all year round, which makes it an ideal location for outdoor cruising. This means that gay cruise bars can often have a more relaxed atmosphere than their counterparts in colder climates.

Lastly, Gran Canaria is known for its liberal attitude towards sex and sexuality. This means that there is less stigma attached to cruising, making it a more acceptable and even celebrated activity within the gay community.

What are the best gay cruise bars in Gran Canaria?

There are several gay cruise bars in Gran Canaria, but here are some of the most popular:

Tubos: This is one of the oldest gay bars on the island and has been in operation since the 1980s. Tubos is popular with an older crowd and has a more classic cruising atmosphere. It has a darkened interior and a backroom for those who want to take things further.

Bunker: Bunker is a newer addition to the gay cruise bar scene in Gran Canaria, but it has already made a name for itself. It has a more modern interior with neon lights and a dance floor, but still retains a strong cruising vibe. Bunker is particularly popular with a younger crowd and has a more relaxed dress code.

The Box: The Box is a smaller, more intimate bar that attracts a diverse crowd. It has a backroom for cruising and also offers private cabins that can be rented by the hour. The atmosphere at The Box is friendly and relaxed, and it’s a great place to meet new people.

Why do people go to gay cruise bars?

People go to gay cruise bars for a variety of reasons. Some are looking for a specific sexual experience that they cannot find elsewhere. Others enjoy the excitement and thrill of meeting someone new in a public place.

For some, visiting a gay cruise bar is a way to explore their sexuality in a safe and consensual manner. Gay cruise bars can provide a non-judgemental atmosphere where people can be themselves without fear of discrimination.

Ultimately, people go to gay cruise bars because they enjoy it. It is a fun, exciting and often liberating experience that appeals to many in the gay community.

Are gay cruise bars safe?

Gay cruise bars can be safe if they are managed properly. It is important to remember that cruising is a consensual activity, and everyone involved should be respecting each other’s boundaries and wishes.

However, it is also important to acknowledge that cruising can be risky in terms of sexual health. Engaging in sexual activity with strangers can increase the risk of contracting sexually transmitted infections (STIs). It is important to practice safe sex and use protection to reduce this risk.

If you do choose to visit a gay cruise bar, make sure you are aware of the rules and guidelines that are in place. Do not be afraid to ask the staff or other patrons if you have any questions or concerns.

Ultimately, the responsibility for safety lies with the individual. Be mindful of your own boundaries and make sure that you are comfortable with any sexual activity that takes place.

Conclusion

Gay cruise bars are an important part of the Gran Canaria gay community and offer a unique experience for those who are curious or seasoned cruisers. They provide a safe and non-judgemental space for people to explore their sexuality and meet new people.

However, it is important to remember that cruising can be risky in terms of sexual health, and it is important to practice safe sex and be aware of the rules and guidelines that are in place. Ultimately, the decision to visit a gay cruise bar lies with the individual and it is up to them to ensure that they have a safe and enjoyable experience.

FAQs:

Q: What is a gay cruise bar?
A: A gay cruise bar is a type of gay bar that is specifically designed for cruising.

Q: Why are gay cruise bars popular in Gran Canaria?
A: Gran Canaria has a well-established gay community, a warm climate all year round and a liberal attitude towards sex and sexuality, which makes it an ideal location for outdoor cruising and for running a cruise bar.

Q: What are the best gay cruise bars in Gran Canaria?
A: Tubos, Bunker and The Box are three of the most popular gay cruise bars in Gran Canaria.

Q: Why do people go to gay cruise bars?
A: People go to gay cruise bars for a variety of reasons, including a specific sexual experience, excitement and thrill, exploring their sexuality in a safe and consensual manner, and fun.

Q: Are gay cruise bars safe?
A: Gay cruise bars can be safe if managed properly, but cruising can be risky in terms of sexual health, it is important to practice safe sex, know the rules and guidelines that are in place and mindful of your own boundaries.

Images related to the topic gay bars gran canaria

YUMBO CENTER GRAN CANARIA GAY CENTER NIGHTLIFE | GAY BARS CLUBS PARTY
YUMBO CENTER GRAN CANARIA GAY CENTER NIGHTLIFE | GAY BARS CLUBS PARTY

Article link: gay bars gran canaria.

Learn more about the topic gay bars gran canaria.

See more: https://vatdungtrangtri.org/chu-de/huong-dan-phong-thuy.html blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *