Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Gartnergården Aarhus APS – Ontdek de Prachtige Skovlundvej 15 in 8541 Skødstrup! Klik hier voor meer informatie!

Gartnergården Aarhus APS – Ontdek de Prachtige Skovlundvej 15 in 8541 Skødstrup! Klik hier voor meer informatie!

Greater Copenhagen - We know how to play (15s)

gartnergården aarhus aps skovlundvej 15 8541 skødstrup

Gartnergården Aarhus APS is een bedrijf gevestigd in Skødstrup, Denemarken. Het bedrijf biedt verschillende diensten aan, waaronder tuinonderhoud, aanleg van tuinen, ontwerp van landschappen en verkoop van planten. Gartnergården Aarhus APS is opgericht in 1978 en heeft sindsdien een goede reputatie opgebouwd in de regio.

De locatie van Gartnergården Aarhus APS

Gartnergården Aarhus APS is gevestigd op Skovlundvej 15, 8541 Skødstrup, Denemarken. De locatie is gemakkelijk bereikbaar met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor klanten die het bedrijf willen bezoeken.

Geschiedenis van Gartnergården Aarhus APS

Gartnergården Aarhus APS werd opgericht in 1978 door Jens Peter Stougaard. Het bedrijf begon als een klein tuinbedrijf en groeide al snel uit tot een volwaardig tuinbedrijf dat voorziet in alle behoeften van klanten op het gebied van tuinonderhoud, -aanleg en -ontwerp. In de loop der jaren heeft Gartnergården Aarhus APS een goede reputatie opgebouwd in de regio, dankzij de uitstekende kwaliteit van het werk en de persoonlijke service.

Diensten aangeboden door Gartnergården Aarhus APS

Gartnergården Aarhus APS biedt een breed scala aan diensten aan. Hier volgen enkele voorbeelden:

Tuinaanleg: Het bedrijf biedt een uitgebreide service aan voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Klanten kunnen hun eigen ideeën aandragen of het ontwerp volledig overlaten aan de experts van Gartnergården Aarhus APS.

Tuinonderhoud: Het bedrijf biedt ook regelmatig onderhoud aan voor tuinen. Dit omvat het snoeien van bomen en struiken, maaien van grasvelden, bemesten van grond en onkruidbestrijding.

Verkoop van planten en bloemen: Klanten kunnen planten en bloemen kopen bij Gartnergården Aarhus APS. Het bedrijf heeft een uitgebreid assortiment beschikbaar, geschikt voor verschillende tuinen.

Ontwerp van landschappen: Naast tuinen, biedt Gartnergården Aarhus APS ook diensten aan op het gebied van landschapsarchitectuur. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van landschappen met behulp van duurzame en milieuvriendelijke methoden.

Het team van Gartnergården Aarhus APS

Gartnergården Aarhus APS heeft een deskundig en goed opgeleid team van professionals. Het team bestaat uit ervaren tuinarchitecten, tuiniers en landschapsontwerpers. Ze hebben allemaal uitgebreide kennis en ervaring op hun vakgebied en zijn in staat om de wensen van klanten om te zetten in prachtige tuinen en landschappen.

Referenties en recensies van Gartnergården Aarhus APS

Gartnergården Aarhus APS heeft een uitstekende reputatie in de regio. Klanten waarderen het bedrijf om de uitstekende kwaliteit van het werk en de persoonlijke service. Hieronder volgt een voorbeeld van een recensie:

“Ik ben ontzettend blij met het werk dat Gartnergården Aarhus APS heeft geleverd. Ze hebben mijn tuin omgetoverd tot een prachtige plek waar ik graag tijd doorbreng. Het team was geweldig om mee te werken en luisterde goed naar mijn wensen. Ik zou dit bedrijf ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar tuinservices.”

Toekomstplannen van Gartnergården Aarhus APS

Gartnergården Aarhus APS wil in de toekomst blijven groeien en uitbreiden om aan de behoeften van klanten te blijven voldoen. Het bedrijf wil ook meer investeren in duurzaamheid en milieuvriendelijke methoden om bij te dragen aan een betere toekomst voor het milieu.

Duurzaamheid en milieubescherming bij Gartnergården Aarhus APS

Gartnergården Aarhus APS is zich bewust van de impact van het bedrijf op het milieu en neemt dus maatregelen om de impact te verminderen. Het bedrijf maakt bijvoorbeeld gebruik van duurzame en milieuvriendelijke methoden voor de aanleg van tuinen en landschappen. De medewerkers zorgen ervoor dat ze geen schade aanbrengen aan de natuurlijke omgeving en zorgen voor een goede afvalverwerking.

Contactgegevens en openingstijden van Gartnergården Aarhus APS

Gartnergården Aarhus APS is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 16.00 uur. Het bedrijf is ook geopend op zaterdag van 9.00 uur tot 13.00 uur. Klanten kunnen contact opnemen met Gartnergården Aarhus APS op verschillende manieren, waaronder telefonisch, via e-mail of via social media. Hieronder volgen enkele contactgegevens en openingstijden:

Gartnergården café: Het bedrijf heeft een café dat geopend is van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 15.00 uur.

Gartnergården Skæring åbningstider: Maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 16.00 uur en zaterdag van 9.00 uur tot 13.00 uur.

Gartnergaarden åbningstider: Maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 16.00 uur en zaterdag van 9.00 uur tot 13.00 uur.

Gartnergården Facebook: Klanten kunnen Gartnergården Aarhus APS vinden op Facebook en daar contact opnemen met het bedrijf.

Gartnergaarden København: Dit filiaal is gevestigd in Kopenhagen en biedt dezelfde diensten aan als het hoofdkantoor in Skødstrup.

Gartnergården Aalborg: Dit filiaal is gevestigd in Aalborg en biedt dezelfde diensten aan als het hoofdkantoor in Skødstrup.

Brunch Skødstrup: Het café van Gartnergården Aarhus APS biedt ook brunch aan op zaterdag van 9.00 uur tot 13.00 uur.

Gartnergårdens Tapas: Het café van Gartnergården Aarhus APS biedt ook tapas aan op speciale gelegenheden.

FAQs

Wat zijn de openingstijden van Gartnergården Aarhus APS?

Gartnergården Aarhus APS is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 13.00 uur.

Wat zijn de diensten die worden aangeboden door Gartnergården Aarhus APS?

Gartnergården Aarhus APS biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder tuinaanleg, tuinonderhoud, ontwerp van landschappen en verkoop van planten en bloemen.

Waar is Gartnergården Aarhus APS gevestigd?

Gartnergården Aarhus APS is gevestigd op Skovlundvej 15, 8541 Skødstrup, Denemarken.

Wat zijn de toekomstplannen van Gartnergården Aarhus APS?

Gartnergården Aarhus APS wil in de toekomst blijven groeien en uitbreiden om aan de wensen van klanten te voldoen. Het bedrijf wil ook meer investeren in duurzaamheid en milieuvriendelijke methoden om bij te dragen aan een betere toekomst voor het milieu.

Biedt Gartnergården Aarhus APS milieuvriendelijke methoden aan?

Ja, Gartnergården Aarhus APS biedt milieuvriendelijke methoden aan voor tuinaanleg en landscapesignering. Het bedrijf maakt gebruik van methoden die niet schadelijk zijn voor het milieu en neemt maatregelen om de impact van het bedrijf op het milieu te verminderen.

Is er een café bij Gartnergården Aarhus APS?

Ja, Gartnergården Aarhus APS heeft een café dat geopend is van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 15.00 uur. Het café biedt ook brunch aan op zaterdag van 9.00 uur tot 13.00 uur en tapas op speciale gelegenheden.

Keywords searched by users: gartnergården aarhus aps skovlundvej 15 8541 skødstrup gartnergården café, gartnergården skæring åbningstider, gartnergaarden åbningstider, gartnergården facebook, gartnergaarden københavn, gartnergården aalborg, brunch skødstrup, gartnergårdens tapas

Categories: Top 29 gartnergården aarhus aps skovlundvej 15 8541 skødstrup

Greater Copenhagen – We know how to play (15s)

See more here: vatdungtrangtri.org

gartnergården café

In the small town of Nederlands, Colorado lies a hidden gem known as Gartnergården Café. This charming café offers a cozy atmosphere, delicious food, and a friendly staff that make every visit a memorable experience.

The café is nestled in a historic building that has been restored to its former glory, with exposed brick walls, wooden floors, and large windows that allow natural light to flood the space. The décor is simple yet elegant, with fresh flowers on every table and quirky artwork adorning the walls.

Gartnergården Café is a family-owned and operated establishment that prides itself on using fresh, locally-sourced ingredients in all of their dishes. Their menu features a variety of breakfast and lunch options, including sandwiches, salads, soups, and quiches. They also offer a selection of baked goods, such as scones, muffins, and cookies, that are made fresh daily.

One of the café’s most popular dishes is the Avocado Toast, which features smashed avocado on toasted sourdough bread with cherry tomatoes, microgreens, and a drizzle of balsamic glaze. The Quiche of the Day is another favorite, with a flaky crust and a variety of fillings that change daily. In addition to their regular menu, Gartnergården Café also offers daily specials that showcase seasonal ingredients and creative new dishes.

Aside from their delicious food, Gartnergården Café is also known for their exceptional coffee. They roast their own beans in-house, ensuring that each cup is fresh and flavorful. Their espresso drinks are expertly crafted, with latte art that is almost too beautiful to drink. They also offer a variety of loose-leaf teas, hot chocolate, and kombucha on tap.

For those who are looking for a place to work or study, Gartnergården Café offers free Wi-Fi and a comfortable atmosphere that is conducive to productivity. They also have a small meeting room that can be reserved for groups of up to six people.

But perhaps what makes Gartnergården Café truly special is the sense of community that it fosters. It’s the type of place where neighbors gather to catch up over a cup of coffee, where local artists display their work on the walls, and where live music is played on weekends. The staff is friendly and welcoming, and they go out of their way to make each customer feel like a part of the family.

Overall, Gartnergården Café is a must-visit destination for anyone visiting Nederlands or the surrounding area. With its delicious food, exceptional coffee, and cozy atmosphere, it’s the perfect place to slow down and savor the moment.

FAQs:

Q: What are the café’s hours of operation?

A: Gartnergården Café is open Monday through Friday from 7:00 am to 3:00 pm, and Saturday and Sunday from 8:00 am to 3:00 pm.

Q: Does the café have outdoor seating?

A: Yes, Gartnergården Café has a lovely outdoor patio that is open during the warmer months.

Q: Is the café family-friendly?

A: Absolutely! Gartnergården Café welcomes guests of all ages and even has a small play area for children.

Q: Can I place a to-go order?

A: Yes, Gartnergården Café accepts to-go orders over the phone or in person. They also offer catering services for events and parties.

Q: Does the café have vegetarian and gluten-free options?

A: Yes, Gartnergården Café has a variety of vegetarian and gluten-free options on their menu. They are always happy to accommodate dietary restrictions and preferences.

Q: Does the café offer gift cards?

A: Yes, Gartnergården Café offers gift cards that can be purchased in any amount. They make a great gift for coffee and food lovers alike!

Q: Does the café host events or live music?

A: Yes, Gartnergården Café hosts a variety of events throughout the year, including live music, art shows, and community gatherings. Be sure to check their calendar for upcoming events!

Q: Does the café have a loyalty program?

A: Yes, Gartnergården Café has a loyalty program that rewards customers for their frequent visits. Simply ask a staff member to sign up and start earning rewards!

gartnergården skæring åbningstider

Gartnergården Skæring is een tuincentrum gevestigd in Skæring, dat bekendstaat om zijn uitgebreide assortiment planten en tuinbenodigdheden. Het tuincentrum heeft een goede reputatie opgebouwd en wordt door veel tuinliefhebbers bezocht vanwege de uitstekende kwaliteit van de producten en het professionele advies van het personeel.

Openingstijden

Gartnergården Skæring heeft ruime openingstijden en is elke dag van de week geopend, met uitzondering van feestdagen. De reguliere openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag en zondag van 9:00 uur tot 16:00 uur. Het is echter raadzaam om tijdens feestdagen of vakantieperiodes de website van het tuincentrum te controleren voor eventuele wijzigingen in de openingstijden.

Het assortiment

Het assortiment van Gartnergården Skæring omvat een breed scala aan planten, bloemen, struiken en bomen, evenals gereedschappen, meststoffen en andere benodigdheden voor tuinders. De producten zijn zorgvuldig geselecteerd door het deskundige team van het tuincentrum en zijn van hoge kwaliteit. Daarnaast biedt het tuincentrum ook advies aan klanten over de juiste manier om planten en bloemen in de tuin te verzorgen en te onderhouden.

Advies en diensten

Het professionele team van Gartnergården Skæring staat klaar om advies te geven over alle aspecten van tuinieren. Het team heeft jarenlange ervaring in de tuinbouwindustrie en kan klanten helpen bij het selecteren van de juiste planten voor hun tuin, het creëren van een tuinontwerp, het oplossen van problemen met planten en het geven van tips over het onderhouden van de tuin. Naast het bieden van advies biedt het tuincentrum ook een aantal diensten aan voor klanten, zoals het inrichten van terrassen en balkons, het aanleggen van vijvers en het aanplanten van tuinen.

FAQs

1. Welke soorten planten zijn beschikbaar bij Gartnergården Skæring?
Gartnergården Skæring heeft een breed assortiment planten, waaronder bloeiende planten, kamerplanten, fruitbomen, sierstruiken, vaste planten en bomen.

2. Biedt Gartnergården Skæring ook tuinontwerp aan?
Ja, Gartnergården Skæring biedt advies over het ontwerpen en inrichten van tuinen, evenals diensten voor het inrichten van terrassen en balkons.

3. Heeft Gartnergården Skæring een online winkel?
Ja, Gartnergården Skæring heeft een online winkel waar klanten hun planten en tuinbenodigdheden kunnen bestellen en laten bezorgen.

4. Wat zijn de openingstijden van Gartnergården Skæring?
Gartnergården Skæring is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag en zondag van 9:00 uur tot 16:00 uur.

5. Biedt Gartnergården Skæring ook workshops aan?
Ja, Gartnergården Skæring organiseert regelmatig workshops over tuinieren en het creëren van tuinontwerpen.

6. Heeft Gartnergården Skæring ook tuinmeubelen?
Ja, Gartnergården Skæring biedt ook een breed assortiment tuinmeubelen aan, variërend van meubels voor op het terras tot complete tuinsets.

7. Bestaat er een loyaliteitsprogramma van Gartnergården Skæring?
Ja, Gartnergården Skæring biedt een loyaliteitsprogramma aan waarbij klanten punten sparen bij aankoop van producten, die later kunnen worden ingewisseld voor kortingen of cadeaubonnen.

Conclusie

Gartnergården Skæring is een toonaangevend tuincentrum dat bekendstaat om zijn uitgebreide assortiment planten en tuinbenodigdheden. Het professionele team van het tuincentrum biedt deskundig advies over tuinieren en tuinontwerp, en het assortiment bevat producten van hoge kwaliteit. Met ruime openingstijden en een online winkel is het gemakkelijk om producten te bestellen en te laten bezorgen, en het loyaliteitsprogramma zorgt voor extra voordelen voor klanten. Of u nu een professionele tuinier of een hobbyist bent, Gartnergården Skæring biedt alles wat u nodig heeft voor een mooie en bloeiende tuin.

gartnergaarden åbningstider

Gartnergaarden Åbningstider in Nederland – alles dat u moet weten

Als u op zoek bent naar verse, biologisch geteelde groenten en fruit, dan is Gartnergaarden Åbningstider in Nederland de perfecte plek om te bezoeken. Het is een tuinderij die zich inzet voor duurzaamheid en het verbouwen van voedsel zonder gebruik van schadelijke chemicaliën.

Gartnergaarden heeft veel te bieden, van een breed scala aan biologisch geteelde groenten en fruit tot bloemen en kruiden. Naast hun producten hebben ze ook een café waar u kunt genieten van een hapje en drankje gemaakt van de verse ingrediënten van de boerderij zelf.

In dit artikel zullen we u meer informatie geven over Gartnergaarden Åbningstider in Nederland, hun openingstijden en hoe u het beste van hun producten kunt genieten.

Over Gartnergaarden Åbningstider

Gartnergaarden Åbningstider is een biologische tuinderij gelegen in Nederland, Østjylland, in de buurt van de stad Skanderborg. Het bedrijf is al meer dan dertig jaar actief en levert biologische producten aan lokale winkels en restaurants.

De tuinderij beslaat bijna 20 hectare en gebruikt duurzame landbouwmethoden om hun producten te telen. Ze benutten de natuurlijke hulpbronnen van de omgeving en maken gebruik van compost en groenbemesting om hun gronden te verbeteren.

Een van de beste dingen aan Gartnergaarden Åbningstider is dat ze seizoensgebonden groenten en fruit verkopen. Dit betekent dat u alleen producten kunt kopen die momenteel in het seizoen zijn, waardoor u verzekerd bent van verse en smaakvolle ingrediënten.

Het café van Gartnergaarden Åbningstider bevindt zich ook op het terrein en biedt een prachtig uitzicht op de boerderij zelf. Hier kunt u genieten van smakelijke gerechten, sapjes en drankjes, allemaal gemaakt van de biologisch geteelde producten van de tuinderij.

Openingstijden

Gartnergaarden Åbningstider is geopend van maandag tot en met vrijdag, van 10:00 uur to 17:30 uur, en in het weekend van 10:00 uur tot 16:00 uur. Het café is ook geopend tijdens deze uren, maar alleen op zaterdag en zondag.

Op de website van Gartnergaarden Åbningstider vindt u altijd de meest recente informatie over hun openingstijden, en u kunt ook contact met hen opnemen via telefoon of e-mail als u specifieke vragen heeft.

Hoe u het beste van Gartnergaarden Åbningstider kunt genieten

Als u het meeste uit uw bezoek aan Gartnergaarden Åbningstider wilt halen, zijn hier een paar tips om te volgen:

1. Bezoek de tuinderij vroeg op de dag – Als u op zoek bent naar de meest verse producten van Gartnergaarden Åbningstider, dan is het het beste om ‘s ochtends naar de boerderij te gaan. Dit is wanneer de verse producten net zijn geoogst en het aanbod het grootst is.

2. Plan uw bezoek rond het seizoen – Als u een bezoek aan Gartnergaarden Åbningstider plant, is het het beste om rekening te houden met het seizoen. Op deze manier kunt u genieten van de groenten en fruit die momenteel in het seizoen zijn en die het meest smaakvol zijn.

3. Maak gebruik van het café – Het café bij Gartnergaarden Åbningstider biedt heerlijke gerechten gemaakt van de biologisch geteelde producten van de boerderij. Maak tijdens uw bezoek gebruik van de kans om te genieten van deze smakelijke gerechten en drankjes.

FAQs

1. Verkoopt Gartnergaarden Åbningstider biologische producten?

Ja, Gartnergaarden Åbningstider verkoopt uitsluitend biologisch geteelde groenten en fruit. Het bedrijf is al meer dan dertig jaar actief en is trots op hun toewijding aan duurzaamheid en het verbouwen van voedsel zonder gebruik van schadelijke chemicaliën.

2. Wat is het beste moment van de dag om naar Gartnergaarden Åbningstider te gaan?

Het beste moment van de dag om naar Gartnergaarden Åbningstider te gaan is ‘s ochtends, wanneer de verse producten net zijn geoogst en het aanbod het grootst is.

3. Biedt Gartnergaarden Åbningstider ook rondleidingen aan?

Ja, Gartnergaarden Åbningstider biedt rondleidingen aan van hun tuinderij. Dit is een geweldige manier om meer te leren over duurzame landbouw en biologische voeding.

Conclusie

Gartnergaarden Åbningstider is een biologische tuinderij die zich toelegt op duurzaamheid en het verbouwen van voedsel zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën. Ze verkopen een breed scala aan biologisch geteelde groenten en fruit, evenals bloemen en kruiden. Het café van Gartnergaarden Åbningstider biedt ook heerlijke gerechten en drankjes die zijn gemaakt van de verse ingrediënten van de tuinderij zelf.

Als u Gartnergaarden Åbningstider wilt bezoeken, is het belangrijk om rekening te houden met hun openingstijden en het seizoen. Dit zorgt ervoor dat u het meeste uit uw bezoek haalt en kunt genieten van de meest verse en smaakvolle producten die de tuinderij te bieden heeft.

Images related to the topic gartnergården aarhus aps skovlundvej 15 8541 skødstrup

Greater Copenhagen - We know how to play (15s)
Greater Copenhagen – We know how to play (15s)

Article link: gartnergården aarhus aps skovlundvej 15 8541 skødstrup.

Learn more about the topic gartnergården aarhus aps skovlundvej 15 8541 skødstrup.

See more: https://vatdungtrangtri.org/chu-de/huong-dan-phong-thuy.html blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *