Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Gårde til salg på Sjælland: Ontdek de beste aanbiedingen & klik nu!

Gårde til salg på Sjælland: Ontdek de beste aanbiedingen & klik nu!

WITHDRAWN FROM SALE - Efficient Buying at $30,000/ha - 230 hectare Dairy Farm

gårde til salg sjælland

Wat zijn gårde til salg in Sjælland?

Gårde til salg in Sjælland zijn boerderijen die te koop staan in het eiland Sjælland in Denemarken. Dit kunnen verschillende soorten boerderijen zijn, van hestejendomme (paardenboerderijen) tot landejendomme (landbouwbedrijven) en zelfs oude scholen die zijn omgebouwd tot woningen.

Sjælland is het grootste eiland van Denemarken en de thuisbasis van de hoofdstad Kopenhagen. Het eiland biedt een prachtig landschap met een combinatie van weelderige bossen, glooiende heuvels en prachtige kustlijnen. Het eiland heeft ook een rijke geschiedenis en cultuur, waaronder tal van historische kastelen en landhuizen.

Types gårde til salg in Sjælland

Er zijn verschillende soorten gårde til salg in Sjælland. Dit zijn onder andere:

1. Hesteejendom til salg med ridehus sjælland – Dit zijn paardenboerderijen die te koop staan in Sjælland en zijn uitgerust met een binnen- of buitenrijbaan voor paardrijden.

2. Gammel skole til salg sjælland – Dit zijn oude scholen die zijn omgebouwd tot woonhuizen. Deze properties zijn vaak voorzien van grote kamers en veel historische details.

3. Flerfamiliehus til salg sjælland – Dit zijn woongebouwen met meerdere appartementen of woningen. Deze properties zijn ideaal voor investeerders of voor families die samen willen wonen.

4. Nedlagt landejendom til salg sjælland – Dit zijn boerderijen die niet langer als zodanig in gebruik zijn en te koop staan in Sjælland. Deze properties bieden veel potentieel voor renovatie en herontwikkeling.

5. Hus til 2 generationer til salg – Dit zijn grote huizen die geschikt zijn voor het wonen van twee generaties. Deze properties bieden de mogelijkheid om samen te wonen en toch voldoende ruimte en privacy te hebben.

6. Landejendom til salg sjælland edc – Dit zijn landbouwbedrijven die te koop staan in Sjælland en worden aangeboden door makelaars.

7. Nedlagt landbrug til salg nordsjælland – Dit zijn boerderijen die niet langer als zodanig in gebruik zijn en te koop staan in het noordelijke deel van Sjælland.

8. Huse til salg sjællandgårde til salg sjælland – Dit zijn landhuizen of boerderijen die te koop staan in Sjælland. Deze properties bieden veel ruimte en privacy en zijn ideaal voor mensen die op zoek zijn naar de rust en stilte van het platteland.

Waar kan ik gårde til salg in Sjælland vinden?

Er zijn verschillende manieren om gårde til salg in Sjælland te vinden. Hier zijn enkele tips om u op weg te helpen:

1. Zoek online – Er zijn verschillende websites die te koop staande properties in Sjælland in kaart brengen. Dit zijn bijvoorbeeld www.boliga.dk, www.edc.dk en www.nybolig.dk.

2. Benader een plaatselijke makelaar – Makelaars hebben vaak toegang tot informatie over properties die nog niet zijn gepubliceerd op websites. Het is daarom de moeite waard om contact op te nemen met een makelaar die gespecialiseerd is in het verkopen van landelijk gelegen woningen.

3. Zoek in lokale kranten – Veel lokale kranten publiceren woningen en landelijke properties die te koop staan in de regio.

Waar moet je op letten bij het kopen van gårde til salg in Sjælland?

Het kopen van een gårde til salg in Sjælland kan een complex proces zijn en het is daarom belangrijk om rekening te houden met de volgende punten:

1. Locatie – De locatie van de property is van groot belang. Het is belangrijk om te kijken naar de nabijheid van belangrijke voorzieningen zoals markten, scholen, ziekenhuizen en toegangswegen. Daarnaast kunt u ook letten op de omgeving van de property en de aanwezigheid van natuurlijke en culturele bezienswaardigheden.

2. Grootte – De grootte van de property is afhankelijk van uw behoeften en wensen. Het is belangrijk om te kijken naar de grootte van het huis en de bijbehorende grond en te bepalen of dit voldoende is voor uw behoeften.

3. Staat van onderhoud – Het is belangrijk om te kijken naar de staat van onderhoud van de property en te bepalen of er renovatiewerkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Renovatiewerkzaamheden kunnen duur zijn en het is daarom belangrijk om hier rekening mee te houden bij het bepalen van het budget.

4. Financiën – De financiën zijn ook belangrijk bij het kopen van een gårde til salg in Sjælland. Het is belangrijk om een budget te bepalen en rekening te houden met de kosten voor de aankoop van de property, renovatiewerkzaamheden en eventuele extra kosten zoals belastingen en verzekeringen.

5. Papieren en documentatie – Het is belangrijk om te controleren of alle papieren en documentatie in orde zijn en of er geen beperkingen zijn op de property. Dit kan bijvoorbeeld gaan om erfdienstbaarheden, beperkingen op het gebruik en eventuele servitudes.

6. Milieu – Het is belangrijk om rekening te houden met de impact van het milieu op de property. Dit kan bijvoorbeeld gaan om de kwaliteit van het drinkwater, de aanwezigheid van vervuiling of de nabijheid van vervuilende industrie.

Kosten en financiën bij het kopen van gårde til salg in Sjælland

De kosten en financiën bij het kopen van een gårde til salg in Sjælland kunnen sterk variëren afhankelijk van verschillende factoren. Hier zijn enkele punten om in gedachten te houden:

1. Aankoopprijs – De aankoopprijs kan sterk variëren afhankelijk van de grootte, locatie en staat van onderhoud van de property. Het is belangrijk om te bepalen wat uw budget is voordat u op zoek gaat naar een passende property.

2. Renovatiekosten – Als de property renovatiewerkzaamheden vereist, moet u rekening houden met extra kosten. De kosten van renovatie zijn afhankelijk van de grootte van de property en de aard van de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd.

3. Kosten voor belastingen en verzekeringen – Naast de initiële kosten zijn er ook andere financiële verplichtingen zoals belastingen en verzekeringen. Het is belangrijk om deze kosten in uw budget op te nemen.

4. Kosten voor hypotheek – Als u een hypotheek afsluit om de property te kopen, moet u rekening houden met extra kosten zoals rente- en administratiekosten.

5. Verbouwingssubsidies – In Denemarken zijn er verschillende subsidies beschikbaar voor renovatiewerkzaamheden. Het is daarom de moeite waard om te kijken of u in aanmerking komt voor deze subsidies om de renovatiekosten te verlagen.

Hoe zit het met de papieren bij gaatde til salg in Sjælland

Bij het kopen van een gårde til salg in Sjælland is het belangrijk om te controleren of alle papieren en documentatie in orde zijn. Hier zijn enkele van de belangrijkste documenten die u moet controleren:

1. De akte van eigendom – Dit document geeft aan wie de eigenaar van de property is.

2. Het eigendomsbewijs – Dit document bevat informatie over de grootte en de grenzen van de property.

3. Eventuele beperkingen – Het is belangrijk om eventuele beperkingen op de property te controleren, zoals erfdienstbaarheden, servitudes en beperkingen op het gebruik.

4. Milieucertificaten – Dit document geeft informatie over de milieueffecten van de property, zoals de aanwezigheid van vervuiling.

5. Bouwvergunningen – Als er bij de property gebouwen zijn die naar verwachting zullen worden verbouwd of gerenoveerd, is het belangrijk om te controleren of er bouwvergunningen zijn afgegeven.

Voordelen van het kopen van een gårde til salg in Sjælland

Het kopen van een gårde til salg in Sjælland heeft verschillende voordelen, waaronder:

1. Landelijke levensstijl – Sjælland biedt een prachtige landelijke omgeving met toegang tot natuurlijke schoonheid en frisse lucht. Het leven op een gård kan een gevoel van gemeenschap en verbondenheid met de natuur brengen.

2. Investeringskansen – Properties in Sjælland kunnen waardevaste investeringen zijn. De prijzen van landelijke properties kunnen stijgen in de loop der jaren en als u investeert in renovatie kunt u de waarde van de property verhogen.

3. Zelfvoorziening – Als u op zoek bent naar een duurzame levensstijl, kunnen gårdene in Sjælland u de mogelijkheid bieden om zelfvoorzienend te zijn. U kunt bijvoorbeeld verbouwen wat u eet, en de overtollige producten verkopen.

FAQs

1. Is het mogelijk om een gård in Sjælland te kopen zonder bemiddeling van een makelaar?

Ja, het is mogelijk om een gårde til salg in Sjælland te kopen zonder bemiddeling van een makelaar. U kunt rechtstreeks contact opnemen met de eigenaar van de property om de aankoop te regelen.

2. Zijn er subsidies beschikbaar voor het verbouwen van een gårde til salg in Sjælland?

Ja, er zijn verschillende subsidies beschikbaar voor het verbouwen van gårdene in Sjælland. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van subsidies voor milieuvriendelijke renovaties of subsidies voor de aankoop van landbouwbedrijven.

3. Hoeveel kost een gemiddelde gård in Sjælland?

De kosten van een gård in Sjælland variëren sterk afhankelijk van de grootte, locatie en staat van onderhoud van de property. Het is daarom belangrijk om een budget te bepalen voordat u begint met zoeken. De gemiddelde prijs van een gård in Sjælland varieert van 3 tot 10 miljoen Deense kronen.

4. Moet ik een bod uitbrengen op een gård in Sjælland voordat ik de property kan bezichtigen?

Nee, in de meeste gevallen is het mogelijk om eerst de property te bezichtigen voordat u een bod uitbrengt. Het is echter gebruikelijk om aan te geven dat u serieus geïnteresseerd bent in de property voordat u een bezichtiging regelt.

5. Zijn er bijkomende kosten voor het kopen van een gårde til salg in Sjælland?

Ja, er zijn bijkomende kosten verbonden aan het kopen van een gårde til salg in Sjælland. Dit kunnen onder andere kosten zijn voor belastingen, verzekeringen en juridische kosten. Bovendien kunnen er renovatiekosten en andere zakelijke kosten zijn. Het is belangrijk om deze kosten in uw budget op te nemen.

Keywords searched by users: gårde til salg sjælland hesteejendom til salg med ridehus sjælland, gammel skole til salg sjælland, flerfamiliehus til salg sjælland, nedlagt landejendom til salg sjælland, hus til 2 generationer til salg, landejendom til salg sjælland edc, nedlagt landbrug til salg nordsjælland, huse til salg sjælland

Categories: Top 36 gårde til salg sjælland

WITHDRAWN FROM SALE – Efficient Buying at $30,000/ha – 230 hectare Dairy Farm

See more here: vatdungtrangtri.org

hesteejendom til salg med ridehus sjælland

Hesteejendom til salg med ridehus Sjælland: alles wat je moet weten

De provincie Sjælland, gelegen in het oosten van Denemarken, is een populaire plek voor ruiters, paardenliefhebbers en liefhebbers van het buitenleven. Misschien ben je op zoek naar jouw eigen hesteejendom (paardenboerderij) met een ridehus (rijhal) in deze regio? Wanneer je overweegt om een hesteejendom met ridehus te kopen in Sjælland, zijn er een aantal zaken die je in overweging moet nemen. In dit artikel geven we alles wat je moet weten over het kopen van een hesteejendom met ridehus in Sjælland.

Wat is een hesteejendom met ridehus?

Een hesteejendom is een boerderij of landgoed dat zich richt op het fokken, trainen en verzorgen van paarden. Een ridehus is een overdekte faciliteit waarin paarden kunnen worden bereden en getraind, ongeacht het weer of de tijd van het jaar. Een hesteejendom met ridehus kan variëren in grootte, opzet en faciliteiten. Sommige hesteejendommen hebben alleen een buitenbak of grasveld voor het trainen van paarden, terwijl andere hesteejendommen volledig uitgeruste rijhallen hebben met verwarming, verlichting en geluidsapparatuur.

Waarom investeren in een hesteejendom met ridehus?

Voor paardeneigenaren zijn er verschillende redenen om te investeren in een hesteejendom met ridehus. Het bezitten van een dergelijk pand biedt de mogelijkheid om paarden te houden, trainen en fokken in een veilige en comfortabele omgeving. Een ridehus biedt de mogelijkheid om het hele jaar door te trainen en de prestaties van paarden te verbeteren, ongeacht het weer. Dit kan met name belangrijk zijn voor wedstrijdruiters die paarden willen trainen en voorbereiden op wedstrijden in verschillende seizoenen.

Bovendien biedt het bezitten van een hesteejendom met ridehus een scala aan mogelijkheden voor paardengerelateerde activiteiten, zoals het organiseren van wedstrijden, evenementen en clinicks (trainingen), evenals het hosten van andere paardgerelateerde activiteiten. Het kan ook een bron van inkomsten zijn, bijvoorbeeld door het stallen van paarden tegen betaling of door les te geven aan andere ruiters.

Wat moet u overwegen bij het kopen van een hesteejendom met ridehus in Sjælland?

Bij het kopen van een hesteejendom met ridehus in Sjælland zijn er een aantal factoren waarmee je rekening moet houden. Hieronder volgen de belangrijkste aspecten en factoren om te overwegen voordat je een aankoop doet.

Locatie

De keuze van de locatie is belangrijk bij het kopen van een hesteejendom met ridehus. Sjælland is een groot gebied en je wilt ervoor zorgen dat je de juiste locatie kiest die past bij jouw behoeften. Sommige gebieden bieden bijvoorbeeld gemakkelijk toegang tot wedstrijden en evenementen in de buurt, terwijl andere gebieden betere trainingsmogelijkheden bieden.

Faciliteiten

Het is belangrijk om na te gaan welke faciliteiten aanwezig zijn op de hesteejendom, naast het ridehus. Faciliteiten zoals stallen, opslagruimten voor paardenvoer en zadelkamers zijn belangrijk om te overwegen, evenals de kwaliteit en onderhoud van de paardenstallen. Een goede hesteejendom moet in staat zijn om aan alle behoeften van jouw paard of paarden en dierenartsen te voldoen.

De grootte van het terrein

De grootte van het terrein van de hesteejendom is ook een belangrijke factor. Afhankelijk van het aantal paarden dat je van plan bent te houden, de activiteiten die je wilt uitoefenen en het beschikbare budget, moet de grootte van het terrein worden overwogen. Een groot terrein biedt meer trainingsmogelijkheden, terwijl een kleinere hesteejendom wellicht economischer is in onderhoud en verzorging.

Kosten

Het is belangrijk om te overwegen of de aanschaf en het onderhoud van een hesteejendom met ridehus financieel haalbaar zijn. Bij de aanschaf van een hesteejendom moet je rekening houden met de kosten voor het onderhoud van de gebouwen, paardenvoer, verzorging en andere aanverwante kosten. Wanneer je overweegt om een hesteejendom met ridehus te kopen, is het verstandig om een budget vast te stellen en om advies te vragen bij professionals.

FAQs:

Wat zijn de voordelen van het bezitten van een hesteejendom met ridehus?

Het bezitten van een hesteejendom met ridehus biedt de mogelijkheid om het hele jaar door paarden te trainen en te rijden, ongeacht het weer en de tijd van het jaar. Het kan ook een bron van inkomsten zijn door het houden van paarden tegen betaling of door les te geven aan andere ruiters.

Waarom is het belangrijk om de locatie te overwegen bij het kopen van een hesteejendom met ridehus?

De keuze van de locatie is belangrijk bij het kopen van een hesteejendom met ridehus. Sjælland is een groot gebied en je wilt ervoor zorgen dat je de juiste locatie kiest die past bij jouw behoeften. Sommige gebieden bieden bijvoorbeeld gemakkelijk toegang tot wedstrijden en evenementen in de buurt, terwijl andere gebieden betere trainingsmogelijkheden bieden.

Wat zijn de belangrijkste faciliteiten om te overwegen bij het kopen van een hesteejendom met ridehus?

Faciliteiten zoals stallen, opslagruimten voor paardenvoer en zadelkamers zijn belangrijk om te overwegen naast het ridehus en paardentrainingsvoorzieningen, evenals de kwaliteit en onderhoud van de paardenstallen.

Wat moet ik overwegen bij het bepalen van de grootte van het terrein van de hesteejendom?

Afhankelijk van het aantal paarden dat je van plan bent te houden, de activiteiten die je wilt uitoefenen en het beschikbare budget, moet de grootte van het terrein van de hesteejendom worden overwogen. Een groot terrein biedt meer trainingsmogelijkheden, terwijl een kleiner landgoed wellicht economischer is in onderhoud en verzorging.

Wat voor kosten moet ik rekening houden bij het kopen en onderhouden van een hesteejendom met ridehus?

Bij de aanschaf van een hesteejendom moet je rekening houden met de kosten voor het onderhoud van de gebouwen, paardenvoer, verzorging en andere aanverwante kosten. Het is verstandig om een budget vast te stellen en om advies te vragen bij professionals voordat je een aankoop doet.

gammel skole til salg sjælland

Gammel Skole Til Salg Sjælland – Een Unieke Kans om Een Historisch Gebouw Te Bezitten

Als u op zoek bent naar een uniek historisch gebouw om te kopen in Denemarken, is het kopen van een oude school misschien iets voor u. Gammel Skole Til Salg Sjælland is een oud, charmant schoolgebouw dat momenteel te koop staat op het eiland Sjælland in Denemarken.

Dit prachtige gebouw biedt niet alleen de mogelijkheid om te wonen in een stukje Deense geschiedenis, maar biedt ook veel mogelijkheden voor een breed scala aan toekomstige bestemmingen. Hier is wat u moet weten over Gammel Skole Til Salg Sjælland, wat het te bieden heeft en hoe u het kunt kopen.

Over Gammel Skole Til Salg Sjælland

Gammel Skole Til Salg Sjælland is een voormalig schoolgebouw uit 1927, dat ligt in het kleine stadje Gislinge op het eiland Sjælland. Het is een charmant en historisch gebouw dat in 1995 werd omgebouwd tot een comfortabele en ruime woning. Het gebouw is volledig gerenoveerd en verkeert in uitstekende staat.

Dit prachtige gebouw biedt meer dan 500 vierkante meter aan bewoonbare ruimte en heeft een terrein van maar liefst 4000 vierkante meter. Het heeft twee verdiepingen en is geschikt voor grote gezinnen, zakelijke evenementen, bijeenkomsten, feesten, workshops, cursussen en vele andere toepassingen.

Wat Gammel Skole Til Salg Sjælland Zo Bijzonder Maakt

– Historisch karakter – Het gebouw is meer dan 90 jaar oud en ademt geschiedenis uit. Het was oorspronkelijk een schoolgebouw en heeft een zeer karakteristieke uitstraling. Het omzetten van een oud schoolgebouw tot een woning is een unieke kans. Er is iets heel bijzonders aan het wonen in een gebouw met zoveel geschiedenis en karakter.

– Omgeving – Het gebouw ligt in een rustige en mooie omgeving en heeft een terrein van maar liefst 4000 vierkante meter. Er is voldoende ruimte om buiten te ontspannen. Het gebouw ligt op slechts 20 minuten rijden van de prachtige kustlijn van Odsherred, en op een uur rijden van Kopenhagen.

– Veel mogelijkheden – Dankzij de royale ruimte biedt dit gebouw een breed scala aan mogelijkheden. Het kan worden gebruikt als woonhuis voor een groot gezin, als bedrijfsgebouw, als evenementenlocatie, als vakantiehuis voor een groep mensen, of voor vele andere doeleinden.

– Uitstekende staat – Het gebouw is volledig gerenoveerd en verkeert in uitstekende staat. De renovatie behield de oorspronkelijke charmante architectonische elementen, zoals de kamerhoge ramen en goed bewaard gebleven houten vloeren. Door zorgvuldig onderhoud heeft het gebouw zijn historische karakter behouden.

– Authentieke inrichting – Het interieur van het gebouw is ingericht met behulp van historische elementen. Het meubilair en de decoraties zijn zorgvuldig gekozen om de authenticiteit en unieke sfeer van het gebouw te behouden.

Hoe Gammel Skole Til Salg Sjælland Te Kopen

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van Gammel Skole Til Salg Sjælland, kunt u contact opnemen met de verkoopmakelaar of contact opnemen met de huidige eigenaar. Er zijn verschillende manieren om het gebouw te kopen, afhankelijk van uw persoonlijke situatie en budget.

– Financiën – De prijs van Gammel Skole Til Salg Sjælland is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie, de grootte van het gebouw, de staat en de kenmerken. Het is belangrijk om uw financiën in kaart te brengen voordat u een bod uitbrengt, om ervoor te zorgen dat u de financiering rond kunt krijgen. Het is mogelijk om contact op te nemen met banken of financieel adviseurs voor advies.

– Onderhandelingen – Het is gebruikelijk om te onderhandelen over de prijs van een gebouw. Het is verstandig om te onderhandelen over de prijs voordat u een bod uitbrengt. U kunt proberen de prijs te verlagen met argumenten zoals de staat van het gebouw, de kenmerken, de locatie, of de concurrentie. Het is belangrijk om duidelijk te zijn over uw budget en uw onderhandelingspositie.

– Hulp van professionals – Het is verstandig om hulp te vragen van professionals bij het kopen van een gebouw, zoals een verkoopmakelaar of een bouwkundig ingenieur. Zij kunnen u helpen bij het bekijken van het gebouw, het onderhandelen van de prijs, het regelen van de papieren en het verzekeren van het gebouw.

FAQs

Q: Wat zijn de afmetingen van het terrein van Gammel Skole Til Salg Sjælland?

A: Het terrein van Gammel Skole Til Salg Sjælland heeft een oppervlakte van 4000 vierkante meter.

Q: Is het mogelijk om Gammel Skole Til Salg Sjælland te gebruiken als bedrijfsgebouw?

A: Ja, Gammel Skole Til Salg Sjælland heeft veel mogelijkheden, en kan ook gebruikt worden als bedrijfsgebouw of evenementenlocatie.

Q: Wat is de vraagprijs van Gammel Skole Til Salg Sjælland?

A: De vraagprijs van Gammel Skole Til Salg Sjælland wordt bepaald door verschillende factoren zoals de locatie, de staat van het gebouw en de kenmerken.

Q: Is het gebouw van Gammel Skole Til Salg Sjælland volledig gerenoveerd?

A: Ja, het gebouw van Gammel Skole Til Salg Sjælland is volledig gerenoveerd en verkeert in uitstekende staat.

Q: Kan ik hulp krijgen bij het kopen van Gammel Skole Til Salg Sjælland?

A: Ja, u kunt hulp krijgen van professionals bij het kopen van Gammel Skole Til Salg Sjælland, zoals een verkoopmakelaar of een bouwkundige ingenieur.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een uniek historisch gebouw in Denemarken, is het kopen van Gammel Skole Til Salg Sjælland een geweldige kans. Dit charmante gebouw heeft een prachtige geschiedenis en biedt veel mogelijkheden voor toekomstige doeleinden. Door de royale oppervlakte van 500 vierkante meter biedt dit gebouw geweldige kansen voor grote gezinnen, bedrijven, workshops, evenementen, vakanties en meer. Door zijn ideale locatie op slechts 20 minuten van de kustlijn van Odsherred en op een uur rijden van Kopenhagen, is het een gemakkelijk bereikbaar gebouw met prachtige omgeving. Door zijn unieke sfeer, authentieke inrichting en goede staat is Gammel Skole Til Salg Sjælland een prachtig historisch gebouw dat u zeker moet overwegen voor uw toekomstige plannen.

Images related to the topic gårde til salg sjælland

WITHDRAWN FROM SALE - Efficient Buying at ,000/ha - 230 hectare Dairy Farm
WITHDRAWN FROM SALE – Efficient Buying at $30,000/ha – 230 hectare Dairy Farm

Article link: gårde til salg sjælland.

Learn more about the topic gårde til salg sjælland.

See more: https://vatdungtrangtri.org/chu-de/huong-dan-phong-thuy.html blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *